Counter De Büyük Problem
-
arkadaşlar yardım edin lütfen çıldırmak üzereyim cs1.6 oynuyorum netten sxe istiyordu bazı serverlerde onu da kurdum ama sxe yi çalıştırmama rağrem servere girince atıyor oyundan sxe gerekli diye belki engelliyordur diye kav ı da kapatıyorum yine de atıyor ne yapmalıyım ??
-
diener bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar yardım edin lütfen çıldırmak üzereyim cs1.6 oynuyorum netten sxe istiyordu bazı serverlerde onu da kurdum ama sxe yi çalıştırmama rağrem servere girince atıyor oyundan sxe gerekli diye belki engelliyordur diye kav ı da kapatıyorum yine de atıyor ne yapmalıyım ??
-----------------------------sXe 'ler sorunsuz calısıyor !
Serverda yada senin oyuna girerken kullandığın counter clientde bir sorunvar ! Client'e pacht kurdun mu ?
-
sxe nin genelde yeni patchleri çıkıyo haftada bir son sürüm olduğuna dikkat et.Eğer indirdiğin doğru ise yinede olmuyorsa oyunu silip baştan yüklersen düzelebilir.başka bir açıklaması yok gibi:S
-
sxe 4.8 çıktı sen eski versionla giriyor olmasın?
-
coLin bunu yazdı:
sxe 4.8 çıktı sen eski versionla giriyor olmasın?
-----------------------------vet herzaman en son sürümü kullanman lazım...
yoksa almazzzz
sxe exe ara sıra oyun oynarken kitliyo en sevmediğim yönü bu
-
nalet sxe benim makinada çalışmıyor
-
Geçen banada yaptı güncelledim düzeldı.
Bu arada nerde oynuyosunuz bende gelem
-
sxe yeniden kuracaksın 4.8'ini.
dikkat et güncelle demedim yeniden kuracaksın..yeni versiyon güncellemesi yapılmıyor..yeniden indiriceksin.
-
yakintakip bunu yazdı:
-----------------------------Geçen banada yaptı güncelledim düzeldı.
Bu arada nerde oynuyosunuz bende gelem
-----------------------------dayı ben 1,5 ciyim akşam olunca 20-24 saatleri arasında siberoyuncu.com serverlarının birinde bulursun nerde ice var ben orda
-
Ya konu açılmışken cs-source oynayan var mı?
-
Stigma bunu yazdı:
Ya konu açılmışken cs-source oynayan var mı?
-----------------------------Ben oynuyom :D