COD4 HQ Serverımız
-
Evet uzatmadan direk konuya giriyorum başlıktanda belli oldugu üzere COD4 serverı açtık online COD4 cü müridleri bekleriz birlikte zaman öldürürüz.. İP: 212.175.42.150:28960 TR-AW > COD4 HQ SERVER [PB]
-
HQ fazla seven var mı bilmiyorm ama 50 kişilik Hardcore TDM server ı açsanız :D
-
Valla 30 kişilik HQ açtık dün daha dorusu server hediye geldi bizde değerlendirelim dedik :)
-
50 kişilik tdm ne sarıyo be hele crossfire da sniperi alıyodum yatıyodum 55 lwl im zaten süper :D
-
alacak olan varsa direk dedicated alsın
bütün oyunları kuralım amk :D
cs 15
cs 16
cod mod
-
cs 1.6 serverımızda var İP : 212.175.239.195:27015 orayada bekleriz sXelidir yalnız COD4 serverıda açtık sabahlar olmasın :D
-
hardcore.tr nin serverlarında takılıorum şuan ama biara bakarım kalabalık oluosa oynarım
-
online oynamak icin mp den girmiyoz mu ip leri nereye yazacagimi bulamadim :S cehalet..
-
All-Seeying Eye den gırıyorsan ınsert e bas ardından ıpyı yaz add de favorılere cıkıyor
@RaAmLis
daha ayar cekıyoruz admınlık falan ayarlamaya calısıyoruz yenı actık orenme asamasındayız bende zaten hardcorenın 40 lık serverında takılıyorum HQ da :D
-
simdi ben cod 4 ü acip Multiplayer diyorum
switch to multiplayer - yes
kapaniyor multiplayer a geciyor
sonra punkbuster disabled diye bi uyari veriyor sonra ana menü aciliyor.. ana menüde dedigin gibi yerler bulamadim tarif edeblirmisin kardesim?
-
hacım cod4 mp oynamak çok zahmetli iş
önce 1.3 1.4 1.5 1.6 patch leri ykliceksin ben en son oynadığımda 1.6 vardı şimdi ne var bilmem
ondan sonra oyuna başladığında ezik olucaksın 1 lwl ezik :D
ama bende profil dosyası vardı 55 lwl oluydoun direk bide direk yapılmıyo
kendim bi yöntem bulmuştum keyi o data nın üzerine yapıyodun baya bi uğraştırıyodu
x-fire programını indir birde