Çok Acil Kredi Kartında 17,50 Ytl Olan..
-
Arkadaşlar gösteri için Bursa'dan istanbul'a gelmiştim.. Ama şirketten paramı daha alamadım.. Ve Bursa'ya dönmem gerekiyor.. Fakat bütün paramı bitirdim )= Kredi Kartında 17,50 ytl olupta benim için bilet alıcak birisi olursa beni çok mutlu eder... Bursa'ya gittiğimde parasını geri gönderirim.. Şimdiden teşekkürler..
msn@jadebilisim.com
537 439 68 68
554 530 90 30 -
o kadar kişi bakıyor.. 1 tane post yok..
sağolun.. -
Hacı az bekle, sabah kredi kartımı kaybedip geçici olarak kullanım dışı bırakmıştım. Asansör boşluğunda buldum. Banka ile görüşüp tekrar açtırayım.
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı az bekle, sabah kredi kartımı kaybedip geçici olarak kullanım dışı bırakmıştım. Asansör boşluğunda buldum. Banka ile görüşüp tekrar açtırayım.
-----------------------------Peki tamam bekliyorum.. Sağolasın..
-
Online mi alıcam bileti ?
Firma hangisi ?
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Online mi alıcam bileti ?
Firma hangisi ?
-----------------------------Online Kamil Koç.. İstersen sen al benim yerime.. msn ekleyebilirsin mi..
-
Beyler kimse yokmu ya. Ben bankadan sorun olduğu için hala beklemedeyim.
Adam zor durumda. Yokmu yardım edecek birisi ?
-
Valla kredi kartı denen şey bende yok :) Ama istersen yarın ptt ye yatirim hocam sen alırsın ordan ?
-
ben alırdım da kartın ekstresi babama geliyor, kızar.ptt'den anında para transferi yapabilirsiniz.
Ama bugün pazar.Reşit olsam anında yapardım.
-
hokkabaz ordaki zabıtalara git belediyeye git anlat derdini yol paranı veriyorlar hiç uğraşma
-
Hokkabaz hallettin mi isini yoksa bana isim soyisim ver online alayim biletini fazla vaktim yok geri gonderelim seni bursaya..