Coda.İo Not Alma Uygulaması (Tavsiye)
-
https://coda.io coda isminde bir not alma uygulaması var. Ama çok çok yetenekli. Tablolardan tutun, pek çok uygulama için entegrasyonu var. CRM olarak kullanabilirsiniz. Yapılacaklar listesi. Not alma vs. Takım olarak da kullanabiliyorsunuz. Sadece 1 kişi ücretlendiriliyor. Aylık 12 dolar. Ancak benim gibi referans kodunuz ile yeni üyeler toplarsanız size 10 dolar veriyor.
Referansım üzerinden ücretsiz olarak kaydolursanız sevinirim.
Refsiz link: https://coda.io
-
https://www.tahribat.com/Kurallar?RuleId=125
hayır birde eski üyesin
yoksa üyeliği satınmı aldın ?
KaptaN tarafından 18/May/20 23:35 tarihinde düzenlenmiştir -
Referansım üzerinden kayıtlı olunması gerekiyor kredi kazanabilmem için. Neden referanssız link paylaşayım ki? Amacım kredi kazanmak zaten. Sitenin adı başlık kısmında açıkça yazıyor ayrıca. Konuya dahi girmeden coda.io isminde bir site varmış diyerek, siteye bakabilirler.
Clikcbait(Tıklama Sahtekarlığı/Tuzak) falan yok ortada. Başlığın tamamını okuyan kişiler Coda.io diye bir site olduğunu ve bu sitenin bir not alma uygulaması olduğunu ve bunun benim tarafımdan tavsiye edildiğini anlayabilirler.
Yorumunuz talihsiz ve gereksiz bir yorum olmuş. Ancak konuyu yukarı taşımışsınız. Teşekkür ederim.
-
hocam dediginde haklisin tabi ama kuralda bu yaziyor
- Üyelerin referanslı link vermeleri, ancak referanssız link de verdiklerinde uygundur. Referanssız link vermeden yalnızca referanslı link verenlere Üçüncü Sınıf Ceza ve Altıncı Sınıf Ceza verilir. [Link]
yani iki linki de vermelisin, kim hangisine isterse tiklasin
-
unbalanced bunu yazdı
- Üyelerin referanslı link vermeleri, ancak referanssız link de verdiklerinde uygundur. Referanssız link vermeden yalnızca referanslı link verenlere Üçüncü Sınıf Ceza ve Altıncı Sınıf Ceza verilir. [Link]
hocam ben yapsam anında 12 saat ban yerim :)
-
unbalanced bunu yazdı
Hocam zaten konu başlığında link yer alıyor. Eğer ki konu başlığına Çok güzel bir uygulama yazıp bıraksaydım, haklısınız. Ancak referanssız link zaten başlıkta mevcut. Forum kurallarına aykırı bir durum yok.
Burada esas problem tıklanabilir olması ise eğer, mesajı düzenlerim, tıklanabilir formatta eklerim coda.io yu.
-
İo lar ne ayak ne Aman adı sanı duyulmamış ama kaliteli bir web program görsem io cikiyor
-
Ayrıca referansım ile üye olan da 10 dolar kredi kazanıyor onu eklemeyi unutmuşum. Sistem çok iyi çok memnun kalacaksınız.
-
sunyy2003 bunu yazdı
İo lar ne ayak ne Aman adı sanı duyulmamış ama kaliteli bir web program görsem io cikiyor
Hocam sadece bir algıdan ibaret oldu bugüne kadar bir kaç başarılı yazılım projesi .io'dan çıktı diye britanya hint okyanusu uzantısı olan io "internet organization" anlamına evrildi gibi. Ayrıca kısa akılda kalıcı pek çok jenerik, marka adı sayılabilecek alan adı da boşta. e algı da var teknoloji yazılım ile ilişkilendirilmiş tertemiz işte.
-
Cayan bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
Hocam sadece bir algıdan ibaret oldu bugüne kadar bir kaç başarılı yazılım projesi .io'dan çıktı diye britanya hint okyanusu uzantısı olan io "internet organization" anlamına evrildi gibi. Ayrıca kısa akılda kalıcı pek çok jenerik, marka adı sayılabilecek alan adı da boşta. e algı da var teknoloji yazılım ile ilişkilendirilmiş tertemiz işte.
io uzantısını input/output için diye biliyordum ve bilgi teknolojiri için kullanıldığını düşünüyordum
aydınlandım :D
-
wert bunu yazdıCayan bunu yazdısunyy2003 bunu yazdı
io uzantısını input/output için diye biliyordum ve bilgi teknolojiri için kullanıldığını düşünüyordum
aydınlandım :D
seni alıntıladım, ama sorum genele de;
bu .io örneğinde olduğu gibi, .org vb. uzantıların amaçları dışında kullanıldığı siteler de oluyor mu?
kurala aykırı kullanım olmuyor mu?
bu arada Tşk'ler @cayan.
RitmFarbRacourci tarafından 19/May/20 23:27 tarihinde düzenlenmiştir