Çok Mutsuzum :(
-
hiç bişe çıkmıcak amerikanın TR büyükelçisine bi muhabir sordu:"İsrailin saldırısını kendini müdafaa olarak tanımlıyorsunzu ve destek çıkıyorsunuz peki ya Türkiye'nin kuzey Irakta PKK ya karşı müdafasını nasıl karşılıyorsunuz?" Cevabını bilin.. Hiç bi halt yapamazsın.. Bu kadar basit
-
bunlar bişey yapamacağı kesin ama bu sözler üzerine en azından bi hava operasyonu çıkmalı..Eğer tatmin edici bi karar çıkmaz sa Ordunun bu duruma katlanabileceğini hiç sanmıyorum...Umalımki iyi şeyler olsun tüm taraflar için....
-
Ya bize ne ? Yok lübnan a yardım edelım yok Filistin e yardım edelım.
1. Dünya Savasında Osmanlı İmparatorluguna ihanet eden Araplar bunlar. Bırakın ölsunler. Bırakın acı ceksınler. Bırakın yaptıklarının cezasını ödesınler. Onlar kı kendılerını besleyen Osmanlı ya ihanet edenler. Bıze ne kı ? Sonuna kadar Arapların acı cekmesı taraftarıyım. Bu savas kı herkesın kotuledıgı Yahudı ler bıze karsı savasmadı. Yahudıler bızım Araplar'dan cok daha iyi dostlarımızdır. Burda desteklememız gereken Yahudilerdir. Haksız da olsalar, sivillerı de öldürseler. Cunku Araplar'a borclu oldugumuz bır katliam vardır. Bır ıntıkam borcluyuz Araplara. Bır vahset. -
hiç bişe çıkmıcak amerikanın TR büyükelçisine bi muhabir sordu:"İsrailin saldırısını kendini müdafaa olarak tanımlıyorsunzu ve destek çıkıyorsunuz peki ya Türkiye"nin kuzey Irakta PKK ya karşı müdafasını nasıl karşılıyorsunuz?" Cevabını bilin.. Hiç bi halt yapamazsın.. Bu kadar basit
-------------------------------------------------------
bu haberi bende izledim adam israile 'mesru müdafa hakkını kullanıor' dedi
peki Tr'de pkk ya operasyon düzenlensin mesru müdafa olarak dendi
adamda 'abd den bağımsız hareket etmeyin dedi... :@:@
alın işte elalem kendi ülkesinin sınırları dısında operasyon yapıor köprü hastene yol baraj vuruor mesru müdafa oluor biz kendi sınırlarımızda üç beş it vurmak için izin istioruz.
-
musket önyargılıgında sınırı vardır !!
-
Allah belalarını versin (mumkunse belaları da biz olalım)..
diycek baska biseyim yok, gunlerdir bunu dusunuyorum ve sinirden kendi kendimi bitiriyorum.. -
LYRCa Aq Alparslan Bozkurt birazda içki düşkünüydü, Atam içki yüzünden siroz olup vefat etti. Ben mi içimicem içirim hemde Naara atarım:
Ezan dinmez
Bayrak inmez
Vatan bölünmez
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyt bea!!! -
Atam çıktı Koca Tepeye Yaktı bi sigarasını şöyle bi gitti geldi gitti geldi... Kim bilir nasıl düşündü o 3 bin askerle 30 bin yunanı nasıl atacak... Kimolsa pes ederdi aq. atam bi daldı bi inandı yaktığı cigarasıyla düşündü bütün yunanları s*kmekten beter etti zzuuuuuuhuuuuuuuuuuaaaaaaah!!!
-
ülkücü olmak için imanın şartları olsun, 9 ışık olsun hepsini bilmen gerek. içki içen bi adam çıkıpta ben ülkücüyüm demesin. zaten ülkücülüğün adını da sizin gibiler çıkardı ya.. vatanını milletini seven sen ve senin gibilerle, anlamı vatanını seven anlamına gelen "ülkücü" kelimesini kendine yakıştıramıyor..
-
Kemal Atatürk En Büyük Ülkücüdür... Not: Ben onun kadar içki içemiyorum...
Toplam Hit: 5414 Toplam Mesaj: 37