Cod2 Directx Sorunu
-
aşağıdaki hatayı veriyor beyler. directxi ve ekran kartını güncelledim. başka ne yapabilirim?

-
oyunun ayarlbolumunde dx ayarlari vardi. dx'n eski versionunu seciyorduk daha fazla fps olsun diye. belki orasi ile iliglidir varsayilan ayarlarina cekmeyi denesen ?
-
oyuna giremiyorum.
-
dx'i silip tekrar yükelemyi dene bide.
edit: güncellemişsin zaten okumamıştm onu.
-
bildigim kadaraiyla cod'un motoru da quake tabanliydi.
eger parametreler geciorsa directx surumuyle oynayabilirsin.
yada config dosyasiyla ugrasman gerekebilir.
safe mode calismiyor mu?
oyun kisayoluna -directx 70 parametresini eklerek acmayi dene.
-
olmadı. safe mod sorusuna evet desem de hayır desem de aynı hatayı veriyor.
-
teamviewer id pw atsana pm olarak ben gelip ugrasiyim biraz. elimde kesin cozum yok ugrasicam uzun sure xd
-
-
o dosyayı indirip kurdum olmadı. ekran kartı onboard büyük ihtimalle neden bu.
-
Bİnary domain adlı oyunda benimde başıma ekran kartından doalyı saçma bi sorun geldi oynayamadım hatta oyunu. Nvidia optimus sistemli ekran kartım var ama intel grafik işlemcisi oalrak görüyor oyun bunu o yüzden açmama izin veermiyor başına böyle bi olay gelen varmı acaba ?
-
jandark06 bunu yazdı:
-----------------------------Bİnary domain adlı oyunda benimde başıma ekran kartından doalyı saçma bi sorun geldi oynayamadım hatta oyunu. Nvidia optimus sistemli ekran kartım var ama intel grafik işlemcisi oalrak görüyor oyun bunu o yüzden açmama izin veermiyor başına böyle bi olay gelen varmı acaba ?
-----------------------------http://www.tahribat.com/Dokuman-Nvidia-Optimus-Teknolojisi-Probleminin-Cozulmesi-414/