Counter-Strike İle İligli Bir Sorum Olacak
-
Arkadaslar bildiğiniz üzere cs de bunny yapmak için mousun topuna basmamız gerekiyor ben mousun orta tuşuna bastığımda imlecin ucunda kumsaati beliriyor ve oyun masa altına geliyor pc yi kapatma penceresiyle karşı karşıya kalıyorum bunu nasıl halledebilirim bilen varsa bir el atsın şimdiden teşekkürler ..
-
up ..
-
bunny dediğin şey öyle mouse un scrolluna basiyim adam zıplasın gibi bi şey değil. google'da counter-strike bunny falan yaz gereğinden fazla döküman bulursun, nasıl yapılıyo diye bana sorarsan da ben de yapamıom hala utanç kaynağımdır... :)
-
biliyorum abi sadece ona basıpta bunny yapılmıyor tabikide benim sorunum oyundayken mousun topuna basarsam masa altına atıyor oyunu kısa yol tuslarından dolayımı yapıyor onu çözemedim bir türlü bunny eksik olsun cs atabilelimde : | zıplamamada engel ctrl + boşluk tusu ve W tusuna basıncada bunu yapıyor sadece mouse olsa iyi :) msn plussun kısa yol tuslarını kaldır dediler belki ondandır fln kaldırdım sorun halloldu ve tekrar karşı karşıyayım şimdi : |
-
bu sitede cs ile sorun olunca ya genki ye, ya qambler e soracan
-
sorma alper, gamblerin bi videosunu izledim adam felaket
bu arada bunny soyleki sanirm mousenin topuna basmiyorsun, kontrollerden o topu ziplama olarak degistirerek yapiliyor
-
bak duck ve jump i controller den ayarlarsın lan game yani ag da veya botlarla oynarken istedigin tuşa ayarlarsın scroollock filan ama netten oynarsan cogu yer socl,wwcl,cscl filan oldugundan dolayı mouse3 e alamassın ctrl ile yaparsin ve bu senin 5-6 ay ını alır ama bıkar yapmassın benim 6-7 ay oldu su anda bile super deilim yani düşün.
-
şimdi zıplama tuşuna başıyorsun(orjinal olarak spacetir kendisi bilecegin gibi :) ama degiştirdiysen hangi tuş yaptıysan ona bas işte :D ) biraz hızını alıp basıyorsun ama... sonra ileri tuşundan elini çekiyorsun sadece zıplamaya basılı tutarak mouse un ile sag sol yapa yapa hoplaya zıplaya gidiyorsun... ama her zaman yapamassın server ayarlarından açık olması gerek... normalde zıpladıgında 2. ye zıplayamassın yere çakılrsın :D
-
oynadıgın server da eğer SOCL configleri yoksa
yapman gereken basit
consolu acarsın
bind mwheelup +jump yazarsın ( down da olur ) hangisi kolayyına gelirse işte...
sonra scroll zaten tek tek kayar hani onu ayarlıcaksın deli gibi cevirmiceksin... sonra a ve d tuslarını kullanıcaksın W a basmıcaksn sadeec ilk bunny zıplamasında basıcaksın. basit bişeydir bunny yapmak zor deildir sadece dikkat ister :)
-
Drawlord bunu yazdı:
-----------------------------
bak duck ve jump i controller den ayarlarsın lan game yani ag da veya botlarla oynarken istedigin tuşa ayarlarsın scroollock filan ama netten oynarsan cogu yer socl,wwcl,cscl filan oldugundan dolayı mouse3 e alamassın ctrl ile yaparsin ve bu senin 5-6 ay ını alır ama bıkar yapmassın benim 6-7 ay oldu su anda bile super deilim yani düşün.
-----------------------------ayrıca canım :D ctrl ile yapılan ducktır ve 5-6 ayını almaz :D sadece bastıgın süre önemlidir 1 günde calısarak yapabilir xD
ayrıca bunny i space ilede yapabilirsin aynı sekilde sadece bastıgın an önemli...
cs3.senoyna.com da [ZpS] clanındayken clana 3-4 player aldık cs i bilmeyen herifleri 1 hafta calıstırmıstım mac serverinda geceleri :D simdi aglatıolar ortalıgı :D
-
hala cs mi takılıonuz ya siz
gelin warrock atalım biraz xD