folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba

Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından  geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

sokak lambası mı sönüyor?

bazen onlar dinlenmek için sönerler tesadüf olabilir.

tam tersinide yaşayabilirsin. sen yaklaşınca yanadabilir.

videoya bakalım.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

2 senedir var böyle bişi düzenli olarak ne zaman yaklaşsam sönüyor. sadece o iki sokak lambasında oluyor... yarın unutmazsamda çekecem video...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

hocam işe giderken sönüyosa gün ağardığı zaman otomatik sönüyo tam o ana denk geliyo olabilirsin

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

hocam senin titreşimler farklı :)) herşey güzelde konu başlıgındaki mrt olayından konun çöpe gidecek bi bokada yaramayacak

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var

1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)

2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )

şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman

tuhaflık olabilir.. diğer türlü  bu sensör bozulmuş olabilir.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı

hocam işe giderken sönüyosa gün ağardığı zaman otomatik sönüyo tam o ana denk geliyo olabilirsin

bucadaki hava karardıktan sonra akşam 7-8 gibi geçiyorum.

inciraltındakindede 24:10 gibi geçtiğimde oluyor. otomatik kapanma olayı yok cünkü bir sürü sokak lambası yanarken sadece o lamba sönüyor. ve diğer yol üzerindeki onlarca lamba yanmaya devam ediyor...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var

1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)

2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )

şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman

tuhaflık olabilir.. diğer türlü  bu sensör bozulmuş olabilir.

yaklasık 10 metre yakınından sensör etkili olabilir mi o direkte. birde yarın unutmazsam video çekecem zaten...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    narkozMRT bunu yazdı

çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından  geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...

Konu Gizlidir..

hafız banada çok oluyor trabzon'da :D geceleri ürkütücüde oluyor nedendir anlamadım bende :D fazla irdelememek lazım :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Başka arkadaşını deneyince ne oluyor?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    RootB bunu yazdı

Başka arkadaşını deneyince ne oluyor?

denemedim öyle hiç. döyle bişi diyebilirim o yolda benden geçen baska insanlarda geçiyor. ben yaklasınca sönüyor. düzenli olarak..

Toplam Hit: 9322 Toplam Mesaj: 81