folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Coreldraw'dan Adobe Illustrator'e ".Ai" Formatında Convert Sorunu

Coreldraw'dan Adobe Illustrator'e ".Ai" Formatında Convert Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

Coraldraw'da tasarım hazırladım ama Adobe Illustrator'e " .ai " formatında convert ettiğim zaman Illustrator'de açıldığı zaman saçma bir durumla karşılaşıyorum neyin nesidir çözemedim.

Convert yaparken bütün ayarları denedim olmadı

Sorun aşağıda görüldüğü gibi kenarlar tırtıklı görünüyor tırtıklı görünen yüzeyler coreldraw'da uygulamış olduğum " Transparancy " yüzünden böyle düzeltme şansımız varmı acaba ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bunlar vektör değil gibi...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

vektör olmazmı hiç komple hepsi vektör corel'da cisimlerin üzerlerinde Transparancy efekti var sırf bu Transparancy efektinden dolayı böyle oluyor iyice canımı sıktı bu olay ne eps düzgün çıkıyor ne ai

şöyle bir saçmalık da var photoshop'da açılan eps düzgün görünüyor ama illustrator'de açılan eps ve ai resimde görüldüğü gibi

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Valla şu an IL yok bende.. fakata export ayarlarını bir kurcalasan..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Export ayarlarında AInin hangi versiyonula uyumlu olacağı  da ayralanıyor renk ayarlarına falan da bir bak istersen...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

aynen kurcaladım olmadı şimdi güncelleme yapıyorum ikisinede bakalım sonuç ne olacak görecez

KNOWLEDGE IS POWER!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

corelden punlish tthe pdf yap sonra yaptıgın pdfi ilistratörle aç.

..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

sen ne yaparsan yap istedigin formata cevir onu ordan oraya geciremezsin, cunku bu tur programlar vektorel alt yapi kullanir, yani hepsinin farkli alt yapisi var, adobe transparency verirken bir yol kullanirken corel draw farkli bir yol kullanir, sen sonucta ayni ozelliklerle ayni sonucu alabilirsin, bunu direk geciremessin onu unut, renkleri corelde tek renk olarak ver yani siyahi siyah, maviyi mavi, yesili yesil. Tram kullanmadan siradan tek renk olsun, sonra eps olarak export et, daha sonra onu illustratorde acip ayni efekleri ver. Sen bunu pdf de yapsan ai ye aldigin zaman, calisma dosyanin orjinalinin degismis oldugunu veya 1000 parcaya bolundugunu gorursun, kolay gelsin

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

BBS bunu yazdı:
    -----------------------------

valla hocam sabahtan beri kafayı yedim allah razı olsun hiç umulmadık birşey çıkıyor zaten insanın karşısına oldu valla yaa :D

yöntem herzaman pdf midir hocam başka bir taktiği varsa onuda yapayım

KNOWLEDGE IS POWER!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

st_anger_turk bunu yazdı:

sen ne yaparsan yap istedigin formata cevir onu ordan oraya geciremezsin, cunku bu tur programlar vektorel alt yapi kullanir, yani hepsinin farkli alt yapisi var, adobe transparency verirken bir yol kullanirken corel draw farkli bir yol kullanir, sen sonucta ayni ozelliklerle ayni sonucu alabilirsin, bunu direk geciremessin onu unut, renkleri corelde tek renk olarak ver yani siyahi siyah, maviyi mavi, yesili yesil. Tram kullanmadan siradan tek renk olsun, sonra eps olarak export et, daha sonra onu illustratorde acip ayni efekleri ver. Sen bunu pdf de yapsan ai ye aldigin zaman, calisma dosyanin orjinalinin degismis oldugunu veya 1000 parcaya bolundugunu gorursun, kolay gelsin

pdf sorunu düzeltti valla parçalar tam istediğim gibi corel'daki gibi aynı ekstra fazla bir parça yok hocam saol yinede teşekkürler :)

KNOWLEDGE IS POWER!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BBS
    BBS's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

BBS bunu yazdı:

valla hocam sabahtan beri kafayı yedim allah razı olsun hiç umulmadık birşey çıkıyor zaten insanın karşısına oldu valla yaa :D

yöntem herzaman pdf midir hocam başka bir taktiği varsa onuda yapayım

eyw..

..
Toplam Hit: 2199 Toplam Mesaj: 12