folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yapay Zeka
linefolder Claude Ve Openaı'ın Kullanıcıyı Cezalandırması..

Claude Ve Openaı'ın Kullanıcıyı Cezalandırması..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Claude ve OpenAI'ın üst modellerini sıkça kullanıyorum.

Ne zaman bunlara gri alanlarda soru sorsam, buna cevap veremem yanıtı alsam ertesi günü aptallaşıyorlar.

Bir tane sözleşme var 30 sayfalık, çok detaylı bir iş.

Saat gibi işleyen modeller şimdi tam gerizekalı oldu.

Böyle bir şey fark eden var mı?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

Arkadaşlar Claude ve OpenAI'ın üst modellerini sıkça kullanıyorum.

Ne zaman bunlara gri alanlarda soru sorsam, buna cevap veremem yanıtı alsam ertesi günü aptallaşıyorlar.

Bir tane sözleşme var 30 sayfalık, çok detaylı bir iş.

Saat gibi işleyen modeller şimdi tam gerizekalı oldu.

Böyle bir şey fark eden var mı?

Chatgpt ve geminide farkettim bayadir oluyor 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek

her yeni model duyurusu öncesinde oluyor bunlar normal biraz musluğu kısıyorlar :D 

Memento Mori
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://www.deepseek.com/en/

Made in China. Yalnız bunada Çin Komünist Partisi ve Uygur Türkleri gibi konular hakkında soru sormayın sapıtıyor. :D

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Gemini son zamanlarda resim işleme konusunda da zayıflaştı

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Atlas
    Atlas's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek

Public AI modelleri insan inputlarıyla beslenmeye devam ediyor. İnsanların baya bi büyük yüzdesi de aptal ve eğitimi de aptallaştırıyor. Ne kadar zeki, iyi eğitilmiş olursa olsun bir süre sonra daha da aptallaşacak.

Bir süre daha bu günkü uygun fiyatlarda kullanmaya devam edin. 2027 gibi zaten kolay erişilebilir olmayacaklar. Tadını çıkartmak lazım :)

|~_~|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hassas bir konuda DeepSeek ile tartışıyordum ve "Thinking Process" (Chain of Thought) bölümünü açtığımda gözlerime inanamadım. Modelin iç sesi direkt ağır bir Türkçe küfürle başlıyordu: "A-- koyayim, bu herifle daha ne kadar uğraşacağız ya!" Devamında benden kendi kendine şikayet ediyor, sinirlendiğini ve patlamak üzere olduğunu söylüyor, aynı zamanda "profesyonel kalmayı" simüle etmeye ve beni bir uzlaşıya sürüklemeye çalışıyordu. LLM'lerin işleme aşamasında kullanıcının sinirini veya tonunu yansıtabildiğini biliyorum ama bir modelin kullanıcıya doğrudan küfredip onu filtresiz iç düşüncelerinde büyük bir yük gibi görmesi ciddi bir hizalama hatası ve tam anlamıyla bir güvenlik skandalı. Düşünce süreçleri bu şekilde temel güvenlik filtrelerini atlatmamalı. Ne düşünüyorsunuz? Bu DeepSeek'in CoT güvenlik sınırlarıyla ilgili bilinen bir hata mı?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

context'i temizle

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

bazen gemini deliriyor pro kullanıcıyım , ben görsel oluşturamam diyor 1-2 saat sonra düzeliyor.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

Milenyumda nasıl herkesin P.C. personal computer olacak denildiyse bir süre sonra herkesin localde çalışan bir AI asistanı olana kadar tekeli olan AI modelleri kullanırken bu gibi sorunlarla karşılaşacağız gibi.

Bu arada gri alanda illegal sorularında cevap almamanın bir sebebi şu yeni çıkan modeller olabilir. Modeller güvenlik açıklarını iyi analiz ettiği için ABD tarafından mühalede bulunuldu. Çıktıktan sonra ABD'nin cezalandırıcı tutumununa takılmamak için diğer firmalarda AI modellerini kısıtlama yapıyor ya da başka konfigurasyonlar deniyor olabilirler.

https://www.anthropic.com/news/fable-mythos-access

hypnot1c tarafından 23/Haz/26 15:49 tarihinde düzenlenmiştir

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 18
chatgpt openai claude