.Com Sadece 10 Tl, Online, Üstelik Sizin Adınıza, Güvenebilirsiniz, Firmalaşıyoruz!
-
selam.. domain alayım bi tane dedim 14 tl fiyat gösteriyor? bu 4 tl nerden eklendi onu da bilmiyorm, whois koruması istemiyorum yada host... bunlar dahil olmadan neen +4?
-
Can kardeşim Gerçekten çok iyi işler başarıyorsun seni akışlıyorum İnanıyorumki birgün tüm host şirketlerini alt üst edeceksin gerçekten hostley bile senin kadar yardımcı olamıyor senin yaptıgın işleri yapamıyor
-
hocam hayrılı olsun..:D..Hayırlısıolsun.
-
hayırlı olsun can. yaptıgın bu kadar basarılı işten sonra firma çok iyi oldu çok iisin :)
-
NPaX bunu yazdı:
-----------------------------
selam.. domain alayım bi tane dedim 14 tl fiyat gösteriyor? bu 4 tl nerden eklendi onu da bilmiyorm, whois koruması istemiyorum yada host... bunlar dahil olmadan neen +4?
-----------------------------10 lira diyor işte:D o 14 lira uzatılacak domainler için sanırım.
-
NPaX bunu yazdı:
-----------------------------selamlar,
uzatma veya transfer işlemi yaparsan 14 tl, yeni tescil yaparsan 10 tl, kdv dahil.
saygılar..
-
Yapı Kredi banka hesabın var mı?
-
Hayırlı olsun can
-
hayaletkurt bunu yazdı:
hayırlısı olsun kardeşim. yardımım olacak konu olursa ulaşırsın. :)
-----------------------------teşekkür ederim,
çok sağolasın..
-
itfaiyeciTBT bunu yazdı:
Yapı Kredi banka hesabın var mı?
-----------------------------maalesef şuan kullanmıyorum,
vakıf ve garanti var,
akbank kartını bekliyorum, diğerlerini de açtırırım yakında.
ama bir yolunu buluruz olmazsa.