Cookie Yardımı..!
-
Arkadaşlar cookie , bir browser tarafından kullanılan, belirli bilgileri metin olarak saklayan bir araç mı? eğer öyleyse arkadaşlaar bi site tarafından ban yedim ip numaram adsl kullandığım için zaten otomatik olarak değişiyo ama ben siteye giremiyorum bi arkadaş dediki cookieni sil dedi?
peki bunu nasıl silcez? geçmişi sildiğimiz zaman cookielerde mi silinir? çünkü ben cookienin tanımını anladığım kadarıyla geçmişi sildiğimiz zaman cookiede siliniyo yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar!!!
-
Araçlar/İnternet Seçenekleri/Ayarlar/Dosyalar Görüntüleye gir ordan ctrl + a yap sonra hepsini sil...
-
hocam iyi güzel böyle anlatmışsında araçlara nasıl gircem ben konuya yabancı olduğum için soruyorum?
Araçlar/İnternet Seçenekleri/Ayarlar/Dosyalar demişsinde araçlara nasıl gircem ???
bide bu geçmişimi silmek oluyo?
-
dostum ok hepsini sildim yardımların için çok saol!!! fakat bi şey daha sorcam bunları sildim ya bana bi zararı olurmu yani bilgisayarımda herhangi bi yavaşlama veya başka bi şey olurmu?
-
Bilgisayarımın içine gir.
Windows u nereye yüklediysen o harddiskin içine gir örnek C olsun
C:\Documents and Settings\kendiPcIsmin\Local Settings\Temporary Internet Files
Burdakiler cookie dir sil gitsin burdakileri. -
LuCky_Luke hocam çok saol anladımda ben onu sormuyorum cookie leri sildiğim zaman bana ne zararı veya ne faydası olur onu öğrenmek istiyorum?
-
PacoRabanne bunu yazdı:
dostum ok hepsini sildim yardımların için çok saol!!! fakat bi şey daha sorcam bunları sildim ya bana bi zararı olurmu yani bilgisayarımda herhangi bi yavaşlama veya başka bi şey olurmu?
Pc de yavaşlama olmaz aksine hızlanma olur -
Yani bunu silmemin hiç bir yan etkisi yok?
ok çok saoldostum bu arada www.veni-vidi.net e bi baksana girbiliyomusun bu siteye ?
ben giremiyorumda?
-
Yok girilmiyor Bandwidth i dolmuş
-
Dostum neden girilmiyo o siteye? Bandwidth'i dolmuş ne demek?
-
Bandwidth bir sitenin aylık trafiğidir bu 1gb olur 2 olur 3 olur vs. çok fazla giriş çıkış veya saldırı falan olunca Bandwidthi dolar ve belli bir süre kapalı kalır site .