Counter Strike 1,6 -İnvalid Cd Key Hatası
-
arkadaşlar counter 1.6 da serverler sekmesinden internet bölümünde herhangi bir oyuna bağlan dediğim zaman invalid cd key hatası veriyor internet oyunlarından bağlanınca böyle bir hata vermiyor hatayı nasıl düzeltebilirim yardım lütfen
-
cd key isteyen yere şimcik aşağıda vereceklerimi tek tek dene :F hangisi olursa artık :|
aaaa yapacaksin olur yani diyelim 4 kare hepsinin icine aaaa yapacan
cd key 1111111111111 ( 13 tane 1)
yada (1234567891234)
[12345-12345-12345-12345-12345]
yada ; http://baltgames.lv/fury/CS%201.6%20Cd-key.exe
Not : arkadaş indirmedim,kurmadım,bilmiyorum...Sadece google'ye baktım...
ister dene ister deneme :F
-
Gel seni 1,5 e alalım :)
-
PATCH v23 mu ne oyle bisi vardı onu kur..yeni bi cs iconu gelcek ordan gir sonra oyuna.. kısaca patch eksikliginden yani.. patch i de ultima-strike.com dan indirebilirsin..aslinda sen hangi patch i bulursan hepsini kur,en saglamı =)
-
dostum kurdum ayrıca cd key gircek sayfa falan açılmıyor ki sadece hatayı veriyor
-
o 13 tane 1 olayı 1,5 te oluyo herhalde :))
bide bendede sadece internet oyunu yazan yerde düzgün oynanıyo internet yazanlardan bi kaçına girebiliorum sadece patch 23de kurulu bende patchle bi alakası yok ;)
-
dostum ben şunu kullanıyorum sende kullanabilirsin cd key falan uğraşma oyun açılıyosa dene..hemde Türk sunucuları :D beğenmezsen listeden Turkey diilde all mıdır nedir onu seç..
http://www.game-monitor.com/search.php?search=&type=variable&game=cstrike2&location=TR
buyur...
(++rep :P)
-
evet ya arkadaşta da aynısı oluyor aynı sürümü kurudk o internet oyununda hiçbişi göremeiyor ben internet te anlayamadım gitti yaw3:(
-
cs1 mac ve mac1.oyunadresi.com da adminlik satılır :D
oyundanadresinden serwer satılır :D
%100 garantili lagsız lossuz serwerlar :)
------------------------------------------------
bırak 1.6 yhı alperin dedii gibi 1.5 e gel :D hs at :D
-
aynı sorun bendede vardı cok arastırmıstım..sadece belirli server lara giriyodu.. patch lerle hallettim sonra..ozankaraguclu patch lerle ilgili deilse neyle ilgili soyleyebilir misin?
-
3 koyuyorduk ama kaçtane hatırlamıyorum 13 tane 3 olabilir
3333333333333 dene bi