folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Counter Strike 1.6

Counter Strike 1.6

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Öncelikle herkese merhaba. Nasılsınız moraller yerindedir inşallah. Merak ettiğim bir konuyu sizler ile paylaşmak istediğim için konu açıyorum. Cs 1.6 oynayan ya da eski günlerdeki gibi stres atıp bir iki hoş sohbet etmek için girdiğiniz server var mı yada olsa da girsek pro map oynasak güzel olurdu diyor musunuz? Ben yakın zamanda bir sunucuya denk geldim keyif alarak giriyorum hile vb de olmuyor tespit ettiğimizde gereği yapılıyor şimdilik güzel gidiyor. Map oylaması da yapıldığı için adil bir server benim düşüncem tahribat olarak sizlerinde girdiği serverlar var mı paylaşırsanız birlikte de oynayabiliriz. Benim girdiğim server a soran olursa onu da paylaşırım.

The End
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek

Uzun zamandır Cs 1.6 aklımda, hangi serverlara giriyorsanız uyandırın da arada girip kafa dağıtalım hocalar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Eskiden her Ramazan ayında Half-Life ve CS sunucu açılırdı fakat son 2 senedir açılmıyor. Gerçi sunuculara eskisi gibi girende kalmamıştı. :( 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

1.6 güncel olarak oynamıyorum ama cs2 oynuyorum hocam

cybershoke paralı üyeliğim var burada takılıyorum dm/rekate/aim filan güzel zaman öldürüyor. hile chat troll muhabbeti filan yok. 

tek avantajı/dezavantajı burada takılanlar iyi oyuncular , faceit lvl10 adamda dm atıyor 3 level adamda oyun atıyor :D

eğer cs2 düşünen olursa sunucu veya istenilen oyun açabiliyorum :D

http://www.leyladansonra.com/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

Toplu cevap olsun ben oyunyöneticisinde oynuyorum. İp 95.173.173.26 seviyeli küfür argo vs kesinlikle kullanılmayan bir sunucu bende bu yüzden sevdim zaten server sahibi 43 44 yaşlarında bir abi. Uzun yıllardır sunucularını ayakta yutmuşlar gelmek isteyen olursa lütfen buyursun gelsin benim oyundaki nickim SixTySeveN team speak kullanıyoruz bu sunucunun clanına girdim. Akşamları güzel eğlenceli bir ortamı oluşuyor yaş ortalaması genellikle 25 üstü 35 45 yaş aralığı yetişkin insanlar. Cs2 benim ilgimi çekmedi şuana kadar nedense hala 1.6 meraklısıyım :)))) 

The End
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tosun
    tosun's avatar
    Erkek

Ben de bilgisayarıma kurup oynamak isterim.

1.6 değil de daha yeni sürümü nasıl indirir kurarım

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

cs2 den devam bence. steami indir oyun ücretsiz pcne indirebilirsin.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek
    tosun bunu yazdı

Steam hesabı açabilirsin ordan cs2 yada artık hangi oyuna girmek istiyorsan zaten hemen hepsi var gibi bir şey satın alıp indirebilirsin

The End
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elyos2600
    elyos2600's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Eskiden her Ramazan ayında Half-Life ve CS sunucu açılırdı fakat son 2 senedir açılmıyor. Gerçi sunuculara eskisi gibi girende kalmamıştı. :( 

Aynen O Çok Eğlenceliydi.. 

"Hayat; Ölüme Giden Yolda, Sadece Bir Düşten İbarettir.."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Fifa07 turnuvalari da cok iyidi be :((

Cigu bigule :(
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esinti
    esinti's avatar
    Erkek

Steam üzerinden half life ve counter strike aldık arkadaşlarla. Direk oyun kurup oynayabiliyor beraber, vpn e gerek kalmıyor. 

Toplam Hit: 1720 Toplam Mesaj: 16
counter strike 1.6 cs