Clio 1.4 RXT Alınır Mı ?
-
arkadaşlar merhaba ;
özet geçmem gereken bir durum var ve hızlı karar vermemiz gerekiyor.
yarın yada pazar günü gidip alacağız çünkü duruma göre.
Bütçe 15.000 en en fazla,üstüne ekleme yapamıyoruz.Bu araç da pazarlıkla belirli bir seviyeye geldiği için niyetlendik.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ikinci-sahibinden-sorunsuz-lpg-li-150374533/detay
Araç bu , çevreyolundan okula gidip dönmek için kullanılacak.Ayda 1000 km'ye yakın yol yapılacak.
Kaza veya değişen hiçbir sıkıntısı yok.Kilometresi de düşük.
Ağır bakımı yapılalı daha da çok olmamış.
Daha önce kullanmış olanlar,aracı bilenler,ustası olanlar,tavsiyesi olanlar yardım ederlerse sevinirim.Başlığı farklı forumlara da açıyorum.
İlk arabam olacak neticede.
Teşekkürler. -
siyah arabaya binilmez..
-
lütfen sebepleriyle birlikte söylerseniz daha iyi olur.
ben renk olarak seviyorum.yazın sıcak mı olacak ? olsun. -
yanlış anlama hocam da bu arabaya bu parayı verende ya akıl yoktur ya para çoktur..
neden dersen konfor yol tutuşu güvenlik sıfır 15 e bi ton araba alabilirsin
hayatımda kullandığım bindiğim en dadik arabalar renolardır 20 yıllığıda 2014 mdelide aynı
-
Galeriden araba alınmaz hocam.
-
swordfish bunu yazdı
yanlış anlama hocam da bu arabaya bu parayı verende ya akıl yoktur ya para çoktur..
hayatımda kullandığım bindiğim en dadik arabalar renolardır 20 yıllığıda 2014 mdelide aynı
Yeni modeller konforlu diye düşünüyorum.
-
swordfish bunu yazdı
ehveniser tarafından 17/Oca/14 18:01 tarihinde düzenlenmiştir
LPG'li,ABS ve hava yastıkları olan,İzmirde bulunan ve parçası ucuz olan,kaza ve değişeni olmayan,orjinal,boyasız,biraz da şekli olan birşey önerirseniz mutlulukla dinlerim.
Ama saydığım kriterlerin en iyi arabası bu gibi.2001 model ve kilometresi de yaşıtlarına göre düşük. -
Galeriyse 10 lafından 9'u yalandır kazasız der pert çıkar demedi deme
-
kesin bilgi alma şansımız var mı ?
5664 sorguladığımda 10.391 tl hasar raporu var diyor fakat şasi numarasından emin olamadığım için muallaktayım.
Dj_Alper bi el atsa harika olur. -
Arabanın plakasından tramer sorgulasana hocam.
-
acele etme başka arabalar abak.