Çok İlginç Bir Toplumuz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/226789/sarilmanin-cezasi-olur-mu

hani sen haklıyken karşı taraf şizofrenik bir şekilde kendi düşüncesine saplanmıştır dünya kendi etrafında dönüyor sanar ve bunu savunur ya.

hah tam o sırada suratta o kişiye acımayla/üzüntüyle karışık tebessüm olur. işte o tebessüm eşliğinde izledim videoyu.

izleyin kendiniz yorumlayın...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Benzer konusu zaten açılmıştı;

Çevreye Rahatsızlık Vermenin Cezası 91 TL

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Hoşgeldin beşgittin diye sarılır tamamda.

Bazıları var köpek çiftleşmesi gibi amk yapışıyorlar, yolun ortasında dudaktan öp götü sık sev okşa her şey var mk.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Bazıları var köpek çiftleşmesi gibi amk yapışıyorlar, yolun ortasında dudaktan öp götü sık sev okşa her şey var mk.

:D bizde olsada bizde yapsak hacı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

dostum öyle yapanlara sinirlenirsin anlarım da videodaki sarılanlar arkadaş gibi merhaba anlamında sarılmışlar. bir tanesi diyor ki teşvik ediyor. kız soruyor neye teşvik ediyor diyor "saldırmaya" diye cevap alıyor.

bir kişinin zihniyeti bozuksa tokalaşmak bile onu tahrik eder. el ele değiyor sonuçta !

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

http://www.ensonhaber.com/adanada-evden-kacan-kiz-polisin-tecavuzune-ugradi-2014-10-26.html

polisi bile böyle durumları suistimal eden bir ülkedeyiz. elbette genel olarak böyle değil ama maalesef böyle bir ülkeyiz ve sorsan hepsi de tertemiz müslümanlar ..

iyi ki bu ülkeden kaçıp kurtulmuşum, bazı arkadaşlar ısrarla geri dön diyorlar ama cehenneme gitmek akıl karı değil.. Allah yardımcınız olsun arkadşalar

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

http://www.ensonhaber.com/adanada-evden-kacan-kiz-polisin-tecavuzune-ugradi-2014-10-26.html

polisi bile böyle durumları suistimal eden bir ülkedeyiz. elbette genel olarak böyle değil ama maalesef böyle bir ülkeyiz ve sorsan hepsi de tertemiz müslümanlar ..

iyi ki bu ülkeden kaçıp kurtulmuşum, bazı arkadaşlar ısrarla geri dön diyorlar ama cehenneme gitmek akıl karı değil.. Allah yardımcınız olsun arkadşalar

aynı fikirdeyim.avrupada olmanın olayı bu aslında.

herkes kim kime dum duma.kimse kimseye bakmaz kimse kimseyi kıyafetinden saçından bıyığından yargılamaz.yargılasa bile farklı olan şahıs onları dikkate almaz.mesela zenciler var bu sabah gördüm adam saçı altın sarısı yapmış :D türkiyede çok abes karşılanırdı D:

bide rahatıs edior diyenlere, rahatsız ediyorsa bakma kardeşim.senin gözlüğünde beni rahatsız ediyor olabilir yada başka bişi.herkes özgür yaşamalı.

sokak ortasında öpüşüyorlar...öpüşsünler arkadaş.sevgi bu kadar kolay bulunan bişi deil ki.sen rahatsız oluyorsan bakmazsın olur biter

edit: bi teyzede 4 duvarı neden yapmışlar dior.cevap: senin gibi öküzler çıkmasın diye

Ekerci tarafından 27/Eki/14 14:24 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

heh bi bu kalmıştı :D

http://www.youtube.com/watch?v=Hv2ApS76zqY

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mesutb
    mesutb's avatar
    Erkek

Abi sacmaliyoruz ya arkadasca dostca sevgili olarak sarilmakta ne varya sokak ortasinda ciftlesmiyolar sariliyolar. Kotu sekilde olsa tamam olmasin ama masum bir sarilma sevgilindir 1 hafta bulusmazsin hafta sonu bulusup sarilip yanagindan opersin. Yanlis diyenlerin egitim seviyesi kultur seviyesi hayata bakis acisi ortada dayi var doverler diyo dayi mumkunse sen kimseye sarilma ya aptalca dusunceler bence. Hayatta sevdiginin varlogini hissedebilecegin yontemlerden biri doya diya sarilmaktir

Gözlerin kapaliyken hayati yaşamak kolaydir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    mesutb bunu yazdı

Abi sacmaliyoruz ya arkadasca dostca sevgili olarak sarilmakta ne varya sokak ortasinda ciftlesmiyolar sariliyolar. Kotu sekilde olsa tamam olmasin ama masum bir sarilma sevgilindir 1 hafta bulusmazsin hafta sonu bulusup sarilip yanagindan opersin. Yanlis diyenlerin egitim seviyesi kultur seviyesi hayata bakis acisi ortada dayi var doverler diyo dayi mumkunse sen kimseye sarilma ya aptalca dusunceler bence. Hayatta sevdiginin varlogini hissedebilecegin yontemlerden biri doya diya sarilmaktir

hocam dayı orada "erzurumda döverler" diyor benim çok ağrıma gitti. ben doğma büyüme erzurumluyum burası öyle öcü bir yer değil dayının  anlattığıyla alakası bile yok.

sanki "orada döverler" diyerek kendi şehrini dıaşrıda çok iyi tanıtıyormuş gibi, bir de gerile gerile söylüyor bunu.

ama ülkeye genel olarak bakarsak erzurumu da istanbulu da aynı. geri kafalı adam her yerde vardır. bir geri kafalının kendi düşünce yapısını bir şehre bedel etmesine acayip sinir oluyorum.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Aynı video adam kadını döverken çekilsin kimse rahatsızım demez. 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
Toplam Hit: 2102 Toplam Mesaj: 14