Çok Temiz Ipod Touch 32GB 2. Nesil
-
Bunu da satamazsam, satcak şey kalmadı başka açıktayım :) Temiz baktım ilk göz ağrım Apple'ıma. Silikon kabında kullandım ama arkası araya kaçan tozlara sürtünmekten sanırım çizilmiş. Çok ufak çizikler ama metal olmasından kaynaklanan, resimde belli. Alette hiç bir sıkıntı yok, fiziksel bir hasar da yok. Alan arkadaşa silikon kabıyla ve şarj aletiyle yollıcam. Allah kimseyi paraya sıkıştırmasın. Fiyatım 160TL.

-
bende de 3. nesil var halen canavar gibi :)
bu arada arka taraftaki kılcal çizikler ne yaparsan yap oluyo.. fiyat uygun hayırlı satışlar..
ios versiyonu kaç acaba? -
tataryigit bunu yazdı
bende de 3. nesil var halen canavar gibi :)
bu arada arka taraftaki kılcal çizikler ne yaparsan yap oluyo.. fiyat uygun hayırlı satışlar..
ios versiyonu kaç acaba?5.1.1 hocam fiyatı olabildğince uygun tutmaya çalıştım teşekkürler :)
-
çizik hocam arkadaş arıyordu söyliyim almamışsa dönerim
-
Tebrik ederim hocam sıfırıyla aynı fiyata satmayanlardansın. :)
-
100 lira veririm ( öldürdümmü :L)
-
fiyat güzel, cihaz güzel
-
Sarj ne kadar gidiyo ?
-
@Citizen, eyvallah hocam
@Bosluk, valla hocam bir arkadaş daha yaptı aynı teklifi de ben zaten öldürmüştüm fiyatı seninki başka bişey oldu :)
@torf, sağolasın hocam
@cuneyd, hocam ben oyun için falan kullanmıyorum, sadece müzik dinleyerek 24 saate (cihazı kullandığı saat süresi) yakın bir süre gidiyor şarjı. Eskiden daha da çoktu ama bataryada ister istemez bi performans düşüklüğü oluyor. Ama hala çok iyi durumda. Özetle gününü müzikle geçiriyorsan 3-4 gün idare ediyor hocam.
-
bir arkadaşla anlaşmıştık ama benim yüzümden (cihazda sorun var sandım ama yokmuş, kulaklık sorunluymuş) satış iptal olmuştu. Eğer o arkadaş hala almak istiyorsa pm ile ulaşabilir, onun dışında satış yeniden aktiftir, ilk ve son up olsun konuya
-
01.12.2013 yani bugün gece saat 11'e kadar cihaz sadece 120TL