"Class Not Registered"
-
abi programı yapıyorum.installeri yapıyorum.Programı başka bilgisayara yüklüyorum."Class Not Registered" hatası veriyo.Nasıl çözücem?
-
Bu arada programı Visual Basic Enterprise Editionda yapıyorum.Installer programı VS Installer 1.1
-
kullandığın ocx kayıtlı değil o pc de, bu programcılık hatasıdır, setupla yapacaksan "setup factory" programını kullanarak otomatik yapabilirsin (otomatik ocx leri kayıt) manuel yapmak istiyorsan o da ayrı bir konu, istersen onu açıklayabilirim
-
Programın Çalışması Ve İşlemesı İçin Mutlaka OCX,DAT vs
Ne Varsa Hepsini Yuklemelisin.
-
yükleme değil arkadaşım, zaten verilen hatayı iyi okursan kayıtlı olmadığından bahsediyor, "Class Not Registered"
ocx veya dll yi kayıt içinde manuel olarak başlat çalıştır a regsvr32 dosyaadi.uzanti şeklinde kayıt edilir
örnek
regsvr32 wmp.dll -
Şimdi Farkettim Ertan Dostum
Yanlış Oldu Hatayı Yanlıs Anladım
-
ama abiler sizin dediğiniz bitin bu olayı Visual Studio Installer 1.1 yapıyo zaten.gerekli dll felan yüklüyo.
-
denerim sağolun.
-
tüm dll leri otomatik almayabilir de, vb setup ile yaptığım da bir iki dll yi eklemediğini gördüm,onu da elle ekleyeceksin artık..
-
ertan:
------------
yükleme değil arkadaşım, zaten verilen hatayı iyi okursan kayıtlı olmadığından bahsediyor, "Class Not Registered"
ocx veya dll yi kayıt içinde manuel olarak başlat çalıştır a regsvr32 dosyaadi.uzanti şeklinde kayıt edilir
örnek
regsvr32 wmp.dll
------------------------
ertan bunu diyorsun bende de bu sorun oluyor.Bunun yüzünden dandik bir veritabanı bile yapamadım.Kod şeklinde verirsen çok makbule geçer :)
-
ama abiler yazdığım adamın bilgisayarına iki saat ayarmı çekcem bunu otomatik yapan bi setup programı biliyomusunuz?
Toplam Hit: 4447 Toplam Mesaj: 14