Coca-Cola.Com.Tr Erişime Engellendi
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı
Benim anlamadığım redhack osursa gökelere çıkaran zihniyet neden ayyıldım tim herhangi bir olayında küçümsüyor.
çünkü hocam ayt hükümetin götünü yalamak için yapıyor. çünkü hocam ayt bu kadar gerizakalı olmasa insanlara yol gösterecek twetler atabilirdi. o kadar takipçisine olum siz salakmısınız coca cola her sene 1 yıllık karını israile veriyorsa reklam giderlerini vermek için muhtar kent medya patronlarına saksomu çekiyor demiyorlar. redhackinde amına koyim aytninde amına koyim. aytnin x2 koyim hatta. cw gelsin onlara x3 :D
-
ustura bunu yazdı
http://www.hizliresimyukle.com/image/rJR
c0nverse tarafından 21/Tem/14 15:26 tarihinde düzenlenmiştir -
2003 ile 2005 yılındaki hack mantığıyla 2014 yılında hack yapıyorlar ya ne diyim bunlara ben herkes büyüdü de bir bunlar böyle velet lamer kaldı
-
2007-2008'de ankara'daki bir serverda bulunan bütün ticari siteler, arka planda aynı yazılımı kullanıyordu, bi elemanla birlikte 300 küsür siteyi indexleyip deface kasmıstık. o dönem kısa süreli ayt'nin icinde bulundugum icin bu olayla ilgili konu acmıstım ben de, banlamıslardı Türk sitelerini hackledigim icin.
simdi diyorum ki iyi ki o siteleri hacklemisiz de iyi ki beni aralarından atmıs bunlar aq, bi bitmediler.
-
Ulan madem boykot için cirpiniyosun ülke olarak durdur ithalatı ihracatı almış olduğun malı boykot ederek kendi kendine ateş ediyorsun bunun başka bi izahı varmı ?
-
c0nverse bunu yazdı
http://i.hizliresim.com/Z2D0Nz.jpg
-
Boykot boyle olmaz o mali satın al ülke içinde satilsin uretilsin gerçekten bir yasak getir ambargo koy görelim diyorum hokumete burdan
Boykot etme demiyorum hobi olarak yine boykot et .
-
coca cola'yı hedef alınmasının sebebi ülke olarak tanınan bir marka olduğundandır. peki niye boykot? ülkedeki sıçmık polat alemdar'ları yatıştırmak için kısa süreliğine oluşturulmuş kampanya.facede belli sitelerde "koka kola içmiyoz yhaa" yazıları paylaşarak vicdanlarını rahatlatıyorlar.. gezi direnişine gelenler gibi cesaretleri yoktur bir şeylere tepki göstermeye... anca akp tarafından polis güvenliğinden oluşturulan etkinliklere katılırlarr oda akp tarafından ayarlanan araçlarla..
uGuR tarafından 26/Tem/14 16:16 tarihinde düzenlenmiştir -
Tekbiiiiir !!!
-
la kurbanda şeytan taşlanıyor
Ramazan da alın boykot edin coca-cola taşlayın :D