Çok Uygun Hosting Paketleri..
-
hacı avatar seç daha çekici olur (:
-
manialith bunu yazdı:
-----------------------------
can'dan hosting al ver ekonomiye can ver. ayrıca o kazanınca bana da yeni bi pc ayarlıcak hadi bakalım :D hiç almıcaksanız bile alın.
la mania, koskoca tbt önünde söz veriyom, bir gün Koç'lar kadar zengin olursam, sana dönemin kral makinesini alacam :Dşaka bir tarafa, teşekkürler..
-
cankirca bunu yazdı:
-----------------------------manialith bunu yazdı:
can'dan hosting al ver ekonomiye can ver. ayrıca o kazanınca bana da yeni bi pc ayarlıcak hadi bakalım :D hiç almıcaksanız bile alın.
la mania, koskoca tbt önünde söz veriyom, bir gün Koç'lar kadar zengin olursam, sana dönemin kral makinesini alacam :Dşaka bir tarafa, teşekkürler..
olm sen şuanki zenginliğinle ayarla bişeyler :D
-
HuznunHikayesi bunu yazdı:
hacı avatar seç daha çekici olur (:
seçtim :D -
Planzero bunu yazdı:
bunun neresi uygun hoca gir hostley.net te fiyat gör
hostley yıllık 214 dalırs.
kırca hosting yıllık 175 tl
hangi fiyat ben mi göremedim...
-
dostum biraz inandırıcı olmalısın. sınırsız alan nasıl oluyo ? rapid sistemi kurcam ben mesela rapide rakip kaldırabilecekmi o kadar veriyi. xS
-
@CEO ; cpu limiti ;) rapid gibi bir sistem kuramazsın yani :)
@cankirca; hosting işini ne zamandan beri yaptığınızı ve YS belgesi , Vergi levhası gibi belgelerinin olup olmadığını not düşebilir misin hocam ?
-
CEO bunu yazdı:
dostum biraz inandırıcı olmalısın. sınırsız alan nasıl oluyo ? rapid sistemi kurcam ben mesela rapide rakip kaldırabilecekmi o kadar veriyi. xS
Merhabalar,evet, CPU sorunu olur zaten, ama onun dışında, sınırsız değil, limitsiz alan..
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------@CEO ; cpu limiti ;) rapid gibi bir sistem kuramazsın yani :)
@cankirca; hosting işini ne zamandan beri yaptığınızı ve YS belgesi , Vergi levhası gibi belgelerinin olup olmadığını not düşebilir misin hocam ?
-----------------------------fatura kesiyosa vergi mükellefidir aksi halde nylon faturaya giriyo :)
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------@CEO ; cpu limiti ;) rapid gibi bir sistem kuramazsın yani :)
Merhabalar,Başvurum henüz incelenmekte, pm ile belge ayrıntılarını alabilirsin dilersen,
bekliyorum pm'ini..