Command & Conquer - Generals Tek Link
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------
yine bir tek link vermişiz aldığı değer yine ortada...
-
Antikky bunu yazdı:
myblackworldweb bunu yazdı:
yine bir tek link vermişiz aldığı değer yine ortada...
-----------------------------ha?
-
Yorumu karatahta hocama bırakıyorum.
-
çok makbule geçti saolasın yigidim
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Sağol Antikky hocam..Şimdi günde tekil 50bin alıyor bu site.Pop-up Sevgi reklamından 1K tekil pop-up 2 TL. Link paylaşan arkadaşın konu hiti şimdilik 150 civarı, yarına 1K olur. 1 TL hesabına aktarılmalı.
Ödemeler haftalıktır.Splash reklam ve pop-up'ı aynı anda kullanmayalım,sistemden çıkarılırsınız.
Söz sende Ali Kırca
-
karatahta bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Sağol Antikky hocam..Şimdi günde tekil 50bin alıyor bu site.Pop-up Sevgi reklamından 1K tekil pop-up 2 TL. Link paylaşan arkadaşın konu hiti şimdilik 150 civarı, yarına 1K olur. 1 TL hesabına aktarılmalı.
Ödemeler haftalıktır.Splash reklam ve pop-up'ı aynı anda kullanmayalım,sistemden çıkarılırsınız.
Söz sende Ali Kırca
-----------------------------Bu mesajları anlayabilmek için en az 10 yıllık internet geçmişi,geniş bir mizah anlayışı gereklidir.
Lütfen ciddiye alıp,bize kızmayınız. -
karatahta bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
Söz sende Ali Kırca
-----------------------------hocam amma dalga geçtiniz haa.
konuyu açan arkadaşımın diğer konusuna da bakarsan günceldir diye uplamaya çalışıyor. o kadar emek veriyor sonuçta. çoğu kişi bişey yazma gereği bile duymadan sadece dosyayı çekiyor. bu da bizim şevkimizi kırıyor... İyiliğin bu ülke insanına yaramadığını gözler önüne seriyor...
-
Evet kızmayınız, splash + pop-up kullanmayınız, video önü reklam serbesttir.IBAN numaralarını güncelleyiniz.
-
Abicim bu işi iyilik için yapıyorsanız,birileri teşekkür etmesede yapmaya devam edin.
O zaman yüce bi iş yapmış olursunuz,yoksa alay ettiğimiz +rep isteyen 17 denyolarından ne farkınız var.
Matematik sevmiyorum diye hack yapan süt ahmetten mehmettten ne farkınız var.owasp'ta,listede,public microsoftta hergün 50 maile cevap veriyorum,hepsine tek tek geri dönmüyorum teşekkür etsene arkadaş şevkimi kırıyorsun diye.Yapacaksanız yapın karşılık beklemeyin,hite bakın iniyorsa en büyük ödül budur.
O kadar.
-
eline sağlık hocam güzel paylaşım...