Çok Uyuyorum Arkadaş
-
kafana birşeyler takarak insomnia ya yakalanmakla başlayabilirsin :)
-
Mesir macunu ye :)
-
sabah 6-8 saat uykudan sonra gir duşa.
-
düzensiz besleniyorsan vitamin mineral eksikliği olabilir
-
gumusservi bunu yazdı
modiadol kullanabilirsin..herhangi uzman doktor yazabiliyor sanırım.Sınav zamanları kullanıyorum bana çok iyi geliyor..
Hay Allah razı olsun şu saat oldu gram uykum yok çok teşekkürler sanki gündüz gibi :D
teravide biraz uyku bastırdı ilaç bir süre sonra etkisini gösterince çakmak çakmak oldu gözler :D
-
çikolata ye hacı :)) sabah 6 da yatıyom öglen 12 14 gibi kalkıyom ama sorarsan sen yiyonmu hayır :)) alışkanlık meselesi ben nasılmı alıştım ilk once boyle bir gece yaptım ertesi gunu uykum geldı 1hafta bir gun yattım bir gun yatmadım sonra arkaarka yatmadım boyle oldu :))
-
Hocam sabah 10 11 12 bazen daha erken sabaha karşı 7 8 de uyuyorum 2 3 e kadar sonra gece devam nasıl mı dersen bira rakı bunlar olmayınca kola falan içiyorum aşırı derecede birde arkadaşlarla devamlı konuşuyoruz netten muhabbetten dolayı gelmiyor gel takıl bize uyku falan kalmaz.
-
DJ_Alper bunu yazdıgumusservi bunu yazdı
modiadol kullanabilirsin..herhangi uzman doktor yazabiliyor sanırım.Sınav zamanları kullanıyorum bana çok iyi geliyor..
Hay Allah razı olsun şu saat oldu gram uykum yok çok teşekkürler sanki gündüz gibi :D
teravide biraz uyku bastırdı ilaç bir süre sonra etkisini gösterince çakmak çakmak oldu gözler :D
Dikkatli ic hacim...
Sozluk de bazilari bagimlilik yapiyor diyor...
Bazilari hic etkisini gormedim diyor...
Uykusuz biraktiktan sonra cok fazla uyuyanlar da var... Etkisi bitince sen ne kadar uyucan merak ediyorum, buraya yazsana :) -
_Dert_ bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıgumusservi bunu yazdı
Dikkatli ic hacim...
Sozluk de bazilari bagimlilik yapiyor diyor...
Bazilari hic etkisini gormedim diyor...
Uykusuz biraktiktan sonra cok fazla uyuyanlar da var... Etkisi bitince sen ne kadar uyucan merak ediyorum, buraya yazsana :)aga sabah kalktım kendi kendime uyandım hatta sabah 8 de sanki saatlerce uyumuş gibiyim :)
ilacı devamlı almam ama 2 günde bir sallarım :)
-
kaç para bu modinallo ? pahalımı
Oha lan 82 lira 30 gün yetecek bide herşey para olmuş eczanemi soyalım amq
Peroksit tarafından 10/Ağu/12 12:26 tarihinde düzenlenmiştir