Çoklu Mail

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Selam müritler,

Binlerce mail göndermem gerekiyor ve açıkçası web konusunda bayağı acemiyim birkaç program denedim pek olumlu sonuç alamadım.

mailleri gmail adresinden göndermem gerekiyor herhangi bir kolay yolu varmıdır ?

yardımlarınızı rica ediyorum..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ya bilen yok ya da ilgilenen çıkmadı. Yav müritler bilgisi olan varsa çok ihtiyacım var..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

google a girilir php toplu mail scripti diye arama yapılır :) onun dışında ücretli scriptlerde bulursun ama inboxa düşmesini istiyorsan temiz bir server bulman lazım

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Üstat meselemde bu zaten nasıl bulacağım bu serverı mailler için program lazım denediklerimden olumlu sonuç alamadım bir sürü sorunum var ve en geç yarın çözmem gerekiyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Toplu-Mail-Programlari-Full-Set-Halinde-112488/

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

gmailde günlük 500 mail sınırı var

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Malesef hatta 200-250 yi bile geçemiyor gmail engelliyor. ne olur derdimi çözün arkadaşlar ya da gmail olmasın ne olsun.. arşiv konusuna gelince dostum sorman hata keşke paylaşsan...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Malesef hatta 200-250 yi bile geçemiyor gmail engelliyor. ne olur derdimi çözün arkadaşlar ya da gmail olmasın ne olsun.. arşiv konusuna gelince dostum sorman hata keşke paylaşsan...

-----------------------------

Upload ediyorum.Hepsi Ful 20 cvarı program.Hepsini tek tek denedim.Hepsi çalışır ve şini görür

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Üstadım heyecanla bekliyorum. Hele bir iş görsündile benden elimden geleni:)...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Yav müritler windows 7 kullanıyorum ve hala boğuşuyorum ben bu işle smtp serverı bir türlü aktif hale getiremedim. Bir yardım eli lütfen..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

yukarıdaki arkadaşın paylaştığı oldukça işini görür emin ol

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 2633 Toplam Mesaj: 15