Cnbc Dizileri Severler?
-
arkadaşalr arkaşın tavsiyesi ile nip tucka başladım harika bir dizi bitmek üzere internetten kasıyorum sürekli.
şimdi yine böyle kaliteli bir dizi istiyorum ama hiç bir fikrim yok south parkı listeme aldım tüm sezon ve bölümleri var
rome diziside yüklemede niptucktan sonra rome başlıcam sonra neyi indirmeelim dersiniz?
not: fantastik şeyler sevmiyorum yada bilimkurgu heros filan bana göre değil isteğim şey gerçek hayata zaman uygun olması
flash forward mı ne var onuda istemem
varmı fikriniz?
-
How I Met Your Mother, The Big Bang Theory.
-
chuck ı izledin mi hiç ?
-
chuck
dexter
my name is earl
24
the bing bang theory
şimdilik aklıma gelen bunlar hepside çok güzel bence...
-
band of brothers izle 10 bölüm...
-
Supernatural - Cbnc-e dizisi değil ama 10 üzerinden 10'luk bir yabancı dizidir.
Ayrıca Kyle XY bu dizide bombadır. İlk Supernatural i bitir sonra Kyle XY 'a geç derim
-
CSI New York süperdir.. Polisiye sevenler için.
ER harikadır. Bol kan ve dram görmek isteyenler için.
GHOST WHSPERER güzeldir. Ütopik ruh muh hikayeleri, akıcı.
Bi ara GOSSİP GİRL bile izledim. Ama ergen veletler için, sürekli aşk meşk var sıkıcı.
Ve tabiiki South Park. İzlemeyen ölsün :)
-
fringe var bilim kurgu ama güzel öyle uçan kaçan mutant ninjalar filan yok... sonra breaking bad var tavsiye ederim...
-
Dexter a mutlaka bi bak derim.Ayrıca pek tanınmasada The Mentalist de polisiye-psikoloji sevenlerin beğeneceği türden bir dizi ve 2 sezon bitmek üzere.
-
Dizi diyince aklıma ilk gelen prison break oluyor.Harika bir dizi izleyenler bilir.
-
vallah haci bn 24u izliom baya guzel(= en son bolumu izleyinde ohaa kurtlar vadisi gibim olmus dediydim ama genel olarak guzel vallah(=