Çok Oyun Oynayan Veya Oyunlarla İlgisi Olan
-
oyun satmaya düşünüyorum internetten indirip arşiv yapacağım arşive eklemek için oyun önerileriniz şu oyun güzeldir bu oyun çok tutulur veya bu oyun güzeldir satılır dediğiniz oyunları benle paylaşırsanız bu arşivi hazırlarken bana yardımcı olursunuz teşekkürler şimdiden
-
hocam tavsiye ettiklerim;
pes2010
nba2k11
tom clayn's serisi
gta 4
starcraft II: wings of liberty
mafi II
arma II
darksiders
dragon age origins
amnesia: the dark descent
assasin creed I , II
prince of persia: the forgotten sands
şuanda piyasadaki en çok oynanan oyunlar hocam. vardır bi kaç tane aklıma gelmeyen.
edit: bide borderlands diye bi oyun var. benım hosuma gıtmedı ama multiplayer ı zevkliymiş baya. 3 milyon tane silah var oyunda. rekorlara girdi.
-
cod, pes, assassin creed 2, mafia2, gta IV, nfs, pop, nba, f1, left 4 dead 2, cs, crysis, saboteur, mass effect 2
-
para kazanmak için ypaıosan hiç klasiklerle uğraşma direk son çıkan oyun serilerini indir crysis olur cod olur bunların yakında yeni serileri çıkıyo bunlarla başla zaten 100 oyunun 80i bunlar satılır 10 tanesi bunların eski serisi 10 taneside counter falan satılır
-
Weldox bunu yazdı:
-----------------------------
para kazanmak için ypaıosan hiç klasiklerle uğraşma direk son çıkan oyun serilerini indir crysis olur cod olur bunların yakında yeni serileri çıkıyo bunlarla başla zaten 100 oyunun 80i bunlar satılır 10 tanesi bunların eski serisi 10 taneside counter falan satılır
----------------------------- -
evet çok bilen oyunlar satılır ama başka oyun isteyenlere önermek için oyun lazım onun için yardım istedim sizden
öneriğindiz oyunlar için teşekkürler.
-
stronghold crusader, stronghold crusader extreme
-
hepsi bi kaç kere bitirdiğm sağlam oyunlardır.
fear 1,2
half life (full)
warcraft
age of empires (full)
the suffering: ties that bind
infernal
call of juarez
call of duty
empire earth
mafia
maxpayne
nba
virtua tennis
wolfeinstein
flatout
nfs (full)
resident evil
the thing
anno
sims
postal
gta
doom
tomb raider
...
..
.
-
knıght online
pes2010
fifa2010
gta series
need for speed series
god of war
cyrsis series
facry series
-
tony hawk (kaykay)
NFS
PES
COD
Virtual Tennis
-
arkadaslar zaten genelini yazmis ama command&conquer 3 tiberium wars,arsive eklemeyi unutma