Çok Düşük Ücrete Çalışacak İş Arıyorum
-
Burdaki herkesin bilişim sektoru ıle ılgısı ve alakası oldugunu varsayarak cevresınde kendımı gelıstırebılcegım herhangı bır ıs olanagı olan varsa haberdar etmesını ıstıyorum.
Ucret hıc onemlı degıl. Ozellikle IT ve Web Tasarım alanında bır ıs arıyorum. Istanbul anadolu yakasında olursa yol parası bıle ıstemem :) Amacım sadece kendımı gelıstırmek. Ve bulundugum ısyerınde maas alan elemanların sevıyesıne gelene kadar ucret almak sorun degıl. Stajyer maasına bıle razıyım :D
Daha once Night_Soul çok yardımcı oldu fakat css bılgım olmadıgından gıremedım orayada :)
Bıldıgım tek programlama dılı html fakat su anda vıdeo egıtımdı oydu buydu ne varsa yapmaya calısıyorum. Istedıgım alanda calısamayacagımı anladıgım ıcın bu sektore yonelmeye karar verdıgımde aslında hıc bırsey bılmedıgımı farkettım. Bu ıslerdede pratık olmayınca hıcbırsey ıse yaramıyor. Unutup gıdıyorsun.
Pc donanım alanında calıstım, teknısyenlık duzeyınde bılgım var. Su sıralar vatan-gold-teknosa gıbı ısyerlerıne basvurdum teknık servıslerı yada bılgı ıslemlerı ıcın fakat genellıkle satıs temsılcısı arıyorlar. Bılısım sektorunde satıs temsılcısı bıle olabılırım ama ole bı ıs bılen varsa ozel bı sebepten oturu basvuru bıle yapmıyorum pm ıle bılgılendırırım yardımcı olabılecek olan varsa.
Hepsını okumaya usenenler ıcın buraya yazayım, maas onemlı olmamak sartıyla yetıstırmek uzere eleman arayan-arayan tanıdıgı olan bılısım sektorunde ozellıkle bilgi işlem-web tasarım-teknık destek vs gıbı alanlarda calısmak ıstıyorum. UCRET ONEMLI DEGIL. Kendıme bırseyler katabılecegım herhangı bır yer olabılır.
-
hocam kendini geliştirmek istemen güzel birşey fakat yinede ücret önemli değil deme ezerler,kullanırlar kimse kolay kolay o yoğunlukta sana birebir bilgi paylaşımı yapmaz hiçbirşey de öğrenemezsin.Ücretini az da olsa belirt.
-
bilgi birikim yoksa office boy olursun dostum, kendini geliştir ondan sonra atıl olaya.
-
Kendımı zaten sureklı gelıstırıyorum. Kendımı ezdırmem zaten ama amacım aslında sadece tekrar yapmak :) Ogrendıgım seylerı denemek vs :) Sımdı sız boyle soleyınce dusunmedıgım noktalar oldugunu farkettım kafa dalgın bıraz bu aralar ama zaten bole bırı burdan cıkarsa konusmadan etmeden dırek gıdıcek degılım :) Tesekkur ederım yorumlarınız ıcın
-
Burdaki kardeşlerime arkadaşlarıma yardımcı olmayı çok seviyorum.Pm attım
-
Hayırlısı :)
-
bilişim sektörü cakalların sektörüdür ben sana en basta bunu söliyim ögle birine gelirsin ki seni it gibi calıstırır sonrada calısmıosun der senden adam olmaz der şefkini kırmaya calısır ben senin yerinde olsam bilişim sektörüne hec bulasmam kardesim ama illede bulasıcam diosan webtasarım alanında kendini geliştirebilirsin parası cok temizdir birazda dile bakar müşteir baglamak falan bilmiorum kardesim inş bulursun kafana göre bi iş.
-
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Açıkcası paraya cok ıhtıyacı olan bırı degılım. Herkes kadar paraya ıhtıyacım var ama kendımı kullandırtıcak bırıde degılım :) Calısmayı cok sevıyorum. Tek ıstedıgım bu alanda kendımı gelıstırmek ve bunu yaptıgım fırmada bundan kazanc saglayacak sonucta. Bunu anlayabılıcek ınsanlarla calısmak ıstedıgım ıcın buraya konu actım :) Tekrar tesekkurler cvplar ıcın
-
Öncelikle HTML in bir programlama dili olmadığını kabul etmekle başlayabilirsin :) Bunu kavrayınca aklına hemen php öğrenmek gelicek ki güzel başlangıç olabilir programlamaya giriş olarak.
-
:) Web programlama derken Php kastetmıstım zaten ama php baslamadan once html-css ogrenmemın guzel olcagını dusundum
-
Bak güzel kardeşim ben geçen yazın başında daha php ile merhaba dünya bile yazdırmamıştım VB biliyordum ama php ile alaksı bile yok.
Oturdum ben php öğrenicem, web tasarımı öğrenicem dedim işten artan zamanlarda hergün 2-5 saat arası zaman
ayırabiliyordum anca. Uykudan yedik php css kastık ama 2 ay sonunda bir firma rehberi diktim ortaya
profesyonel olmasada kötü değil (bknz:www.firmalatya.com)
Yani demem o ki bu işler uğraşarat ve özelliklede PROJE üzerinde çalışılarak öğreniliyor.
Yani kendine küçükte olsa bi hedef proje seç onu mutlaka yap çirkin olsada senin olduğu için seveceksin emin ol ;)
Kendini beleş çalıştırtım ezdirtme yazık zamanına....