Cool (Kuul) Olmak
-
hepimiz allahın cooluyuz
-
valla bende zamaninda normal bir insandim psikolojiye daldikdan sonra normal bir insanmisim kanatine vardim simdi degisti hersey biri birlaf soyleyince espiriyada bir olayda direk sanki bir boyuta geciyorum ve adamin mimiklerini ortami ve hareketlerine gore ne asil neyapmaya calistigini normal bir harektini bile bunlara dayanarak yarumlamaya basladim kendi kendime psikolojik yaklasiyorum olaylara biraz karisik oldu ama neyse zaten sozlerle ifade etmek kolay degil
zumsuk en iyisini yapmisin kendini bularak bende kendim oluyorum kendimden baska kim var zaten ozentilere ozenti olacagima kenndim olup ozentileri ozendiriyorum yani be_cool bizim yapmacik hareketlerle rant saglamaya baskalarinin gozunde popilist olmaya calismaya gerek yok neyse kalin sagicaklarla ne zamandir yazamiyordum tahriye
-
cool da ölecek kul da:D
-
synthix bunu yazdı:
-----------------------------
cool da ölecek kul da:D
-----------------------------:Dcool dedin de aklıma profilindeki adam geldi ajdar...
Yaw kendim olmayı seçtik hayırlısı bakalım.
-
o adamın annesi hayat kadını....(ajdar)
böyle olması çok normal adam kendini bulamıyor (:
-
synthix bunu yazdı:
-----------------------------o adamın annesi hayat kadını....(ajdar)
o kadarda değil! -
synthix bunu yazdı:
-----------------------------o adamın annesi hayat kadını....(ajdar)
Hadi ya :S Harbimi :| -
yok işin şakası da webcrow kendisine karşı ilgilisin sanırım koruduğuna göre... ? Bu adamı mı koruyorsun ? bunun için beni cephe de alırsın şimdi ?
-
birde kuğul olmak var.
-
synthix bunu yazdı:
yok işin şakası da webcrow kendisine karşı ilgilisin sanırım koruduğuna göre... ? Bu adamı mı koruyorsun ? bunun için beni cephe de alırsın şimdi ?
Arkadaşım o adam beni enterese etmiyor ilgi duyduğum falan da yok ama annesi için hayat kadını deme hakkında sahip deilsin.bunu belirttim
sana cephe almak gibi bi niyetimde yok ayrıca