folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Çok Şükür Sonunda Heronları Kullanabildik



Çok Şükür Sonunda Heronları Kullanabildik

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

     15 dakikada 13 PKK'lı öldürüldü

    21 Ağustos 2011 Pazar, 01:59

    Terör örgütü PKK, 12 askerin şehit düştüğü 8, askerin kaçırıldığı Dağlıca saldırısının bir benzerini planladı.

    15%20dakikada%2013%20PKKlı%20öldürüldü

    Katırlarla ağır silah taşıyan teröristler Heronlar tarafından tespit edildi. F-16’lar 15 dakikada işi bitirdi. 13 terörist saklandıkları barakada öldürüldü İkinci Dağlıca faciasının Heronlar sayesinde önlendiği ortaya çıktı.Dağlıca baskını için oluşturulan ekibin imha edildiği öğrenildi. Terör örgütüne ağır zayiat verdiren operasyonun düğmesine 7 PKK’lı teröristin 9 katırla ağır silah taşıdıklarının Heronlar tarafından tespit edilmesi üzerine basıldı. Takibe alınan terörist grubun kamufle edilmiş bir barakaya girdikleri belirlendi. Uzun süre yapılan izlemede barakada 9 teröristin daha bulunduğu tespit edildi. Terörist sayısının 16 olduğunun kesinleştirilmesinin ardındanHeron’ların verdiği koordinatlar F-16 pilotlarına iletildi. Üsten kalkan F- 16’ların 15 dakikada operasyonu gerçekleştirdiği belirtildi. 13 teröristin öldürüldüğüHeronlar tarafından belirlendi. Kaçan 3 kişinin deHeronlar tarafından takip altına alındığı öğrenildi. Bu teröristlerin saklandığı alanlar topçu atışlarıyla vuruldu. 

    İHMALLER GÜNDEME GELDİ 

    Başarılı operasyon DağlıcaAktütün ve Hantepebaskınlarındaki ihmalleri akıllara getirdi. Kamuoyunda büyük infial yaratan ve 35 askerin şehit düştüğü her üç baskından önce kalabalık terörist grupların hazırlıklarıHeronlar tarafından saniye saniye görüntülenmiş ancak hava operasyonu emri çıkmamıştı. Ancak ikinci Dağlıca baskını Heronların öncülüğünde yürütülen başarılı bir operasyonla zayiat verilmeden önlenmiş oldu. 

    PREDETORLAR KUŞ UÇURTMUYOR 

    Türkiye’nin ABD ile yaptığı anlık istihbarat anlaşmasının da etkili bir şekilde işletildiği öğrenildi. Anlaşma kapsamında ABD’nin Silahlı İnsansızHava Aracı Predatörleri Kandil’e yönlendirdiği belirtildi. Türkiye’ye aitHeronların da Kandil bölgesini taradığı aktarılırken, teröristlerin saklandıkları mağaralardan çıktıklarında operasyonların başladığı kaydedildi. 

    TÜNEL DELİCİ MAKİNELERİ VAR

    Bu arada terör örgütü PKK’nın da operasyonlara karşı önlem aldığı ifade edildi. Kandil’deki önemli mühimmatların vemilitanların bomba isabet etmeyecekmağaralara saklandığı belirtiliyor. PKK’nın elinde bulunan tünel açma makineleriyle kayalık alanlarda derinmağaralar açtığı bildirilirken Türkiye’nin ilk defa çok uzun sürecek hava operasyonlarıyla mağaralardaki lojistik imkanları yok edeceği ifade ediliyor. Aylarca sürmesi beklenen hava harekatında, HeronvePredatör tespitleriyledışarı çıkacak PKK’lıların anında imha edileceği belirtiliyor. 

    MAĞARADA 60 GÜNLÜK YİYECEK VAR 

    PKK’nın mağaralarda 60 güne kadar yetecek yiyecek ve suya sahip olduğu bilgisini veren kaynaklar, uzun hava harekatıyla dışarı çıkma fırsatı bulamayacak teröristlerin bu sayede yiyecek ve su imkanlarının da tükeneceğine dikkat çekiyor. Kandil’in hem Türkiye’nin hem de ABD’nin imkanlarıyla sürekli izlendiğine işaret eden kaynaklar, mağaralara sıkışan terör örgütü PKK’nın hareket dahi edemediğini belirtiyor. 

    HAVA GÜCÜ ETKİN KULLANILMALI 

    Dost atışı riski nedeniyle hava harekatının kısıtlanmaması için kara birliklerinin Kandil’e kısa vadede gönderilmemesi gerektiğine vurgu yapan güvenlik uzmanları da, operasyonların sabırla uzun vadeye yayılması gerektiğine dikkat çekiyor. Uzmanlar, hava gücünün etkin olarak kullanılmasının ardından Bordo Bereliler öncülüğünde Kandil’e operasyonların başlatılması gerektiğini vurguluyor.

    Daha önce seyredilmişti

    Heronlar uzun süredir Türkiye’nin gündeminde. Teröristlere görüntülenmelerine rağmen müdahale edilmediğiyle ilgili onlarca haber basına yansıdı. Gediktepe baskınından 15 gün önce teröristler sınır girişinden itibaren Heronlar tarafından tespit edildi. Üstelik 100 kişilik PKK’lı grubun belirlenmesi üzerine bölgeyegelen helikopter de ateş etmeden geri döndü. Şemdinli Gediktepe baskınında 11 asker şehit düşmüştü. Hantepe saldırısının Heron tarafından çekilengörüntülerinindesaniye saniye 30 ayrı birime gönderildiği ortaya çıkmıştı.Bu saldırıda 7 asker şehit olmuş, 8 asker yaralanmıştı.

    3. hava harekatında 105 hedef imha edildi

    Hakkari Çukurca’daki kanlı pusunun ardından başlayan operasyonlar aralıksız sürüyor. Kuzey Irak’taki PKK kamplarına yönelik 3. harekatta 105 hedef vuruldu. F-16'ların bombalarıyla 20, topçu atışlarıyla 85 hedef imha edildi. Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Irak’ın kuzeyinde Kandil Dağı, Sinath-Haftanin, Hakurk ve Gara bölgelerinde tespit edilen bölücü terör örgütüne ait 20 hedef grubuna Türk savaş uçakları sabah ve akşam operasyon düzenledi. 20 hedef etkili şekilde vuruldu. Uçakların görevlerini başarıyla tamamlayarak üslerine döndüğünü dile getirilen açıklamada, “Hava harekâtı ile koordineli olarak Zap, Avaşin-Basyan ve Hakurk bölgelerinde tespit edilen 85 hedef, topçu silahları ile yoğun olarak ateş altına alınmıştır. Hedefler üzerinde sağlanan hasar ve zayiatın değerlendirilmesi, keşif uçuşu dahil çeşitli kaynaklardan elde edilen bilgilere göre sürdürülmektedir" denildi. 

    İÇİŞLERİNDEN 'BTÖ' TANIMI

    İçişleri Bakanlığı da iki gündür süren çatışmalarla ilgili açıklama yaptı. Bakanlığın PKK için Bölücü Terör Örgütü'nün kısaltması olan 'BTÖ' ifadesini kullanması dikkat çekti. Operasyonda 4 teröristin öldürüldüğü, terör kampından kaçan 1 teröristin de teslim olduğu bildirildi. Siirt'in Eruh ilçesi Bilgili Üs bölgesine, önceki gün bir grup terör örgütü üyesi tarafından uzun namlulu silah ve roket mermileriyle yapılan saldırıda 1 astsubay ve 1 erin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı anlatılan açıklamada, saldırı sonrası başlatılan operasyon sonucunda 19 Ağustos günü 1 kadın terör örgütü üyesinin silah ve teçhizatıyla birlikte ölü olarak ele geçirildiği belirtildi. 

    Terör örgütü üyelerinin Pervari ılçe Emniyet Amirliği ve bitişiğindeki Pervari Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığı'na, aynı gün roket ve uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirdiği ve 3 sivil vatandaşın yaralandığı anlatılan açıklamada, olay sonrası yapılan operasyon sonucu, 2 teröristin silahlarıyla birlikte ölü ele geçirildiği kaydedildi. Pervari'de teröristlere yardım ve yataklık yaptıkları iddiasıyla 11 kişi de gözaltına alındı. Bölücü terör örgütü kamplarından ayrılıp kaçan 1 terör örgütü üyesinin ise Silopi jandarmasına teslim olduğu kaydedildi. 

    Barınaklara ve depolara nokta atışı 

    Genelkurmay Başkanlığı, terör örgütüne yönelik hava harekatının yeni görüntülerini dağıttı. Kayıtlarda, Avaşin-Basyan bölgesi malzeme deposu mağara, terörist barınağı; Hakurk bölgesi terörist barınağı; Kandil bölgesi malzeme deposu ile Zap bölgesi köprü ve terörist barınağının nokta atışı ile bombalandığı görülüyor.

     


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Aralık/2009
    Erkek

    Kandil'e 4. hava harekatı

    Hakkari'nin Çukurca İlçesinde akşam saatlerinde yine yoğun hava hareketliliği yaşandı.

    20.08.2011 - 23:00

    Bölgede 3 gündür süren hava hareketliliği bugün de devam etti.Hakkari yönünden gelen savaş uçakların, saat 22.00 sıralarından itibaren Hakkari'nin Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesinin semalarından geçerek, Irak sınırına doğru yöneldikleri gözlendi.


    msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2011
    Erkek

    (bknz:amına koydum onun):|

    Devamı gelir umarım...

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2008
    Erkek

    Umarım bu havadan bombalamalarının sonucu iyi olur.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Aralık/2009
    Erkek

    Hava harekatı boş çoğu şuan mağaradan havaifişek gösterisi izliyor.. Orada rahat rahat yaşayacakları bir çok mağara var bunlar ancak girerek temizlenir havadan bomba atmayla değil. Adam gibi bir kara kuvveti çözer dağdakileri.. Güçlü ordu diyoruz, Özel Kuvvetler diyoruz ama 30 yıldır götü boklu eşkiya sorununu çözemedik amk..


    Kendine İyi Bak ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2008
    Erkek

    tasslehoff bunu yazdı:
    -----------------------------

    (bknz:amına koydum onun):|

    Devamı gelir umarım...


    -----------------------------

    (bknz:amına koydum onun)

    Bu söz bana ben askerdeyken 4014 telsizi ile Süper Cobra helikopterini dinlerken ve aynı zamanda 3 ayak üzerine konan büyük nikon dürbün ile helikopteri izlerken Pilot,un tek bir roketi tek bir terörist,e fırlattıktan ve onu paramparça ettikten sonraki sözünü hatırlattı ki kendisi tam olarak aynı şeyi söylemişti.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SnowDrop
    SnowDrop's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Aralık/2009
    Erkek

    Jubei bunu yazdı:
    -----------------------------

    tasslehoff bunu yazdı:
    -----------------------------

    (bknz:amına koydum onun):|

    Devamı gelir umarım...


    -----------------------------

    (bknz:amına koydum onun)

    Bu söz bana ben askerdeyken 4014 telsizi ile Süper Cobra helikopterini dinlerken ve aynı zamanda 3 ayak üzerine konan büyük nikon dürbün ile helikopteri izlerken Pilot,un tek bir roketi tek bir terörist,e fırlattıktan ve onu paramparça ettikten sonraki sözünü hatırlattı ki kendisi tam olarak aynı şeyi söylemişti.

     


    -----------------------------

    o anlar gözümün önünde canlandı :)


    ben küçükken 5 yaşındaydım lan bu kadar açık ve net.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Haziran/2011
    Erkek

    Hava harekatı yandaşı değilim, göz boyamaktan ileri gitmez, adamlar zaten çoktan şehire inmiş işlerinin başına dönmüştür.

    Ne sanıyordunuz, adam çarşıda bakkal akşam dağa çıkıyor hepsi böyle yaşıyor, gençleri ve meyilli olanları yanlarına alıyorlar, kimisi zorla kimisi istekle..

    Bombamalar ülkeyi 1 yıl geriye getirir, bir uçağın kalkması bir bomba o kadar pilotun maaşı, extraya giriyor
    (Çünkü bir kibrit üretsek 3 metre ileri düşen amerika havada yakalar napıyorsun sen dur der ben vereyim sana sen üretme, ( bu ülke ne ellerde ).. Sonuçta bize vergi zam gibi şeylerle geri dönüyor ve teröre hiç bir zararı olmamasının yanında olan yine bize oluyor terör devam edersede.. adamlara gerekçe doğuyor, biz bombaladık ettik gibi..

    Yılanı bombalayarak ininden çıkartabilirmisin akrebi çıkartabilirmisin ? Bırakın göz boyamayı, yılanın inine alevi vermeden öbür delikten çıkartamazsın...

    bknz: Iraklı Juba, eminim 5 hava harekatına bedeldir.


    Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek

    ya onun bunun çocukları senin verginle maaş alıyor biz neyin mücadelesini veriyoruz? :)


    Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2010
    Erkek
    demekki terörle mücadeleye hem hükümet hemde subaylar niyet ederse bu işi halletmek çok basitmiş. madem bu kadar kolayca bu iş hallediliyor ise neden hiçbirşey yapılmıyor ve sürekli şehit veriyoruz. bunu sorgulamak gerekir.

    Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyakhacker
    manyakhacker's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ocak/2010
    Erkek

    Askerlerin içinden pkk ya destek veren bazıları temizlenince heronlarda çalışır , f16 larımızda çalışır , baskınlarda azalır.

    Devletin başınada Recep Tayyip ERDOĞAN gibi vatanını milletini seven adam gibi adamlar geçerse teröristlerde böyle köpek gibi ölürler.

    Bu arada hala pkk ya sempati besleyen o hakkari ilindeki , doğu illerindeki  it oğlu itleride ayrıca  öldürüp atmak lazım. Vatan haini şerefsizler.

     

    Devletin topladığı vergiler.

    EN ÇOK VERGİ GELİRİNDEN AŞAĞIYA DOĞRU SIRALAMA 2010
    1. ÖTV                             :  54.631.000.000 TL
    2. Kurumlar vergisi            :  44.759.000.000 TL 
    3. Gelir vergisi                   :  41.516.000.000 TL
    4. İthalde alınan kdv          :  30.108.000.000 TL 
    5. Diğer Vergi Gelirleri       :  26.460.000.000 TL
    6. İç KDV                        :  22.636.000.000 TL
    7. Vergi Dışı Diğer Gelirler :  17.965.000.000 TL

     

    Toplam 2010 Bütçe geliri : 238.075.000.000 TL

     

    EN ÇOK GİDERDEN EN AZ GİDERE DOĞRU SIRALAMA 2010
    1. Cari Transferler               : 102.173.000.000 TL 
    2. Personel Giderleri            :   60.369.000.000 TL
    3. Faiz giderleri                    :   56.750.000.000 TL
    4. Mal ve Hizmet Alımları    :    25.130.000.000 TL
    5. Sermaye Giderleri           :    18.924.000.000 TL
    6. Sosyal Güvenlik Primleri  :   11.110.000.000 TL
    7. Borç Verme                   :      6.903.000.000 TL
    8. Sermaye Transferleri       :     3.429.000.000 TL
    9. Yedek Ödenek               :     2.153.000.000 TL

     

     

    Toplam gider : 286.941.000.000 TL

     

    2006 vergi yılından illere göre toplanan ve hangi ile ne kadar yatırım yapıldı gösterilen örnekler

     

    Bu millet mecburmu istanbuldan , ankaradan , kocaelinden , diğer güzide bir çok şehrimizden vergi vericekler ve bu vergilerle vatan hainlerinin bol çıktığı hakkariye yatırım yapıcaz. Bu şerefsizler yol , su , elektirik , okul , eğitim vb bir çok yatırımı hak etmeyen şerefsizler , hakkari gibi illerde içlerinde vatanseverlerimizde olmasa bu iller gibi bir kaç ilde yaşayanların alayını toptan yok etmek lazım. hain itler.

    Birde devlet kurmak istiyorlarmış kitabını siktiğimin geri zekalıları. Bu zamanda en az senelik 20 milyar tl dan aşağı askeri kuvvetine harcama yapmazsan seni dünyada devlet olarakmı bırakırlar. Yer altını , yerüstünü sömürüp posanı atarlar. ABD somaliye niye müdahale etmiyorda ırağa , suriyeye , irana karışıp duruyor.

    dünya petrolünün yüzde 72 si orta doğuda.

    abd nin senelik tükettiği 1 milyar ton petrol var. kendi rezervi anca 3 sene kendisine yetiyor.

    40 sene sonra dünyad petrol kalmayacak. arabalarda dahil Herşey elektirik ile çalışır hale gelicek, bor kullanılcak vs.
    40 sene sonra orta doğunun yüzüne bakan mı olur. ABD 40 sene sonra orta doğuda millet birbirini kesse çok mu karışır.

     

    Devlet kuracaklarmış. şerefsizler devlet kursanız ne olcak . bir savaşta 30 bin ölü verince ailesine en az 20 sene tazminat verecek parayı bulamazsınız. Geliriniz , gideri karşılamaz.

     

    barzani yi ingilizler becerince Türkiye ye kaçtı.

    devlet kuracaklarmış. iyice ağzımı bozduracaklar. kuracağınız devlet 10 sene ayakta kalırsa şükredin. Sizleri başımızdan defedip bir kurtulsak zaten iki dakkada başkasının kucağına oturacaksınız iyice sizi başkaları becerince anlayacaksınız T.C devletinin kıymetini.

     

    T.C devleti sayesinde kanları bitleniyor. Kanları biraz bitlenince ekmek yedikleri yere sıçıyor şerefsizler.

     

     

     

     

    2006 yılında iller bazında kesinleşen hesaplar (*Bin YTL)

    İl Toplanan Gelir Yapılan Gider Karşılama Oranı %
    Konya 1.104.158 1.540.734 71,66
    Kütahya 345.511 428.120 80,70
    Malatya 335.589 765.478 43,84
    Manisa 899.877 734.206 122,56
    K.Maraş 364.918 756.542 48,23
    Mardin 111.058 504.234 22,03
    Muğla 908.569 651.852 139,38
    Muş 53.152 303.000 17,54
    Nevşehir 116.070 202.093 57,43
    Niğde 136.370 270.040 50,50
    Ordu 336.607 460.513 73,09
    Rize 229.923 231.685 99,24
    Sakarya 375.123 609.072 61,59
    Samsun 862.805 1.256.091 68,69
    Siirt 60.820 328.659 18,51
    Sinop 80.967 193.724 41,80
    Sivas 369.696 698.393 52,94
    Tekirdağ 1.380.506 435.171 317,23
    Tokat 201.217 536.398 37,51
    Trabzon 574.867 1.018.160 56,46
    Tunceli 30.287 238.218 12,71
    Şanlıurfa 327.711 822.835 39,83
    Uşak 193.991 210.356 92,22
    Van 208.980 973.035 21,48
    Yozgat 135.816 351.443 38,65
    Zonguldak 1.113.216 464.298 239,76
    Aksaray 240.526 216.543 111,08
    Bayburt 20.785 86.124 24,13
    Karaman 105.573 156.707 67,37
    Kırıkkale 517.829 283.774 182,48
    Batman 101.986 358.786 28,43
    Şırnak 77.219 466.074 16,57
    Bartın 118.753 142.710 83,21
    Ardahan 23.866 120.925 19,74
    Iğdır 38.770 156.133 24,83
    Yalova 227.866 128.289 177,62
    Karabük 155.486 172.581 90,09
    Kilis 27.311 91.028 30,00
    Osmaniye 123.054 298.245 41,26
    Düzce 148.311 190.956 77,67
    Toplam 171.309.331 175.303.995 97,72
    İl Toplanan Gelir Yapılan Gider Karşılama Oranı %
    Merkez 17.539.031 111.215.834 15,77
    Adana 1.340.881 1.550.809 86,46
    Adıyaman 123.583 417.405 29,61
    Afyon 295.977 496.447 59,62
    Ağrı 83.004 372.716 22,27
    Amasya 124.406 344.774 36,08
    Ankara 21.217.457 11.287.856 187,97
    Antalya 2.238.812 1.292.331 173,24
    Artvin 96.688 216.680 44,62
    Aydın 606.414 713.748 84,96
    Balıkesir 796.911 1.018.481 78,25
    Bilecik 104.224 154.253 67,57
    Bingöl 44.563 328.335 13,57
    Bitlis 52.267 336.079 15,55
    Bolu 247.447 326.264 75,84
    Burdur 149.789 194.019 77,20
    Bursa 3.711.583 1.593.598 232,91
    Çanakkale 361.897 488.881 74,03
    Çankırı 66.377 184.611 35,96
    Çorum 235.937 386.884 60,98
    Denizli 652.489 605.735 107,72
    Diyarbakır 405.113 1.638.639 24,72
    Edirne 403.129 535.575 75,27
    Elazığ 266.681 836.082 31,90
    Erzincan 84.297 274.574 30,70
    Erzurum 356.647 1.248.159 28,57
    Eskişehir 1.039.861 983.642 105,72
    Gaziantep 663.004 851.179 77,89
    Giresun 140.475 331.695 42,35
    Gümüşhane 35.806 140.636 25,46
    Hakkari 33.853 429.775 7,88
    Hatay 1.336.407 793.730 168,37
    Isparta 340.293 556.014 61,20
    Mersin 2.616.923 1.188.280 220,23
    İstanbul 63.650.597 6.911.822 920,89
    İzmir 14.803.715 3.441.384 430,17
    Kars 80.274 328.673 24,42
    Kastamonu 186.474 471.478 39,55
    Kayseri 980.558 1.134.157 86,46
    Kırklareli 318.527 241.770 131,75
    Kırşehir 74.063 186.735 39,66
    Kocaeli 20.617.758 1.401.031 1471,61

     

     

     

    Biz şehitlerimizin ailelerine devlet olarak sahip çıkıyoruz ,

     

    Şehit Varislerine Sağlanan Maddi Haklar

    S.No

    Yardım Çeşitleri

    Miktarı

    1

    NAKDİ TAZMİNAT 
    (SB./ASTSB./UZM.ERB./ERB.ER)

    28.785.000.000 TL.

    2

    K.K.K.LIĞI İLK DESTEK YARDIMI (ERB./ER.)

    475.000.000 TL.

    3

    TSK.DAYANIŞMA VAKFI YARDIMI (SB./ASTSB./UZM.ERB.)

    7.575.000.000 TL.
    19.695.000.000 TL.

    4

    BİRLİK K.LIĞINCA YAPILAN ÖLÜM  YARDIMI (SB./ASTSB./UZM.ERB.)

    575.700.000 TL.

    5

    TÜTÜN BEY’İYE İKRAMİYESİ (SB./ASTSB./UZM.ERB./ERB.ER)

    1.212.000.000 TL.

    6

    EMEKLİ İKRAMİYESİ (SB./ASTSB./UZM.ERB.)

    32.292.000.000 TL.

    7

    EMEKLİ MAAŞI
    SB./ASTSB./UZM.ERB (HİZMET ESASINA GÖRE)
    ERB./ER (TAHSİL DURUMUNA GÖRE)

    EMSALLERİ GİBİ

    446.956.000 TL.
    452.386.000 TL.

    8

    OYAK ÖLÜM YARDIMI (SB./ASTSB.) (*)

    16.698.180.000 TL.

    9

    OYAK EMEKLİLİK İKRAMİYESİ (SB./ASTSB.)(*)

    HİZMETE BAĞLI

    10

    TOPLU KONUT KREDİSİ (**)

    19.302.000.000 TL.

    11

    MEHMETÇİK VAKFI YARDIMI (ERB./ER)

    2.220.000.000 TL.

    12

    KİRA BEDELİNİN DEVLETÇE ÖDENMESİ (SB./ASTSB./UZM.ERB.)

    10 YIL SÜREYLE

    13

    T.C. EMEKLİ SANDIĞI ÖĞR.YRD.
    İLKOKUL
    ORTAOKUL
    LİSE
    YÜKSEKOKUL


    197.750.000 TL.
    293.625.000 TL.
    391.500.000 TL.
    587.250.000 TL

     

     

    terörist itlerine kim sahip çıkıyor , it gibi geberip gidiyorlar. Aileleride perişan olup gidiyorlar ve kara leke olarak alınlarında kalıyor.

     

    Daha çok yazarımda neyse bu  daha önünü , sağını , solunu göremeyen şerefsizlerin şerefsizlikleri  yüzünden  ülke adam gibi kalkınamıyor. Bu şerefsizler iyilikten anlamazlar. Tepelerine binip düzenli becereksin.anca o zaman anlarlar.

     

     

     

Toplam Hit: 6580 Toplam Mesaj: 43