folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Coca-Cola.Com.Tr Erişime Engellendi

Coca-Cola.Com.Tr Erişime Engellendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    RebelliouS_SouL bunu yazdı

Benim anlamadığım redhack osursa gökelere çıkaran zihniyet neden ayyıldım tim herhangi bir olayında küçümsüyor.

çünkü hocam ayt hükümetin götünü yalamak için yapıyor. çünkü hocam ayt bu kadar gerizakalı olmasa insanlara yol gösterecek twetler atabilirdi. o kadar takipçisine olum siz salakmısınız coca cola her sene 1 yıllık karını israile veriyorsa reklam giderlerini vermek için muhtar kent medya patronlarına saksomu çekiyor demiyorlar. redhackinde amına koyim aytninde amına koyim. aytnin x2 koyim hatta. cw gelsin onlara x3 :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

http://www.hizliresimyukle.com/image/rJR 

c0nverse tarafından 21/Tem/14 15:26 tarihinde düzenlenmiştir

Converse giyen uzaylı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

2003 ile 2005 yılındaki hack mantığıyla 2014 yılında hack yapıyorlar ya ne diyim bunlara ben herkes büyüdü de bir bunlar böyle velet lamer kaldı

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2007-2008'de ankara'daki bir serverda bulunan bütün ticari siteler, arka planda aynı yazılımı kullanıyordu, bi elemanla birlikte 300 küsür siteyi indexleyip deface kasmıstık. o dönem kısa süreli ayt'nin icinde bulundugum icin bu olayla ilgili konu acmıstım ben de, banlamıslardı Türk sitelerini hackledigim icin.

simdi diyorum ki iyi ki o siteleri hacklemisiz de iyi ki beni aralarından atmıs bunlar aq, bi bitmediler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepInside
    DeepInside's avatar
    Erkek

Ulan madem boykot için cirpiniyosun ülke olarak durdur ithalatı ihracatı almış olduğun malı boykot ederek kendi kendine ateş ediyorsun bunun başka bi izahı varmı ? 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ustura
    ustura's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

http://i.hizliresim.com/Z2D0Nz.jpg

itsin oglum sen adam degilsin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kovboy287
    kovboy287's avatar
    Erkek

Boykot boyle olmaz o mali satın al ülke içinde satilsin uretilsin gerçekten bir yasak getir ambargo koy görelim diyorum hokumete burdan

Boykot etme demiyorum hobi olarak yine boykot et .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

coca cola'yı hedef alınmasının sebebi ülke olarak tanınan bir marka olduğundandır. peki niye boykot? ülkedeki sıçmık polat alemdar'ları yatıştırmak için kısa süreliğine oluşturulmuş kampanya.facede belli sitelerde "koka kola içmiyoz yhaa" yazıları paylaşarak vicdanlarını rahatlatıyorlar.. gezi direnişine gelenler gibi cesaretleri yoktur bir şeylere tepki göstermeye... anca akp tarafından polis güvenliğinden oluşturulan etkinliklere katılırlarr oda akp tarafından ayarlanan araçlarla..

uGuR tarafından 26/Tem/14 16:16 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zodiac
    Zodiac's avatar
    Erkek

Tekbiiiiir !!!

mantığın korkunu yenemiyorsa kendini düşünenden sayma,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

la kurbanda şeytan taşlanıyor