Comodo İnternet Security Premium + Malwarebytes Anti Malware Yanına Ne Kurayım?
-
asa42 bunu yazdı
ben de aynısını kullanıyorum. Malwarebytes 2.0 ama beta olan.
photoshop un amd.lib dosyasını kaldırıp duruyor. ://
Al işte aynı sorun bende de oldu.
Mına koduumun comodo'su pc'de ne kadar crack dosyam varsa kimseye sormadan kafasına göre zikti attı sildi hepsini..
-
baristbt bunu yazdı
abi bu kadar tırsıyorsan komple pc'yi kaldır.
akıllı kullandıktan sonra bi antivirüs kafi değil mi..
aslına bakarsan değil. Görevleri hernekadar aynı gözüksede uzmanlık alanları farklı olduğundan ötürü fark olabiliyor.
şöyleki tek başına güvenebilecegim bi antivirüs iyi yapılandırılmış bir kaspersky pure ken diğer yandan avira antivirüs + comodo firewall + emsisoft antimalware iş görebiliyor veya internet security tercih ederken yanına zemana kurabiliyorsun.
parayonaklık olduğunu düşünmüyorum.
ama olay herzaman insan faktöründe yani son kullanıcıda bitiyor. gider antivirüsü kapatır crackini yapar, antivirüs bu şüpheli der o gider yoksay der. ozaman yazılımın yapabilecegi bişi yok
FCN tarafından 18/Şub/14 13:17 tarihinde düzenlenmiştir -
Cok istiyorsan zemana kur . Para sikintim yok dersen birde arcavir kur. 4 lemis olursun :))
-
-
biz bir antivirüse uyuz oluyoruz
acil durum olmadığında devre dışı edip geziyoruz bilgisayarda internette
adam 4 lemiş yazılımları.
nasıl kullanıyon o bilgisayar bir exe ye tıkladığında yarım saat bekliyorsundur sanırım
-
CEO bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Mına koduumun comodo'su pc'de ne kadar crack dosyam varsa kimseye sormadan kafasına göre zikti attı sildi hepsini..
Bilgisayarda crack kullanacaksan antivirüs kullanmanın anlamı yok.
-
baracuda81 bunu yazdıCEO bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Hea diyorsunki, 1000 TL ver photoshop al, yada 5.000 tl ver master collection al.
4.500 $ ver visual studio ultimate al.
500 tl ver office al..
Crack kullanmakla antivirüs kullanmak arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu çok merak ediyorum..
Antivirüs; "Ulan bu ibne zaten crack kullanıyor, zkerim böyle makinayı diyip korumaktan vazmı geçiyor ?"
-
CEO bunu yazdıbaracuda81 bunu yazdıCEO bunu yazdıasa42 bunu yazdı
Hea diyorsunki, 1000 TL ver photoshop al, yada 5.000 tl ver master collection al.
4.500 $ ver visual studio ultimate al.
500 tl ver office al..
Crack kullanmakla antivirüs kullanmak arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu çok merak ediyorum..
Antivirüs; "Ulan bu ibne zaten crack kullanıyor, zkerim böyle makinayı diyip korumaktan vazmı geçiyor ?"
Crackin içine gömülü yazılım olur , haliyle exeside elden geçtiği için antinin hiç bulaşmaz ona. Sakat iş yani o açıdan.
-
TaRuZ bunu yazdı
Beni kur, bayzbol sopası ile beklerim modemin önünde.
TaRuz ederim diyorsun virüse iyimiş :)))
-
çizik