Com.Tr Domain

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

örnek.com.tr böyle bi domain aldım dun gece saat 1 gibi.. turkticaret.net den halen domain uzerıme gecmemiş? acaba baska belge felanmi gönderilcek bilen varmı arkadaslar?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

mail at

birde neden aracı firmayla çalışıyonki hoca kaç kuruş tt de nic.tr ye gir paşa paşa al 25tl ad soyad 12 tl ondan sonra yok belge yok şu aynını orayada veriyosun temiz iş

not :

olacağını önceden ön gördüğüm için eğer iş dallanıp budaklanırsa

nic.tr ye gir bir sorumlu kodu oluştur ondan sonrada alan adı sorumlu değişikliği formunu indir yönergelerde dediği gibi eksiksiz doldur hafta içi mesai saatleri içinde elektronik belge gönderden gönder sonra alan adı senin olur türk ticaretle işin kalmaz ama zannedersem verdiğin para onlara yanar geri alamassın aradaki farkı

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

kişisel aldıysan TC no yetiyor diye biliyorum

....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Türk Ticaret'den alarak ilk hatayı yapmışsın. Artık durumun Allah'a emanet :)

λ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Kişisel aldimda TC no felan istemedi direk arkadasımın kredi kartiyla aldim ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

Aşağıda yer alan resmi belgelerden faaliyet alanınıza uygun olanlardan sadece bir tanesini göndermeniz yeterli olacaktır.

7. Ad-soyad.com.tr için, kimlik bilgileri ile birebir uyuşan alan adı başvurularında belge gerekmemektedir. Ancak, kimlik bilgileri ile başvurulan alan adının birebir uyuşmaması ya da Mernis sistemine bağlanırken teknik bir problem oluşması halinde, T.C. kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi ya da üzerinde T.C. kimlik numarası bulunmayan nüfus cüzdanı fotokopisinin yanı sıra T.C. kimlik numarasının bulunduğu bir web sayfasından alınan çıktının fotokopisi,
  8. Ticari amaçlı tüzel kişilikler ve kuruluşlar için, aşağıdaki üç maddede sözü geçen belgelerden herhangi bir tanesi,
    • Ticaret odasından alınmış olan "Faaliyet Belgesi", "Ticari Sicil Belgesi", "Oda Sicil Kayıt Sureti" ya da Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlanmış olan ticaret ünvanı ilanı,
    • Türk Patent Enstitüsü'nden alınmış "Marka Tescil Belgesi" ya da "Marka Başvuru Belgesi",
    • Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası'ndan alınmış olan "Sicil Tasdiknamesi" ya da "Ticari Sicil Gazetesi",

....
Reply With Quote Alıntı yap
  • KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Türk ticaret :)

geçmiş olsun hoca bekle biraz daha..

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aradım turk ticaret.net i bu alan adını vermıyoruz dıyor benım almaya calıstım domain ankara.com.tr idi dun gece bostaydı ben basvurdum ama suan veremıyoruz dıyorlar varmı boye birsey?

biri
    biri's avatar
    Erkek

h2run bunu yazdı:
    -----------------------------

Aradım turk ticaret.net i bu alan adını vermıyoruz dıyor benım almaya calıstım domain ankara.com.tr idi dun gece bostaydı ben basvurdum ama suan veremıyoruz dıyorlar varmı boye birsey?

-----------------------------
    ankara.com.tr yi alamazsın tabi.

Ya marka tescili yapman lazım, yada öyle bi firma adın olmalı...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

Çok acil kredi kartını iptal ettirin o halde.. yakın zamanda kullanırlar o kredi kartını, turkticaret kullamak yerine kredikartinumaram.com diye bir site açsaydın daha iyi olurdu

"
    Media
    Media's avatar
    Erkek

ankara.com.tr Domaine Başvuru Mevcut diyolar ? nasıl alacaklar ki şimdi bu domaini? ankara adında firması olmayanda gayet alıyor anlamadım olayı..

....
  • Toplam Hit: 2180 Toplam Mesaj: 19