Connectify'ye Bağlanmama Sorunu
-
Merhaba müridler, ben şimdi alfa awus036h adaptör bide bilgisayarın dahili broadcom wifi kartı var. alfa cihazla aldığm wifi yi broadcomla dağıtıyorum connectify programını kullanarak ama benim gm discovery bağlanmıyor doğru şifreyi grimeme rağmen kimlik doğrulamasında hata diyor. başka bir telefonla bağlanınca bağlanıyor (sony xperia z1). bu sorunu nasıl çözebilirim. teşekkürler.
-
antivirüs ne var eset varsa güvenlik duvarını kapat bağlanır. yada fw yi kontrol et
-
ElizaBeTH bunu yazdı
antivirüs ne var eset varsa güvenlik duvarını kapat bağlanır. yada fw yi kontrol et
Hocam harseyi kapattim yine baglanamadim ama xperia z1 ile baglaniliyor. Discovery ile baglanamiyorum
-
csfrt bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Hocam harseyi kapattim yine baglanamadim ama xperia z1 ile baglaniliyor. Discovery ile baglanamiyorum
programdan engellemıssındır
mhotspot kullan connectify trial sorun cıkartıyor hep
-
hipokondriyak bunu yazdıcsfrt bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Full versiyonu kullaniyorum hocam ama dediginiz programi deniyecegim.
-
hoca bide şeyi denesene ip yi DHCP den otomatik alma. elle gir.
telefondan wifi agına bağlanırken gelişmiş seçenekler de. ordan ip ağ gecidi vs vsyi gir.
-
hocam dhcp yi elle yapılandır diyip manuel ip de girdim olmadı mhotspot kurdum yine olmadı. her seferinde kimlik doğrulama sorunu diyor bağlanmıyor. telefonla alakalı bişey mi acaba?
-
Telefondan baglantiyi kaldir. Ustune basik tut unut de . sonra tekrardan girmeyi dene. Bir de pc den tekrar yayinladigin baglanti ayarlarini iyice kontrol et her ikisine ayni isim verip farkli sifre koyduysan ondan da olabilir. ayrica iki tane wifi adaptorune ihtiyacin yok tekinden de olur. Olmadi tek adaptorle dene
-
csfrt bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıcsfrt bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Full versiyonu kullaniyorum hocam ama dediginiz programi deniyecegim.
crack mı yaptın lısans mı satın aldın . ya varya sırf bunun ıcın bır pc yapıcam
-
virtual router programını kullan hocam sorunsuz kullanıyorum.
Aytekinet tarafından 01/Şub/14 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam aynı sorunu bazen benim discoveryide yapıyor, genelde paylaştıgm baglantının adını şifreyi değiştiriyorum, tel. kayıtlı ağları unut sil diyorum, tel. acıp kapayınca bağlanıyor ama bir müddet sonra kopuyor.