Counter Strike - V1.5 - 2. Maç - 24 Ağustos 2008
-
bölümü bilmioz die çık dien arkadaşa teşekkürlerimi sunarım :)
-
Herzamanki mallığımı konusturarak sonuncuydum sıkıldım ve çıktım :O:)
-
nuggets54 bunu yazdı:
-----------------------------
Herzamanki mallığımı konusturarak sonuncuydum sıkıldım ve çıktım :O:)
hocam pasword da tbt yazıorum girmiyor siz nasıl girdiniz -
pasword yazarsan olmaz
password tbt yazman lazım
-
Bnde çıktım bizim takım ilk 3.
1. ciyi unututm:D,qambler,skyvalet -
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------pasword yazarsan olmaz
password tbt yazman lazım
hocam yapıorum olmuyo
ilk önce sxe yi açıorum yeni sürümüsonra contureyi tıklıyorum konsola basıyorum connect yazıp cs4.siberoyuncu.com yazıorum önüm hemen password çıkıyor pas yazıp tab a basıyorum oluyomu password boşluk bırakıp tbt yazıorum ama girmiyor
-
tam bir rezalet.. juba denen insan küfür edip duruo .. böyle krolardan her yerde var cs de bile :|
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
tam bir rezalet.. juba denen insan küfür edip duruo .. böyle krolardan her yerde var cs de bile :|
-----------------------------Abi gülelim eğlenelim diye oyuna giriyoruz, bölümü bilmiyoruz diye dalga konusu oluyoruz, millet kendini ne kadar göstermeye meraklı, sana da sonuna kadar katılıyorum..
-
çocuksun daha cevap vermiyeceğim sana
biz klan için adam seçmeye çalışıyoruz kasmıyoruz. adam oynamayı bilmiyosun diyor. Kaç yıldır cs oynuyorum sende mi öğreneceğim oynamayı
Ayrıca counter-strike 1.5 de dünyada en çok oynan map d2 dir. Bilmiyorsan prob. bende değil sendedir
-
muhabir22 bunu yazdı:
-----------------------------Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------Abi gülelim eğlenelim diye oyuna giriyoruz, bölümü bilmiyoruz diye dalga konusu oluyoruz, millet kendini ne kadar göstermeye meraklı, sana da sonuna kadar katılıyorum..
-----------------------------hak verdiign adam kendini göstermeye meraklı asıl...
geldi ve ilk dedigi söz su
eli alıcam
noobslar falan fistan
ne bu ?
biz bilmioz mu kasmayı ?
gecen oyunda gördük
28 e 1 gidiodm
frag önemli deildi
biz iyi oynuyanları clana alcaktık
bulanık
iyi oynadı clana alındı