Cort X6 Elektro Gitar İkinci El Temiz Jiletinleri Üzerinde
-
Hiç Bir eksiği kusuru yoktur garantim altında.
Gövde : Ihlamur Gövde
Klavye : Gül Ağacı Klavye
Köprü : Kilitli Tremolo (Double locking-III)
Manyetik : Manyetik-HSH (Bluebucker BBHGB-BBMMSB-BBHGB)
Perde : 24 Perde
Sap : Akçaağaç Sap
Seri : Cort X serisi
Renk : MaviAlet 1 yıllıktır ve en fazla 10 kez kullanılmıştır hiç bir sorunu yoktur ödeme elden ve kargo ile yapılacaktır. İstanbul içi olması tercih sebebidir. İş bankası hesabına ödeme alınacaktır. Fiyatı : 280 TL
Mydükkan satış Fiyatı :
Piyasa Fiyatı : 302,62 $ (466,04 TL)Mydukkan Fiyatı : 288,12 $ (443,71 TL) Havale Fiyatı : 421,52 TL 

-
10 kez filan demişinde teller gitmiş hacı bide neden satıyorsun
-
rapidhacker550 bunu yazdı:
-----------------------------
10 kez filan demişinde teller gitmiş hacı bide neden satıyorsun
-----------------------------hocam tellerin gitmesi seste bi değişikliğe sebep olmadı. Neden satıyoruma gelince başta bi arkadaşın gazıyla bi hevesle aldık biraz çaldım bıraktım işte amfiyi sattım elden marshall 15 w amfiyi bunuda kullanıcak alet olmadığı için satıyorum
-
MagicSword bunu yazdı:
bunuda kullanıcak alet olmadığı için satıyorum
hocam pc'ye gitar rig kur öyle çal. 2 ay oldu benim gitarı alalı ben gitar rigle çalıyorum. yine acemiyim kendimi geliştiriyorum. -
MMB bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
bunuda kullanıcak alet olmadığı için satıyorum
hocam pc'ye gitar rig kur öyle çal. 2 ay oldu benim gitarı alalı ben gitar rigle çalıyorum. yine acemiyim kendimi geliştiriyorum.
-----------------------------hevesim kaçtı be hocam bazen programla çalıyodum sırf bu gitar için paraya kıydım 200 liraya creative Creative Sound Blaster X-FI Xtreme Music 64BIT Ses Kartı aldım onuda satıyorum şimdi işte http://www.tahribat.com/Forum-Satilik-Casper-Alfaforce-2003-2-El-Parcalar-Uygun-Fiyata-120637/
-
hocam 10 kez bile değil diyorsn ama klavye 10 kezden aşağı değil 100 kezi gösteriyor tellerde 10 kez de böyle olmaz
-
10 kez çaldın ama helikopterden sarkmışken merdivenlerden takla atarken falan herhalde hocam o arka gövdedeki çizikler ne?
-
Mylitta bunu yazdı:
10 kez çaldın ama helikopterden sarkmışken merdivenlerden takla atarken falan herhalde hocam o arka gövdedeki çizikler ne?
-----------------------------hocam o jelatinde olur benim grg170 dede var fabrikadan çıkarken öyle o siyah yeri diyorsan
-
cort x-6 kullanıcısıyım. tarafsız olsun diye yazan arkadasın postunu okumadım. baslangıc ve orta seviye icin iyidir.
fiyata simdi baktım :|
bence cok uygun :|
-
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------hocam o jelatinde olur benim grg170 dede var fabrikadan çıkarken öyle o siyah yeri diyorsan
hayır hocam onu demiyorum sağ üst uzun olan yerde adı neyse :) -
Mylitta bunu yazdı:
Mylitta bunu yazdı:
hayır hocam onu demiyorum sağ üst uzun olan yerde adı neyse :)
-----------------------------hocam anlatayım ben o gitarın orasını amfiye dayıyordum ne birkez yere düştü nede bir hasar geldi. TEllere gelmişken gitar 2 senelik paslandı hocam ben yalan söylemem bosporus arkadaşım bilir. Budur yani zaten elden alıcaksan bakarsın gitarcıda deneriz öyle veririm ;)