folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder C.O.B (Children Of Bodom) Diskografya

C.O.B (Children Of Bodom) Diskografya

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
     Kapak konusunda Cannibal Corpse ve Tankard iyi çalışıyo :) Müziğine lafım yok ama Cradle Of Filth rulLz :D Ayrıca paylaşım için de sağolasın ArmadA :)

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hajı craddle of filth de death ın ebesini ...iyor.bazı şarkıları gerçekten abartı.hatta onların avrupa ülkelerinde yasaklanan bi t-shirtleri vardı.rahibenin teki haçla kendini tatmin ediyodu:)  ama COB sağlam gruptur.blooddrunk iyi bi albümdü.

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

ErK bunu yazdı:
    -----------------------------
    hajı craddle of filth de death ın ebesini ...iyor.bazı şarkıları gerçekten abartı.hatta onların avrupa ülkelerinde yasaklanan bi t-shirtleri vardı.rahibenin teki haçla kendini tatmin ediyodu:) ama COB sağlam gruptur.blooddrunk iyi bi albümdü.

o haçla tatmin etme olayı mardukun albüm kapağıydı sanırım :)

google a Fuck Me Jesus yazınca cıkıor :)

bu arada

Tr_ipne  

bide KALMAH dinle hocam :)

hades

time takes us all  

heroes to us

evil in you fln  

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErK
    ErK's avatar
    Erkek
    hayır hoca cradle ın da öyle bi t-shirti vardı.eminim hatta italya da bi kaç kişi hapse girmişti giydikleri için...

hangi çılgın beni banlayacakmış şaşarım...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Cradle of filth işi ticarete döktüğü için tek amaç müzik yapmak değil ondan para kazanmak hal böyle olunca bi "nymphetamine" çıkmaz bi daha :S

C.O.B en sevdiğim yanı klavye ve gitar ı iyi kullanıyor olmaları ve Alex i Laiho hayvanı :) yakında gitar virtüöz lerinden biri olur böyle devam ederse tabi.

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Yuh diyorum başka bişey demiyorum. Adamlar cob un genresine black yazmış. Ohaa diyorum cahillik diyorum. İyi araştırın cob power / speed yapar. Eski albümleri death di ama yeni tarzları trash / speed / power metaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Eskiden Black/Death/Trash 3lemesini dinlerdim 2 sene önce felan.. o zamanlar bu adamları bangır bangır dinlerdim harbiden o kadar güzellerki o gitar rifleri çok temizdir.. o klavyeleri çok güzeldir,temizdir.. Artık bizden geçti black/death/trash ve türevleri.. Doom/Senfonik/Gothic Rulez.. (: Kafa kaldırmıo ki artık a.q artık daha melodik şeyler istiyor kafa.. daha slow daha melankoli daha bi haz verici şeyler.. onlarda benim için doom/senfonik/gothic oldu işte herneyse çok yorum yaptım her ne kadar bu tarzı artık dinlemesemde COBdan vazgeçemem.. bide herkesin dilinde Kıredıl of filt bu adamlar acaip özenti bi bokları yok aslında artık emo tayfa bile dinler oldu bu herifleri komik geliolar (:

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    bizden geçti mi?ehehe sanki yaş 80 olmuşta bizden geçti diyorsun.ben 16sında bathory,venom,dissection dinlemeye başladım yaş 25e dayandı hergün her sabah behemoth,darkthrone vs..dinlemeden işe gitmiyorum.stay heavy! bunca yıldır heavy metal türevlerini dinliyorum ama hiç bir zaman doom'dan haz alamadım.candlemass ve lake of tears gibi istisnalar hariç.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

blues gibi bir müzik türü dururken nasıl dinleyebiliyorsunuz bunları diye şaka yapacağım ama herkes ciddiye alır diye, şakayı yapar gibi yapıp yapmıyorum...(ciddiyete var azıcık)

forever blues :| =)

kapak olayında ise "ezginin günlüğü" ve "kiss" derim :P =)

pink floyd dinleyesim geldi bak, hadi iyi eğlenceler size =) 

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    bizden geçti mi?ehehe sanki yaş 80 olmuşta bizden geçti diyorsun.ben 16sında bathory,venom,dissection dinlemeye başladım yaş 25e dayandı hergün her sabah behemoth,darkthrone vs..dinlemeden işe gitmiyorum.stay heavy! bunca yıldır heavy metal türevlerini dinliyorum ama hiç bir zaman doom'dan haz alamadım.candlemass ve lake of tears gibi istisnalar hariç.

doomun kralı my dying bride dinle  

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
Toplam Hit: 2878 Toplam Mesaj: 29