Command & Conquer Red Alert 3 Görevler
-
Arkadaşlar bir kaç haftadir bilgisayar ve internetle aram uzakti iş sebebiyle ve şuanda izinliyim.Red alert 3 biliyorsunuzdur.
Oyunda ki görevleri hardda en zor seviyede yapmak istiyorum.Ama yanimda başkasiyla beraber gidebilirsek daha keyifli
olacaktir.Yani iki kişi ile birlikte bilgisayara karşi oynayarak görevleri geçip oyun sonu getireceğiz en zor modda.Ben en zor
modda bir kere denedim.Yanimda benimle beraber hareket eden bilgisayar aşiri gerizekali olduğu için pek keyif alamadim.
İlgilenenler konu altindan yada özel mesajlardan ulaşsin arkadaşlar.
Düzenle : Anlamiyacak olanlar için söyliyeyim oyunu evinden kendi bilgisayarindan bağlanarak oynuyacağiz. :)

-
Gece gece tehlikeli oyunlar diyorsun hocam oyş one :D bilsem gelirdim konu up olsun bari
-
PlayForFree ;
Hocam oyunun tüm red alert 1,2 yuris revenge gibi bütün versiyonlarinda oyun sonu getirdim.Şimdi buna geldi sira fakat
oyunda görevli modu açinca garip birşeyler karşilaştim Campaing Mode den görevde ilerlemek istediğin birliği seçiyorsun.
Sovyetler birliği,Birleşmiş Milletler ve Rising Sun(Japonlar) bunlardan birini seçince görevi açacağin vakit CO-OP diye bir buton
var.Ona basiyorsun EA-Games üyeliği varsa direk giriyosun yoksa üyelik aliyorsun.Üyelik ile girince birbirini bulup oynuyacağin
kişi ile görevlere başliyorsun.Sen ayri bir Constrations Yard. dan ben ayri başliyoruz.Birbirmize destek vererek bilgisayara
karşi savaş veriyoruz.NOT : Easy modda oynamak isteyenler gelmesinler :D
-
yüklü olsa gelirdim özlemişim. red alert dışında ona benzer strateji varmı bildiğiniz?
-
lalada;
Yok hocam ben red alert dişinda yapilan strateji oyunlarini çok yapmacik buluyorum.Age of Mythology hariç.Zaten görevlerde
iki kişi oynayabiliyor diye konusunu açtim.Tek olsa başlardim.Öyle daha keyifli olur diye düşündüm
-
Bi ara çok oynadım. Bi bölüm vardı. Denizde üs kuruyorsun karadaki üslere saldırıyorsun geliştim geliştim. Saldıra saldıra bir ettim bitmedilerdi. :)
-
pSkpt;
Kardeş oyunda öyle çok yenilikler ve güzellikler varki ben skirmish modda biraz takildim keşif için harika birşey...
Görevi hardda oynayinca inanilmaz zor.Üç birlkdede oyun sonu getirecem.Kendime ortak bulursam
-
byorumcek bunu yazdı
lalada;
Yok hocam ben red alert dişinda yapilan strateji oyunlarini çok yapmacik buluyorum.Age of Mythology hariç.Zaten görevlerde
iki kişi oynayabiliyor diye konusunu açtim.Tek olsa başlardim.Öyle daha keyifli olur diye düşündüm
hocam gerçekçilik arıyorsan stronghold serilerine bak özellikle cruseder,çocuğumu keserim o oyun için
-
PlayForFree;
Ra3 btirebilirsek onada başlarim hocam inşallah
-
Ben de bir zamanlar RA2 oynardım. Bir ara RA3'ü indirdim ama RA2'nin tadı kalmamış hiç, ben beğenmedim açıkcası. RA3'te sevdiğim tek şey, açıldığında çalan Kızıl Ordu Marşı'ydı :) Biraz takıldım, sildim sonra.
Eğer strateji seviyorsanız Company of Heroes serisini tavsiye ederim. İlk oyunu 2006'da en iyi strateji oyunu seçildi. Üzerine 2 oyun daha yapıldı. Aşağıda oyunun versiyonlarını yazdım, ilgilenen olur belki. Eğer orjinal oynamayacaksanız yalnızca ilk oyunu LAN'dan oynayabiliyorsunuz. Diğerlerini LAN'dan görebilmek için orjinal oyun istiyor. D&R'da bu oyunların orjinallerini çok ucuza bulabilirsiniz.
Company of Heroes (İlk oyun)
Company of Heroes : Opposing Fronts (İkinci oyun)
Company of Heroes : Tales of Valor (üçüncü oyun)
-
byorumcek bunu yazdı
Arkadaşlar bir kaç haftadir bilgisayar ve internetle aram uzakti iş sebebiyle ve şuanda izinliyim.Red alert 3 biliyorsunuzdur.
Oyunda ki görevleri hardda en zor seviyede yapmak istiyorum.Ama yanimda başkasiyla beraber gidebilirsek daha keyifli
olacaktir.Yani iki kişi ile birlikte bilgisayara karşi oynayarak görevleri geçip oyun sonu getireceğiz en zor modda.Ben en zor
modda bir kere denedim.Yanimda benimle beraber hareket eden bilgisayar aşiri gerizekali olduğu için pek keyif alamadim.
İlgilenenler konu altindan yada özel mesajlardan ulaşsin arkadaşlar.
Düzenle : Anlamiyacak olanlar için söyliyeyim oyunu evinden kendi bilgisayarindan bağlanarak oynuyacağiz. :)

sagdan ikinci yeşil şapkalı ablada nasil bi kıvrım var öyle :/