C#.NET VS.NET Asp.NET Görsel Eğitim Seti
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
essan bunu yazdı:
-----------------------------HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------
.rar şifresi tutmuyor neden acabaaaaaa
-----------------------------hoca rar şifresi doğru sen rar şifresini ellemi yazıyorsun yoksa kopyala yapıştır yöntemiylemi yapıyorsun. eğer kopyala yapıştır yöntemiyle yapıyorsan metnin üzerine çift tıklıyorsan en sonda boşluk atmış oluyorsun ve rar şifresine bir boşluk daha girmiş oluyorsun ondan kaynaklanıyor olabilir.
-----------------------------! C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\c# .net visual studio eğtim seti\Datnet02.part1.rar: Datnet02.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
! Datnet02.iso şifreli dosyasında CRC hatası (yanlış parola ?)
! C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\c# .net visual studio eğtim seti\Datnet02.part3.rar: Datnet02.iso oluşturulamıyor
Erişim engellendi.
! C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\c# .net visual studio eğtim seti\Datnet02.part4.rar: Datnet02.iso oluşturulamıyor
Erişim engellendi.
! C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\c# .net visual studio eğtim seti\Datnet02.part5.rar: Datnet02.iso oluşturulamıyor
Erişim engellendi.
! C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\c# .net visual studio eğtim seti\Datnet02.part6.rar: Datnet02.iso oluşturulamıyor
Erişim engellendi.
! C:\Documents and Settings\Admin\Desktop\c# .net visual studio eğtim seti\Datnet02.part7.rar: Datnet02.iso oluşturulamıyor
Erişim engellendi.her türül denedim şifreyi tek tek klavyeye baka baaka da yazdım not defterine kopyalıyıp çok özen göstererek yazdım hepsinde tüm partlarda datnet1-2-3 de de aynı hata anlamadım gitti :S
-----------------------------dosya boyutlarıda aynı dimi hocam. benimki rardan çıktı seninki niye çıkmadıki ilginç..
-
KB'na kadar aynı hocam. msn adresim handsome@live.de ekleyipte yardım ederseniz çok sevinirim.
-
asp.net 1.0 anlatıyor anlaşılan 2003 ,2003 ten sonra 2005 2008 çıktı hocalar baya eski sanırım bu?
-
Link ler ölü müridler elinde olan varsa daha önce indirmiş olan varsa lütfen link ekliyebilirmi ?
-
evet link ölmüş bana da lazım bu set..yeni bir link koyan olursa çok makbule geçer
-
CD-1
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-1
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-2
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-3
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-4
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-5
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-6
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-7
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-8
CD-2
CD-3
Asp.NET C# Görsel Eğitim Seti Türkçe Part-7
BU DA İHTİYACINIZ OLAN ŞEYİN RESİMLİ ANLATIMIAynısı olup olmadığını bilmiyorum. Hadi kolay gele.
-
il verilenin link ölmüş
-
film gibi izleyin işte :]
-
alın Dreamweaver size. e book yanlız.
-
linkleri yenileyebilirmisiniz acaba?kaçırdım ben şimdi de file not found diyo