Counter Strike 1.6
-
Öncelikle herkese merhaba. Nasılsınız moraller yerindedir inşallah. Merak ettiğim bir konuyu sizler ile paylaşmak istediğim için konu açıyorum. Cs 1.6 oynayan ya da eski günlerdeki gibi stres atıp bir iki hoş sohbet etmek için girdiğiniz server var mı yada olsa da girsek pro map oynasak güzel olurdu diyor musunuz? Ben yakın zamanda bir sunucuya denk geldim keyif alarak giriyorum hile vb de olmuyor tespit ettiğimizde gereği yapılıyor şimdilik güzel gidiyor. Map oylaması da yapıldığı için adil bir server benim düşüncem tahribat olarak sizlerinde girdiği serverlar var mı paylaşırsanız birlikte de oynayabiliriz. Benim girdiğim server a soran olursa onu da paylaşırım.
-
Uzun zamandır Cs 1.6 aklımda, hangi serverlara giriyorsanız uyandırın da arada girip kafa dağıtalım hocalar
-
Eskiden her Ramazan ayında Half-Life ve CS sunucu açılırdı fakat son 2 senedir açılmıyor. Gerçi sunuculara eskisi gibi girende kalmamıştı. :(
-
1.6 güncel olarak oynamıyorum ama cs2 oynuyorum hocam
cybershoke paralı üyeliğim var burada takılıyorum dm/rekate/aim filan güzel zaman öldürüyor. hile chat troll muhabbeti filan yok.
tek avantajı/dezavantajı burada takılanlar iyi oyuncular , faceit lvl10 adamda dm atıyor 3 level adamda oyun atıyor :D
eğer cs2 düşünen olursa sunucu veya istenilen oyun açabiliyorum :D
-
Toplu cevap olsun ben oyunyöneticisinde oynuyorum. İp 95.173.173.26 seviyeli küfür argo vs kesinlikle kullanılmayan bir sunucu bende bu yüzden sevdim zaten server sahibi 43 44 yaşlarında bir abi. Uzun yıllardır sunucularını ayakta yutmuşlar gelmek isteyen olursa lütfen buyursun gelsin benim oyundaki nickim SixTySeveN team speak kullanıyoruz bu sunucunun clanına girdim. Akşamları güzel eğlenceli bir ortamı oluşuyor yaş ortalaması genellikle 25 üstü 35 45 yaş aralığı yetişkin insanlar. Cs2 benim ilgimi çekmedi şuana kadar nedense hala 1.6 meraklısıyım :))))
-
Ben de bilgisayarıma kurup oynamak isterim.
1.6 değil de daha yeni sürümü nasıl indirir kurarım
-
tosun bunu yazdı
cs2 den devam bence. steami indir oyun ücretsiz pcne indirebilirsin.
-
tosun bunu yazdı
Steam hesabı açabilirsin ordan cs2 yada artık hangi oyuna girmek istiyorsan zaten hemen hepsi var gibi bir şey satın alıp indirebilirsin
-
mkyb bunu yazdı
Eskiden her Ramazan ayında Half-Life ve CS sunucu açılırdı fakat son 2 senedir açılmıyor. Gerçi sunuculara eskisi gibi girende kalmamıştı. :(
Aynen O Çok Eğlenceliydi..
-
Fifa07 turnuvalari da cok iyidi be :((
-
Steam üzerinden half life ve counter strike aldık arkadaşlarla. Direk oyun kurup oynayabiliyor beraber, vpn e gerek kalmıyor.