folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Coca Cola'nın Yeni İcadı Ve Real & Carrefour'un Türkiye'den Çekilme Kararı

Coca Cola'nın Yeni İcadı Ve Real & Carrefour'un Türkiye'den Çekilme Kararı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Bugün iki ilginç haber okudum. Babası yahudilere pasaport verip bir sürü yahudiyi kurtardığı için Coca Cola'ya Ceo olan Muhtar Kent biriyle

birlikte kanalizasyon sularını serum verilebilecek düzeye kadar strelize edecek bir cihaz geliştirdiklerini açıkladılar. 1000 dolar olması

beklenen bu cihazla deniz suyu(zaten israil bunu yapıyordu) , kanalizasyon suyu gibi pis suları arıtıp insanların kullanımna sunacaklar. Bu

afrikadaki ve arabistandaki su ihtiyacını giderecek bir çözüm.  O ülkerlerde her yerde kullanılabilecek bir şey. Benim bildiğim kadarıyla

yahudilerin insanlığa hizmetten çok zarar verme amacını güttüklerini biliyorum (gizli olarak) Bu işi yapmalarının ardında ne var olabilir diye

düşünüyorum sadece para mı? 

http://ekonomi.milliyet.com.tr/coca-cola-ceo-su-kent-dunyayi-degistirecek-bir-icadin-pesinde/ekonomi/ekonomidetay/31.08.2012/1588948/default.htm

İkinci olarak yukarıdaki habere bağımsız olarak gelişen Metro grubuna bağlı Real marketinin doğu avrupa ve Türkiye'den çekilmesi ve Fransız

Carrefour un da aynı anda Türkiye'den çekilmesinin anlamı ne? Bir şeyler mi çevriliyor.. Bu adamların ön gördüğü bir şey var sanırım.

Türkiye'deki en büyük iki market bunlar bildiğim kadarıyla ve çekilmeleri ilginç. Bunun da arkaplanında bir şeyler olduğunu düşünüyorum..

http://ekonomi.milliyet.com.tr/real-ve-carrefour-turkiye-den-cekiliyor-uc-talip-var/ekonomi/ekonomidetay/31.08.2012/1588949/default.htm

Bu konudaki fikirleriniz nelerdir

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

sıra bize geliyor =)

=)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

adamların kafa çalışıyor

Minimalist Değilim Tembelim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Real ve Carrefour tamamen ticari nedenlerden dolayı ülkeden çekiliyorlar, daha önce açıklamışlardı, ki İzmir'den mali durumlarına baktığımda çekilmelerini doğal buluyorum.

ayrıca Yahudi karşıtı söylemler bence çok yanlış.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    RockZs bunu yazdı

Real ve Carrefour tamamen ticari nedenlerden dolayı ülkeden çekiliyorlar, daha önce açıklamışlardı, ki İzmir'den mali durumlarına baktığımda çekilmelerini doğal buluyorum.

real ayrılması sanırm kesin gibi de carrefour un kesin değil. Türkiyede'de en populer olan bu iki marketin çekilmesi ilgincime gitti sadece. 

yahudi karşıtı söylemlerim için üzgünüm ama ben tamamiyle yahudilere karşıyım .. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    olaya fransız kaldım :D Şimdi carrefoura nolmuş kapandı mı noldu

iyibu! yeniden..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reskam
    Reskam's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

hocma aynı duyguları paylasıorz bazı konularda oldugu gibi :)

Memento Mori
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulquiorra
    ulquiorra's avatar
    Erkek
    by_Tet bunu yazdı

kapanmıyor, türkiyeden çekiliyor.

yani türkiyedeki tükkanları kapatıyolar evet. :D

ulquiorra tarafından 31/Ağu/12 14:04 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

etrafımızı yahudiler sardı.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    RockZs bunu yazdı

real ayrılması sanırm kesin gibi de carrefour un kesin değil. Türkiyede'de en populer olan bu iki marketin çekilmesi ilgincime gitti sadece. 

yahudi karşıtı söylemlerim için üzgünüm ama ben tamamiyle yahudilere karşıyım .. 

Hocam bi yerde yanlışın var, yahudiler para için hiçbi halt peşinde koşmazlar. Sen de biliyosun ki paranın babası zaten onlar.

Real in Konyadaki şubesini biliyorum da her zaman dolu olur ve Konyada ki en büyük merkezlerden biridir. Kapanırsa bi yanımız eksik kalır o derece.

Not: Baktılar kriz mriz teğet geçip duruyo kökten sallıcaklar heralde :)

asa42 tarafından 31/Ağu/12 14:10 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Migros'ta da bi bokluk var .. Hadi hayırlısı...

Toplam Hit: 5732 Toplam Mesaj: 50