folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Çok Acil Yardımm!!

Çok Çok Acil Yardımm!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ferdinand
    ferdinand's avatar
    Dişi

tam 20 sene önceden kalan bi elektrik borcumuz varmış ve bugün itibariyle haberimiz oldu.35tl olan borç için 2000tl ye kadar bi ceza ödeme dururmumuz varmış.Hukuki yoldan hakkımızı arama şansımız varmı tam 20 sene geçmiş yeni haber veriyorlar.Bilen bi kişi veya kişilerden yardım bekliyorum acil lütfen....

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

zaman aşımı?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

itiraz edebilmen icin once odemen gerekiyor.

once oduyorsun sonra itiraz ediyorsun diyebiliyorum.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

ferdinand bunu yazdı:
    -----------------------------

tam 20 sene önceden kalan bi elektrik borcumuz varmış ve bugün itibariyle haberimiz oldu.35tl olan borç için 2000tl ye kadar bi ceza ödeme dururmumuz varmış.Hukuki yoldan hakkımızı arama şansımız varmı tam 20 sene geçmiş yeni haber veriyorlar.Bilen bi kişi veya kişilerden yardım bekliyorum acil lütfen....

büyük ihtimal odemekten baska bi yok yok :(

le le le sakine
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Hoca önce avukata bi sor. Avukatın kazanma payın var derse git öde sonrada mahkeme aç. 1. mahkemeyi kazanırsan ikincisine tazminat bile açabilirsin ama bunlarla uğraşmaya gerek yok. Sor bilen birine öde parayı aç davayı kazan ;)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

ulen davalar bile düşüyor zaman aşımından 20 yıl öncesinden fatura çıkaran elektrik idaresinede sokacak bir şeyler bulunur elbet...

Keep Going !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Çok üzülerek söylüyorum ki belki uğraşacaksın ama o 2000 ytl den daha fazla çıkartman gerekecek bu uğraş için ( avukattı mahkemeydi gerçi kazanınca alacaksın ama şuan keş para lazım :S)

Türk telekom dan interneti kestirmişti babam modem için 2 yıl sözleşmeli üye idik 2 yıl geçti sonra iptal ettirdik. Aradan bir kaç ay geçöti yazın gene internet aldık bu interneti yaklaşık 2 yıl daha kullandık. sonra superonline fiber aldık ucuz ve hızlı diye 3-4 ay oluyor adamlar protesto çektirmiş teee ilk aldığımız internetin modemin parasını istiyorlar... :@

Ulan madem borcumuz vardı nasıl bunun üstüne biz yeni hat alabildik aynı numaraya. madem borç var neden söylemedin. boşu boşuna 1 milyara yakın faiziyle ödedik :S

Şimdi bu adamlarla sağlam bir avukat ile uğraşırsın paranın fazlasını çatır çatır alırsın çünkü suçlulardı. kim uğraşacak?? sonuçlanana kadar kaç ay geçecek.

Umarım sonuçlanır kardeş ve ödemek zorunda kalmazsın....

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1. 20 Sene Önceki Elektrik Kullanım Yeriniz Şu Anda Bulunduğunuz Yerdemi ? Eğer Değil ise Ne Kadar Zaman Önce Ayrıldınız O Meskenden ?

2 . Borca İtiraz Edebilirsiniz Fakat ; Öncelikle 20 Sene Önceki Elektrik Tüketim Yerinde Oturmadığınızı İspatlamanız Gerekiyor.

3. Eğer ki O Evden Ayrılalı Çok Oluyor ise ( 5,6,7,8,9,10,15,20 ) Sene Önce İse ve Kapattırdıysanız ki kapattırma kağıdınız elinizde ise hiçbirşey yapamazlar !

Çünkü Kapatma esnasında o borc çıkar endeskte  diyelimki kapattınız eğer sizden sonra gelen kiracı elektriği üzerine almamışsa (KAÇAK , Kamuyu Dolandırma) 'ya Giriyor :)
    O Ev Sahibi , Kiracı BİTER !!!!  Hem O Ev Sahibi Öder Elektriği Hemde Sen Dava Açarsın Bide Sana Tazminat Öder Aklı Başına Gelir :)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

bir elektrikçi olarak tedaşın şöyle bir maddesi var

1-tedaş asla hata yapmaz sorumluluk kabul etmez

2-tedaş olası hataları durumunda ise birinci madde her zaman geçerlidir

abonmanlık iptal olmadıkça borçtan kurtulamazsın  isterse ev yıkılsın sayaç çalınsın yine aynıdır bu abonelik biter borç biter yoksa sözleşme aynen geçerlidir.

yunusozturk.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

bu nasıl bir maddedir kardeşim hukuka uygunluğunu boşverdim hangi mantığa tabii ki nitekim ikinci maddede hata yapabileceğini kabul etmiş resmen dansözlük çelişki

tahribat.com a can feda
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

bir elektrikçi olarak tedaşın şöyle bir maddesi var

2-tedaş olası hataları durumunda ise birinci madde her zaman geçerlidir

abonmanlık iptal olmadıkça borçtan kurtulamazsın  isterse ev yıkılsın sayaç çalınsın yine aynıdır bu abonelik biter borç biter yoksa sözleşme aynen geçerlidir.

:) 50 Milyarına Varmısın Hojam ? Daha Bugün  2009/751 Nolu Dosya Sorgulat Yargıtaydan Geldi Onandı :)  Tedaş 183,454,153 TL Tazminat Ödeyecek İBRAHİM ŞİMŞEK  :))) Aynı Olay Aynı Konu ;)

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
Toplam Hit: 2052 Toplam Mesaj: 12