Çok İlginç Bir Toplumuz
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/226789/sarilmanin-cezasi-olur-mu
hani sen haklıyken karşı taraf şizofrenik bir şekilde kendi düşüncesine saplanmıştır dünya kendi etrafında dönüyor sanar ve bunu savunur ya.
hah tam o sırada suratta o kişiye acımayla/üzüntüyle karışık tebessüm olur. işte o tebessüm eşliğinde izledim videoyu.
izleyin kendiniz yorumlayın...
-
Benzer konusu zaten açılmıştı;
-
Hoşgeldin beşgittin diye sarılır tamamda.
Bazıları var köpek çiftleşmesi gibi amk yapışıyorlar, yolun ortasında dudaktan öp götü sık sev okşa her şey var mk. -
Zeytun-i bunu yazdı
Bazıları var köpek çiftleşmesi gibi amk yapışıyorlar, yolun ortasında dudaktan öp götü sık sev okşa her şey var mk.:D bizde olsada bizde yapsak hacı
-
Zeytun-i bunu yazdı
Bazıları var köpek çiftleşmesi gibi amk yapışıyorlar, yolun ortasında dudaktan öp götü sık sev okşa her şey var mk.dostum öyle yapanlara sinirlenirsin anlarım da videodaki sarılanlar arkadaş gibi merhaba anlamında sarılmışlar. bir tanesi diyor ki teşvik ediyor. kız soruyor neye teşvik ediyor diyor "saldırmaya" diye cevap alıyor.
bir kişinin zihniyeti bozuksa tokalaşmak bile onu tahrik eder. el ele değiyor sonuçta !
-
http://www.ensonhaber.com/adanada-evden-kacan-kiz-polisin-tecavuzune-ugradi-2014-10-26.html
polisi bile böyle durumları suistimal eden bir ülkedeyiz. elbette genel olarak böyle değil ama maalesef böyle bir ülkeyiz ve sorsan hepsi de tertemiz müslümanlar ..
iyi ki bu ülkeden kaçıp kurtulmuşum, bazı arkadaşlar ısrarla geri dön diyorlar ama cehenneme gitmek akıl karı değil.. Allah yardımcınız olsun arkadşalar
-
unbalanced bunu yazdı
http://www.ensonhaber.com/adanada-evden-kacan-kiz-polisin-tecavuzune-ugradi-2014-10-26.html
polisi bile böyle durumları suistimal eden bir ülkedeyiz. elbette genel olarak böyle değil ama maalesef böyle bir ülkeyiz ve sorsan hepsi de tertemiz müslümanlar ..
iyi ki bu ülkeden kaçıp kurtulmuşum, bazı arkadaşlar ısrarla geri dön diyorlar ama cehenneme gitmek akıl karı değil.. Allah yardımcınız olsun arkadşalar
aynı fikirdeyim.avrupada olmanın olayı bu aslında.
herkes kim kime dum duma.kimse kimseye bakmaz kimse kimseyi kıyafetinden saçından bıyığından yargılamaz.yargılasa bile farklı olan şahıs onları dikkate almaz.mesela zenciler var bu sabah gördüm adam saçı altın sarısı yapmış :D türkiyede çok abes karşılanırdı D:
bide rahatıs edior diyenlere, rahatsız ediyorsa bakma kardeşim.senin gözlüğünde beni rahatsız ediyor olabilir yada başka bişi.herkes özgür yaşamalı.
sokak ortasında öpüşüyorlar...öpüşsünler arkadaş.sevgi bu kadar kolay bulunan bişi deil ki.sen rahatsız oluyorsan bakmazsın olur biter
edit: bi teyzede 4 duvarı neden yapmışlar dior.cevap: senin gibi öküzler çıkmasın diye
Ekerci tarafından 27/Eki/14 14:24 tarihinde düzenlenmiştir -
-
Abi sacmaliyoruz ya arkadasca dostca sevgili olarak sarilmakta ne varya sokak ortasinda ciftlesmiyolar sariliyolar. Kotu sekilde olsa tamam olmasin ama masum bir sarilma sevgilindir 1 hafta bulusmazsin hafta sonu bulusup sarilip yanagindan opersin. Yanlis diyenlerin egitim seviyesi kultur seviyesi hayata bakis acisi ortada dayi var doverler diyo dayi mumkunse sen kimseye sarilma ya aptalca dusunceler bence. Hayatta sevdiginin varlogini hissedebilecegin yontemlerden biri doya diya sarilmaktir
-
mesutb bunu yazdı
Abi sacmaliyoruz ya arkadasca dostca sevgili olarak sarilmakta ne varya sokak ortasinda ciftlesmiyolar sariliyolar. Kotu sekilde olsa tamam olmasin ama masum bir sarilma sevgilindir 1 hafta bulusmazsin hafta sonu bulusup sarilip yanagindan opersin. Yanlis diyenlerin egitim seviyesi kultur seviyesi hayata bakis acisi ortada dayi var doverler diyo dayi mumkunse sen kimseye sarilma ya aptalca dusunceler bence. Hayatta sevdiginin varlogini hissedebilecegin yontemlerden biri doya diya sarilmaktir
hocam dayı orada "erzurumda döverler" diyor benim çok ağrıma gitti. ben doğma büyüme erzurumluyum burası öyle öcü bir yer değil dayının anlattığıyla alakası bile yok.
sanki "orada döverler" diyerek kendi şehrini dıaşrıda çok iyi tanıtıyormuş gibi, bir de gerile gerile söylüyor bunu.
ama ülkeye genel olarak bakarsak erzurumu da istanbulu da aynı. geri kafalı adam her yerde vardır. bir geri kafalının kendi düşünce yapısını bir şehre bedel etmesine acayip sinir oluyorum.
-
Aynı video adam kadını döverken çekilsin kimse rahatsızım demez.