Counter Strike 1.6 Hala Oynayan Var Mı ?
-
Selam müridler,
Her akşam mutlaka 1-2 saat oyuna giriyorum var mı aramızda oynıyan arkadaşlar? hangi server açıksa böyle ufak onlara giriyorum düzenli olarak girdiğim bi server yok. ice yada dust2 oynanıyor zaten genellikle.
Akşamları filan gireriz eğlenceli olur çok güzel stres atıyor insan. girmesi de yüklenmesi de çok kolay. Yeni oyunlar gibi 2 saat beklemiyor biliyorsunuzdur. yok girişmiş yok güncellemeymiş, bunda yok.
Gelin oynayalim, mesela serverda olan buraya yazar bizde oraya göçeriz. Hatta clan kurarız her üye başına |tahribat| tarzında bişi koyar. belli olur en azından nerden geldiğimiz.
Ne dersiniz?
Downlaod için;
Cs 1.6 download: http://www.oyunyoneticisi.com/cs16fullindir.html
sXe Son sürüm indirmek için: http://www.oyunyoneticisi.us/sxe.zip
-
Ar0fer bunu yazdı:
-----------------------------
Her akşam mutlaka 1-2 saat oyuna giriyorum var mı aramızda oynıyan arkadaşlar? hangi server açıksa böyle ufak onlara giriyorum düzenli olarak girdiğim bi server yok. ice yada dust2 oynanıyor zaten genellikle.Akşamları filan gireriz eğlenceli olur çok güzel stres atıyor insan. girmesi de yüklenmesi de çok kolay. Yeni oyunlar gibi 2 saat beklemiyor biliyorsunuzdur. yok girişmiş yok güncellemeymiş, bunda yok.
Al benden de o kadar. Gerçi bu aralar üniversite dalgasına pek giremiyorum ama hafta da 1-2 defa da olsa müritlerle cs girmek güzel olur diye düşünüyorum. -
hafta içi pek giremiyorum dershane var ama hafta sonuna talibim
-
bende arada giriyorum :))
bu arada tahribat diye server bile vardı.. :)
-
başlık küçümseyici içerik tam tersi :)
-
son oynayan kör olmuş.
-
sourceyi oynamaya başlayınca 1.6 ya çok küfür etmiştim :D
indirim varken 5 dolarken almıştım şimdi 20 dolar :D
-
BU AKŞAMDAN İTİBAREN OYNAMAYA BASLICAM DEĞŞİKLİK ARIYODUM SON ZAMANLARDA
-
vesselam bunu yazdı:
BU AKŞAMDAN İTİBAREN OYNAMAYA BASLICAM DEĞŞİKLİK ARIYODUM SON ZAMANLARDA
-----------------------------source satın al oynayak akşam 65 kişilik bi server var
death mach çok süper :D
-
Fatih bunu yazdı:
başlık küçümseyici içerik tam tersi :)
Başlığı gördüm ne diyor bu dedim direk. Efsaneye hakaret var diyerek gelip cs'nin haklarını savunayım dedim ama adam emektar çıktı. :)BarisYigit bunu yazdı:
son oynayan kör olmuş.
Barış cebit çıkışı metrobüste konuştuk oynayacaktık yalan oldu. Bu vesileyle acısını çıkarırız. :D -
-----------------------------satın almak mı :D pc alırken para verdim yeter :D