Çok Saglam Bi Satis Yaptim Ama Paketi Nijeryaya Göndermem Gerek :S Yrdm Arkadaslar
-
arkadaslar slm, elimde bulunan laptopu masallah hic ummadigim bi fiyata nijeryadan bi hatuna sattim.. hatun transferi falanda yapti ancak benim bu paketi 1 hafta içinde göndermem gerek.. kadin shipping falan diyor ama bu isler gemiyle nasil oluyor bilmiyorum..
door to door teslim desem onu da nasil yapacagimi bilmiyorum.. bi bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim..
-
hatundan adresi alıyorsun ve http://www.ups.com.tr/index.asp burdan subelere bakıp sana en yakın şubeye gidip veriyorsun.Uluslar arası kargoda UPS'in üstüne tanımam ! Linüx'ün free olan cdleride UPS le gelmişti bana.
-
bakiyorum tesekkür ederim birader, yanliz ortalama 50x120x100 lük bir kutu icin saglam bi fiyat alirlar heralde..
-
Gönderi Ülkesi : Nijerya Servis Tipi : Express Gönderi Türü : KoliPaket Gönderi Ağırlığı : 5 Kg Ücret : 0 :D
-
JaCKaL bunu yazdı:
-----------------------------
bakiyorum tesekkür ederim birader, yanliz ortalama 50x120x100 lük bir kutu icin saglam bi fiyat alirlar heralde..
-----------------------------
Ağırlık daha önemli.
6 Desi falandır o kutu ( 3 kilo falan diye düşündüm )
O da sana 90 kağıt falana patlar. -
sorulmaz ama soralım dedim laptopu kaça sattın
-
karıya söyle ödemeli yolluyom de
-
kaça sattın?
-
burdan bakıldığında tikrit'de amerikan jetine kaçak binip nasa'da ekstraktif metalurji uzmanı gibi işe başlamışsın gibi görünüyorsun.
-
Bak yanında Türkiyeyi tanıtıcı CD-DVD ler filanda gönder güzel güzel :D Hem hizmet hem reklam :)
-
walla abi simdi sölemiim de uguru kacmasin kari parayi havale etsin elime bi gecsin, sonra asus m51sn modeli alayim, crysisi falanda yükleyeyim ondan sora söylerim kaca sattigimi :D
söyle diyeyim burda 1liraya zar zor satacaksam 1,5 a gitti sayilir..
ups saglammis bu arada birader tesekkür ederim ;)
-----
Nikoteen:
karıya söyle ödemeli yolluyom de
------
ödeme ücretini de fazladan kendi kafasina göre yollayacak 100$ kadar
----
Triumph
burdan bakıldığında tikrit'de amerikan jetine kaçak binip nasa'da ekstraktif metalurji uzmanı gibi işe başlamışsın gibi görünüyorsun.
----
sadece sans birader.. kadin buldu beni ben alacam bu ürünü diye ilan vardi sahibinden.com da
---
kanaabak
Bak yanında Türkiyeyi tanıtıcı CD-DVD ler filanda gönder güzel güzel :D Hem hizmet hem reklam :)
---
2 de sahin K cd si koyarimm.. tam tarz olur :D