Çoklu Mail
-
Selam müritler,
Binlerce mail göndermem gerekiyor ve açıkçası web konusunda bayağı acemiyim birkaç program denedim pek olumlu sonuç alamadım.
mailleri gmail adresinden göndermem gerekiyor herhangi bir kolay yolu varmıdır ?
yardımlarınızı rica ediyorum..
-
Ya bilen yok ya da ilgilenen çıkmadı. Yav müritler bilgisi olan varsa çok ihtiyacım var..
-
google a girilir php toplu mail scripti diye arama yapılır :) onun dışında ücretli scriptlerde bulursun ama inboxa düşmesini istiyorsan temiz bir server bulman lazım
-
Üstat meselemde bu zaten nasıl bulacağım bu serverı mailler için program lazım denediklerimden olumlu sonuç alamadım bir sürü sorunum var ve en geç yarın çözmem gerekiyor.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Toplu-Mail-Programlari-Full-Set-Halinde-112488/
-
gmailde günlük 500 mail sınırı var
-
Malesef hatta 200-250 yi bile geçemiyor gmail engelliyor. ne olur derdimi çözün arkadaşlar ya da gmail olmasın ne olsun.. arşiv konusuna gelince dostum sorman hata keşke paylaşsan...
-
zeyrekli bunu yazdı:
-----------------------------
Malesef hatta 200-250 yi bile geçemiyor gmail engelliyor. ne olur derdimi çözün arkadaşlar ya da gmail olmasın ne olsun.. arşiv konusuna gelince dostum sorman hata keşke paylaşsan...
-----------------------------Upload ediyorum.Hepsi Ful 20 cvarı program.Hepsini tek tek denedim.Hepsi çalışır ve şini görür
-
Üstadım heyecanla bekliyorum. Hele bir iş görsündile benden elimden geleni:)...
-
Yav müritler windows 7 kullanıyorum ve hala boğuşuyorum ben bu işle smtp serverı bir türlü aktif hale getiremedim. Bir yardım eli lütfen..
-
yukarıdaki arkadaşın paylaştığı oldukça işini görür emin ol