folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çocukluk Salaklıklarınız.

Çocukluk Salaklıklarınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkii
    darkii's avatar
    Erkek
    aynı olay bendede vardi haşa Allah'ı(cc) kafasında kovuk olan bi hoca sanardim bulutların ustunden herkese ne yapması gerektigini söyleyen birisi cogumuz belki aynı dusunmusuzdur..
    Birde uçaktan tırsardım ucak gordugum anda eve topuklardım inip beni kacircak sanirdim:))

Sözlerim Silahlarim! İmza Kajmer...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    kucukken her sene oldugu gibi 2. sinifin yazinda da civciv aldilar. Sonra aq'mun cizgi filimlerinden etkilenip, ucmaya karar verdim.

Once civcivi balkondan attim, ucsun diye tabii hayvan dustu asagi ama ben salagim ya uctu anindan kayboldu zannettim, sonra panige kapilip annemgil civcivi kaybettigim icin kizar die, bir an once yakalamak icin civcivi bende kendimi attim balkondan.

Hehhe:) tabii kafa ustu yere cakilinca, aklim basima geldi. Alahtan birinci kattaydik, yoksa halimiz perisandi...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aZaPp
    aZaPp's avatar
    Erkek
    Kucukken bızım ılcenın mal mudurunu ılcedekı butun buyuk bas ve kucuk bas hayvanların muduru zannedersım.Bır gunde sormustum,sız bızım malların mudurumusunuz ? dıe :)

Hayat bir oyun olmuş sokaklar sahne,herşey sahte...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    Annem biz allahı görsek deliririz vs şeler sölüodu bi ara güneşe bakınca bişi olur ya gözünüze o şeyi allah sanıodum tövbe yarabbi

sona annem 3 kere tevbe hakkın var demişti 13 yaşından sona günah yazılır dedi bende birini 13te birini 30da birinide 70ta kullancaktım:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek
    babam bana oyuncak araba alıyordu bende o oyuncakla oynamıyordum . oyuncağın yanına ekmek su domates pilav falan koyuyodum . şey ben sanıyordumki yemek verirsen oyuncağa o oyuncak bigün ferrari & mc laren & jaguar & bmw falan olur :$
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    geceleyin mezarlıkta ölülerin kalkıp dolaştığını gideni korkutup veya muhabbet ettiğini düşünürdüm
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit25
    exploit25's avatar
    Erkek
    heahaeheaheahaha :))). 13 30 70 seçimi neye dayanıyo :)

Selamet dilimizde güller hep nickimizde biz gideriz cennete hey cennete By rene
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    bende anne ve babalar tuvalete girmez zannediyodum :)

Allah(C.C) de bulutların orda üstünde beyaz bişey olan ve hep bana bakan bişey zannediodum

Televizyonun kenarlarında hoparlorler wardı çizgi film cıktıgında ben gibip hoparlore agzımı dayar onlarla konustugumu zannederdim :)

Bide televizyonda çıkan şarkıcıları gece izlediğimde bunların hiç işi gücü yokmu bu saatte gelip her dakka aynı şarkıyı sölüyo ve aynı hareketleri yapıyo hiç yorulmuyolarmı die düşünürdüm :)

Edi ile büdüyü çok sewerdim hergece gelcekler die beklerdim.

Ve en salakçası bana kurşun bıçak vs girse işlemez ve ben hiç ölmeyen birşey olduğumu zannederdim

sonraaa daha bitmedi durun beah hazır agzım acılmışken annatiim :)

yağmuru karı vs vs leri bi insanın yağdırdığına sadece güneşin Allahın çıkardıgına inanırdım.

Kızların sünnet olduklarına ve hatta ve hatta hiç tuvalete girmediklerine inanırdım.

Ben oldugum yerde zıpladıgım zaman yerin yarılacagına inanırdım :)

Ulan ne salakmışım yaa :))) Ne günlerdi beah :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    exploit olm 13 günah başlıo 30da yarılanıo ya 70dede ölemden cilalayak temiz gidek hajım:D
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    terliğin ters durursa işinin ters gideceğini gece aynaya bakarsan şeyttan çarpacağını gece çöpün yanından geçersen çarpılacağını sanıodum
Toplam Hit: 8949 Toplam Mesaj: 72