Cizrede Şehidimiz Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

bugün sabah muhabbetini yaptıydık öğlene doğru bi baktım şehit olmuş vay anasını ya çok garip 

köyden daha 50-60 kişi cizrede inşallah başka analar ağlamaz

kelimeler anlamını yitiriyo lan

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Şehit olan kim orasını anlamadım,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

akraba sayılır sabah muhabbeti geçtiydi çocugun o çocuk hocam evliydi 3 aylık 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Allah rahmet eylesin, bu arada sormak isterim.

kobani'den kaçanlar arasından 10bin kişiyi hdp oraları karıştırsın diye diyarbakır, mardin, şırnak ve hakkari'ye yerletirmiş diye söylentiler doğru mu acaba bilen var mı?

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

Allah rahmet eylesin.

şu adam bölgedeki durumu biraz çekmiş.

https://www.youtube.com/user/kmLc25/videos

Minimalist Değilim Tembelim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    elcondor bunu yazdı

Allah rahmet eylesin, bu arada sormak isterim.

kobani'den kaçanlar arasından 10bin kişiyi hdp oraları karıştırsın diye diyarbakır, mardin, şırnak ve hakkari'ye yerletirmiş diye söylentiler doğru mu acaba bilen var mı?

şehirdeki acemi örgütçüleri polis keklik gibi indirince herifler kandilden 50 şer kişilik  timler indirmişler şırnağa diyarbakıra hakkariye 

aralarındaki keskin nişancılar uzaktan vuruyorlarmış bomba düzeneğine müdehale eden bir polis şehit olduğunu duydum en son 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Ne yazikki tsk ve polisimiz yemi yuttular ve bataklığa girdiler. 

Umarım şehidimiz olmadan,  sağ salim evlerine dönerler. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

çoluğu çocuğu sivili terörist olmayanı çıkaracaksın o şehirlerden. Sonra oraları olduğu gibi havaya uçurucaksın amına soktuğumun cizresinide hakkarisini de şırnağınıda kökten temizleyeceksin aslında. Keşke öyle bir şansımız olsa...

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

@UTHO Bataklığa girmek dediğin teröriste operasyon düzenlemek mi? Ne kadar ağır saçmalıyorsunuz arkadaşlar. Bu kadarına pes doğrusu. Sanki 50 senelik Özel Kuvvetler subayı, görmediği harp kalmamış da yemi yuttuklarına kanaat getirmiş. Nedir alternatif Allah aşkına söyler misin? Şahsına dair bir garez değil bu, özellikle belirteyim. Belki başka bir konuda yardım ister yardım ederim o ayrı. Ama burada saçmalamışsın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı

@UTHO Bataklığa girmek dediğin teröriste operasyon düzenlemek mi? Ne kadar ağır saçmalıyorsunuz arkadaşlar. Bu kadarına pes doğrusu. Sanki 50 senelik Özel Kuvvetler subayı, görmediği harp kalmamış da yemi yuttuklarına kanaat getirmiş. Nedir alternatif Allah aşkına söyler misin? Şahsına dair bir garez değil bu, özellikle belirteyim. Belki başka bir konuda yardım ister yardım ederim o ayrı. Ama burada saçmalamışsın.

Zaman gösterecek herşeyi,  umarım saçmalamış bir insan olarak bu postum burada kalır. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Bunların hepsi bana kurmaca gibi geliyor 13 yıldır aklın nerdeydi terörü şehre indirip yuvalandırıncaya kadar !

Zaten bu adamların hiçbir sözüne itibar edilmez yani terörü bahane edip oraları boşaltıyor da olabilirler

Sonuçta ABD nin bi telefonuna bakıyor herşey;

-Musuldan çekil!

-Tamam efendim

-Doğuyu boşalt!

-Evet efendim

Arkada olanlar bunlar gibi büyük resime bakınca bu savımı destekleyen gelişmelerde var

Demirtaş habire ABD ve Rusya arasında mekik dokuyor ve artık öz yönetim sözlerini bağımsızlık mucadelesine dönüştürmüş görünüyor

Bundan sonra mucadelemiz hukuki boyut kazanacak diyebilir bu durumda ABD tavsiyesiyle BM den yardım bile talep edebilir 

Artık Rusya ile ABD modeline alışma vakti geliyor ortadoğuda ,ABD büyük patron olarak Rusyayı da karakol olarak göreceğimiz günler yakın

Ama bu fillerin tepişmesinde ezilenler gene çimenler olucak o da biz oluyoruz .)

Toplam Hit: 1880 Toplam Mesaj: 15
şehit