Coskun Aramizda... Underzero
-
-
bizde o kabiledeniz
abazaalar :P belgesel izleyenler bilir (: -
abi senmi yakaladın bu pozu helal olsun sende zaten fotografçı ruhu var
-
yok be azrailim nette geziyordu, yakinda maillere dolmaya baslar zaten
ama yakalayan iyi yakalamis pozu
-
Super abi :) Coskun 2007 Jenerasyon :D
-
bu herifi alıcan dolmuştan aşağı atıcan a.q
tipini.. biyigina..
Kizdim!
-
underzero dayı ben seni hiç görmedim yoksa bu sen misin. Hani yasınızda benziyor, konuyuda açmıssın yoksa kendi reklamını mı yapıyorsun

Yakışır..
-
bu tip resimlerin nette gezdirilip dalga geçilmesine "zuhaha tipine sokiim" gibi yorumlar yapılmasına karşıyım.
Misal olarak compi nin kullandığı avatardaki adama her zman acımışımdır. Yazıktır günahtır. İnsanların kendi tipine karar verebilmesi gibi lüksü pek yoktur. (herkesin gelir düzeyi estetik cerrahiye izin vermiyor maalesef ve bu bizim muhaha tipe bak dememize sebep teşkil etmez)
Burada adamın niyetiyle ilgili olarak hiçbir önsezide bulunamayız. Örneğin benim ve babamın tipi serttir. Dışarıdan tanımayanlar için ilk bakışta " katil tipli herif" gibi yorumlara açık bir simamız var. Ama tanıyanlar her nedense babam için şeker gibi adam yorumları yapar her nedense. Diyeceğim bir enstantanenin peşine çok fazla düşmek aklı başında insanlar için boş bir iştir. Bize yakışmaz.
-
yargılamamak lağzım dorudur. ama abimizde yargılanmıcak gibi değilki (:
-
Tugrul Baba haklı,sizde birde benim tipi görseniz aynı tımarhaneden kaçmış deliye benziyor(muş-kurbanlar öyle derdi
) -
işin doğrusu ilk bakışta baya bir güldüm resme çünkü cidden ciks bir resim. Çok ilginç bir an yakalamış fotoyu çeken. Ama düşününce aslında yargılamak, "ehuehue tipe bak goduumun angutu" demek cidden çok abes.