Çok Enteresan Bir Olay Yaşıyorum Başka Müridlerde Böyle Olaylar Yaşadımı Acaba
-
çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...
-
sokak lambası mı sönüyor?
bazen onlar dinlenmek için sönerler tesadüf olabilir.
tam tersinide yaşayabilirsin. sen yaklaşınca yanadabilir.
videoya bakalım.
-
2 senedir var böyle bişi düzenli olarak ne zaman yaklaşsam sönüyor. sadece o iki sokak lambasında oluyor... yarın unutmazsamda çekecem video...
-
hocam işe giderken sönüyosa gün ağardığı zaman otomatik sönüyo tam o ana denk geliyo olabilirsin
-
hocam senin titreşimler farklı :)) herşey güzelde konu başlıgındaki mrt olayından konun çöpe gidecek bi bokada yaramayacak
-
bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var
1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)
2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )
şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman
tuhaflık olabilir.. diğer türlü bu sensör bozulmuş olabilir.
-
Tnrsk bunu yazdı
hocam işe giderken sönüyosa gün ağardığı zaman otomatik sönüyo tam o ana denk geliyo olabilirsin
bucadaki hava karardıktan sonra akşam 7-8 gibi geçiyorum.
inciraltındakindede 24:10 gibi geçtiğimde oluyor. otomatik kapanma olayı yok cünkü bir sürü sokak lambası yanarken sadece o lamba sönüyor. ve diğer yol üzerindeki onlarca lamba yanmaya devam ediyor...
-
unbalanced bunu yazdı
bio enerjiyle falan alakalı olduğunu sanmıyorum, bir sensör olması lazım ama sende ters işliyor, normalde sokak lambalarında 2 türlü sensör var
1- ışığa duyarlı - ldr tarzı ( hava kararınca otomatik yanıyor)
2- nesneye duyarlı pir tarzı (biri geldiğinde yanıyor belli bir süre sonra sönüyor ya da kişi hareketine göre.. )
şimdi dediğin olay sadece sende mi oluyor? madem 2 yıldır oluyor, bir arkadaşınla gidip denemedin mi onda olmayıp da sende oluyorsa o zaman
tuhaflık olabilir.. diğer türlü bu sensör bozulmuş olabilir.
yaklasık 10 metre yakınından sensör etkili olabilir mi o direkte. birde yarın unutmazsam video çekecem zaten...
-
narkozMRT bunu yazdı
çok enteresan ve inanmayacağınıza eminim ama bende sanki farklı bir enerji var gibi hissediyorum nedeni ise ışık yanan bir elektrik direği var ve ben bu elektrik direğinin ne zaman yanından geçsem direkteki ışık sönüyor. bir tanesi bucada evka tarafında bir taneside çalıştığım yerde servis bekleme alanına gittiğim yoldaki direk . sürekli böyle bir olay yaşıyorum. böyle değişik bir olay yaşayan yada bu olayı açıklayacak varmı acaba. bioenerji olayını bilim kabul ediyor diye biliyorum böyle bir enerji var ise ölçülebilir mi acaba.. unutmazsamda yarın video çekecem şimdi bu yazıyı yazarken aklıma geldi video çekmek...
Konu Gizlidir..
hafız banada çok oluyor trabzon'da :D geceleri ürkütücüde oluyor nedendir anlamadım bende :D fazla irdelememek lazım :D
-
Başka arkadaşını deneyince ne oluyor?
-
RootB bunu yazdı
Başka arkadaşını deneyince ne oluyor?
denemedim öyle hiç. döyle bişi diyebilirim o yolda benden geçen baska insanlarda geçiyor. ben yaklasınca sönüyor. düzenli olarak..