Cort X11 Elektro Gitar Fiyat
-
Hocalar bu gitar kaç para eder ikinci el? Yanında amfi 15 Valt, akort aleti var. 2 yıl kullanılmış. Bu işten anlayanlara sorum bu gitar kaç para eder. 320 tl ye bırakıyor alammı acaba?. 1. ci el fiyatı 600 700 tl arasında buda not olsun
-
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------
Hocalar bu gitar kaç para eder ikinci el? Yanında amfi 15 Valt, akort aleti var. 2 yıl kullanılmış. Bu işten anlayanlara sorum bu gitar kaç para eder. 320 tl ye bırakıyor alammı acaba?. 1. ci el fiyatı 600 700 tl arasında buda not olsun
-----------------------------edit
-
myblackworldweb bunu yazdı:
calpazhan bunu yazdı:
-----------------------------ibanez gsr 205 5 telli aktif bass gitar ile takas düşünürmüsün?
tabi gitarın temiz se
benimki 1 yıl garantisi var daha
-----------------------------hocam sadece ben bu gitar bu parayı hak edermi diye sordum arkadaş sorduda. Arkadaş kazık yemesin sonra ondan açtım konuyu
-
calpazhan bunu yazdı:
hocam sadece ben bu gitar bu parayı hak edermi diye sordum arkadaş sorduda. Arkadaş kazık yemesin sonra ondan açtım konuyu
-----------------------------alırsa kazıklanmaz ama
almasın hocam.
320 tl ye daha temiz ve kaliteli gitarlar bulabilir...
-
calpazhan bunu yazdı:
hocam sadece ben bu gitar bu parayı hak edermi diye sordum arkadaş sorduda. Arkadaş kazık yemesin sonra ondan açtım konuyu
-----------------------------alırsa kazıklanmaz ama
almasın hocam.
320 tl ye daha temiz ve kaliteli gitarlar bulabilir...
-----------------------------satan adam diyor bunu : gitar zaten 670 tl yanında ayriyeten 225 tl değerinde anfi 320 tl ye satılırken siz sadece 320 tl ye daha kaliteli gitar alıyorsunuz nasıl iş diyor arkadaş. Ben demedim ha ben bu işlerden anlamam xD
-
15 wat anfilerin 2. el fiyatları temizliğine ve kalitesine göre 40-90 arası değişir.
ayrıca elindeki gitar 2 yıllık.
manyetikleri aşıma uğramıştır.
klavye berbat durumdadır.
gitar gerçekten temiz mi ???
-
15 wat anfilerin 2. el fiyatları temizliğine ve kalitesine göre 40-90 arası değişir.
ayrıca elindeki gitar 2 yıllık.
manyetikleri aşıma uğramıştır.
klavye berbat durumdadır.
gitar gerçekten temiz mi ???
-----------------------------bu saydıkarın hiç biri olmamış temizmişte zorla sattıracak arkadaşa kıllandım bu işten ama haydi neyse
-
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-cort-x-11-korea-elixir-planet-waves-aski-44257357/detay/? şu ilanı buldum. elemanla konuştuk 2003 model dedi ben pek anlamam gitardan felan ama 2003 biraz eski değilmi :D bide 2-3 milim çökme varmış bi yerinde kapıya vurmuş ve yüzeysel çizikler varmıs, 2003 se bence o gitar dünya haritasına dönmüştür çiziklerle,,, Şu linkteki gitardan bahsediyom 320 ye alınır mı ? bide bu floyd rose ne yaka kimse önermiyor benki yeni başlıcam 1-2 güne bi akort felan kaçarsa uğrasamam biraz bilgi veririmisiniz. Bu gitarı almak istememdeki amaç bazı olumlu eleştiriler ve yüzeysel görünüşü... ben aslında ibanez grg170dx düşünüyodum :S 350 civarıda onun fiyatı 2. el
-
Cort x11 bende var gitara yeni başlayacaksan floyd rose'u olmayan başka bir gitar seç ama gitar konusunda deneyimliysen al kullan iyi gitar.320 ye veriyorsa al ama deneyimliysen al.
-
Silent_King bunu yazdı:
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzikal-enstruman-telli-cort-x-11-korea-elixir-planet-waves-aski-44257357/detay/? şu ilanı buldum. elemanla konuştuk 2003 model dedi ben pek anlamam gitardan felan ama 2003 biraz eski değilmi :D bide 2-3 milim çökme varmış bi yerinde kapıya vurmuş ve yüzeysel çizikler varmıs, 2003 se bence o gitar dünya haritasına dönmüştür çiziklerle,,, Şu linkteki gitardan bahsediyom 320 ye alınır mı ? bide bu floyd rose ne yaka kimse önermiyor benki yeni başlıcam 1-2 güne bi akort felan kaçarsa uğrasamam biraz bilgi veririmisiniz. Bu gitarı almak istememdeki amaç bazı olumlu eleştiriler ve yüzeysel görünüşü... ben aslında ibanez grg170dx düşünüyodum :S 350 civarıda onun fiyatı 2. el
-------------------------ben olsam almazdım ilandaki gitarı..
170 dx sıfırı 425 lira 350 ye 2.el mi olur..
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110
-
sokoban bunu yazdı:
Cort x11 bende var gitara yeni başlayacaksan floyd rose'u olmayan başka bir gitar seç ama gitar konusunda deneyimliysen al kullan iyi gitar.320 ye veriyorsa al ama deneyimliysen al.
-----------------------------ben yeni başlayacam,
ibanezin 170dx modeli sence nasıl 300-350 arasında değişiyo 2. elleri ?
hatta bi tane buldum 380 liraya 170dx + ibanez 10 w amfi + Orjinal çanta + jack kablosu ıvırı zıvırı adam satıyo temiz dedi arkadas bakacak eğer tamam derse alabilirim ama ondada kargo sorunu var 30 lira civarı tutar diyo kargoya 410 lira toplam maaliyeti bu sete değer mi ? hatta link te veriyim...