Çok Meraklı Olmanın Sonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

beyler konuyu açıyorum yanlış anlaşılmasın :)

dün gece absentle ilgili konu açtım bi arkadaş elimdeki absentin resmini istedi bulurum diye googleye yazdım ona bakarken abuk subuk bi resim gördüm satanist simgesi içeren tıkladım internette farklı yazıları okumak hosuma gider ordan bi baktım gay sitesine baglandı sora bi kaç yazı dikkatimi çekti (gay asker) falan diye oha lan bunlarıdamı askere alıyolar dedim yazıyı okudum meger ne degişik uygulamalar varmış yurdumda onu ögrendim :D

............ yazı orginali .............

Gay Asker !

Bir gay arkadaşımın çarşı izinlerinde tuttuğu günlüğü okuyunca, iyi ki askere gitmemişim diye kendime dua ediyorum...işte aşagıdaki de benim askere gitmeme maceram;

Askerlik şubesinde
    psikolojik sorunlarım var askere gitmek istemiyorum deyince beni kasimpasa deniz hastanesine sevkettiler...Askeri psikiyatriste gay olduğumu söyleyince gayet makul karsıladi, ama askere gitmek istemiyorsan sex anında ilişkiye girerken fotoğraf getirmemi söyledi. Tabi o zaman yasım daha ufak cok gay arkadasım yok, ben böyle bir uygulama oldugunu bilmiyordum, doktoru sapık zannettim ve fotografları kendi tuhaf arsivi icin istedigini düsündüm. "yok ben böyle birsey yapamam" deyince. doktor olacak herif demez mi "ağzına alırken de olur". Şaşırdım kaldım, bu doktorun full sapık birisi olduğuna karar verip, tam adamına düştün gaykedi dedim!...

Meğerse adamın günahını almışım, gercekten öyle bir uygulama varmıs... beni ist 'gata'ya sevk etti bazi psikoloji testleri icin... ilk önce bir sene erteleme verdiler... sonraki sene bir sene erteleme daha.. ücüncü sene gittigimde, doktora her sene bir kac gün gel-git yapmaktan bıktıgımı, alacaklarsa askere almalarını yoksa beni çürüge cıkarması icin yalvardım. tamam bu sene son dedi ve o sene beni çürüğe cıkardılar. bazı arkadaslarım hemen ilk gidiste aldılar ama onlar ya fotoğraf verdiler ya da anal muayene yaşadılar ve çoğu ağlaya ağlaya içki içip yarı sarhoş kadın kılığına girip gittiler... ben tüm bunlara direndiğim icin üç sene sonunda zor aldım...

.....................................................................................................................................................................................................................

alıntı yaptıgım site nerden düştüm buraya nasıl bir resimden buralara geldim anlamıyorum daşak geçilmesin ama :D

hiyakesini okurken içim parçalandı ibnenin diyemicem : http://gaykedi.blogspot.com/2006/10/gay-asker-httpgay-asker.html

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Hay amk bloga bi gırdım :D oraya bak buraya bak :) s*kerım böyle işi amk cıktım hemen , çekiyoo be yazı :D

(Yanlış anlasılmasın İLGİNÇ )   :)

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

günaydın

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı

günaydın

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

film: ''Atını s*ken kovboy''

Filmin devamı: ''Atın İntikamı''

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek
    SpyBreaK bunu yazdı
    amele_2 bunu yazdı

günaydın

ne diyon?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

La bunnar askere gitmemek için uyduruyo gaylığı... Bu adam Gay may değil. Yalan diyor. Hem bu 3. Cinslerinde Askere alınması gerektiğini düşünüyorum. Neden Çünkü onlar Çocuk Doğuramazki. Hamile kalamazki Haksızmıyım.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

ne demesini bekliyodu ?

adam nerden bilsin gerçekten oğlan olup olmadığını..

askere gitmemek için denemediği yol kalmayan kalmayan o kadar çok kişi varki anlatamam..

sike sike aldıkları için askere, adamlarda böyle bir yol izliyorlar naapsınlar..

CEO tarafından 26/Şub/13 11:44 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

orda ağzına almassa askerde ağzına verirler zaten

adam demişki şimdiden ağzına al bilelim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Bu ne lan :S

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Böyle bir uygulama varsa bile bu çok saçma a.k herif gitmemek için photoshopla öyle bir resim yapar getirir birazda numara filan yapar en profesyonelinden doktor kriminal labaratuvaramı gönderecek sanki mhakemeler zor gönderiyor... o resimleri sunacak heyete heyet diyecek tamam bu topmuş siktirgit.

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2191 Toplam Mesaj: 14