Çok Temiz Ipod Touch 32GB 2. Nesil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Bunu da satamazsam, satcak şey kalmadı başka açıktayım :) Temiz baktım ilk göz ağrım Apple'ıma. Silikon kabında kullandım ama arkası araya kaçan tozlara sürtünmekten sanırım çizilmiş. Çok ufak çizikler ama metal olmasından kaynaklanan, resimde belli. Alette hiç bir sıkıntı yok, fiziksel bir hasar da yok. Alan arkadaşa silikon kabıyla ve şarj aletiyle yollıcam. Allah kimseyi paraya sıkıştırmasın. Fiyatım 160TL.

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

bende de 3. nesil var halen canavar gibi :) 
    bu arada arka taraftaki kılcal çizikler ne yaparsan yap oluyo.. fiyat uygun hayırlı satışlar..
    ios versiyonu kaç acaba?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    tataryigit bunu yazdı

bende de 3. nesil var halen canavar gibi :) 
    bu arada arka taraftaki kılcal çizikler ne yaparsan yap oluyo.. fiyat uygun hayırlı satışlar..
    ios versiyonu kaç acaba?

5.1.1 hocam fiyatı olabildğince uygun tutmaya çalıştım teşekkürler :)

since 2005 // tbt
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlayForFree
    PlayForFree's avatar
    Erkek

çizik hocam arkadaş arıyordu söyliyim almamışsa dönerim

profesyonel kahveci?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tebrik ederim hocam sıfırıyla aynı fiyata satmayanlardansın. :)

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

100 lira veririm ( öldürdümmü :L)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

fiyat güzel, cihaz güzel

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Sarj ne kadar gidiyo ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

@Citizen, eyvallah hocam

@Bosluk, valla hocam bir arkadaş daha yaptı aynı teklifi de ben zaten öldürmüştüm fiyatı seninki başka bişey oldu :)

@torf, sağolasın hocam

@cuneyd, hocam ben oyun için falan kullanmıyorum, sadece müzik dinleyerek 24 saate (cihazı kullandığı saat süresi) yakın bir süre gidiyor şarjı. Eskiden daha da çoktu ama bataryada ister istemez bi performans düşüklüğü oluyor. Ama hala çok iyi durumda. Özetle gününü müzikle geçiriyorsan 3-4 gün idare ediyor hocam.

since 2005 // tbt
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

bir arkadaşla anlaşmıştık ama benim yüzümden (cihazda sorun var sandım ama yokmuş, kulaklık sorunluymuş) satış iptal olmuştu. Eğer o arkadaş hala almak istiyorsa pm ile ulaşabilir, onun dışında satış yeniden aktiftir, ilk ve son up olsun konuya

since 2005 // tbt
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

01.12.2013 yani bugün gece saat 11'e kadar cihaz sadece 120TL

since 2005 // tbt
Toplam Hit: 1622 Toplam Mesaj: 15