Counter Strike Server Nasıl Kurabilirim?
-
Arkadaşlar counter strike server yapmayı düşünüyorum.Ama hayatımda hiç kurmadım.:))))
Nasıl bi donanım gerektirir , ne kurmam lazım , neler yapmam gerek vs.
Bilgisi olan arkadaşların paylaşımını bekliyorum ;)
-
benimde aklıma geldi ama hiç konu açmadım hoca bi de konuyu bilgisayar oyunlarına açsaydın daha mantıklı olurdu bence...
-
-
lejyoner_ bunu yazdı:
-----------------------------
benimde aklıma geldi ama hiç konu açmadım hoca bi de konuyu bilgisayar oyunlarına açsaydın daha mantıklı olurdu bence...
-----------------------------doğru diyon ama şimdi işin içinde sunucu munucu hosting felan olduğu için buraya yazdım.
Bi de bunu linux da kurarken plesk i de kurmak gerekiyor mı?Çünkü plesk de de counter strike modülü var.
-
kuracaqina kirala derim.
-
Linux mu Windowsmu server ? CS 1.5 mi kurcan 1.6 mı ? 1.6 kurcaksan steammi , non-steam mi ?
Donanımı sorarsanda ; Kaç kişi kaldırmasını istiosan ona baglıdır yani (: yaz sen kac kisi istediğini ona gore bi donanım söyliyim.
Hea bide Plesk demi$sin sakın plesk kurma boşu boşuna ram yiyor serverda lag'a loss'a neden oluyor. Boşver sen o modülü (: -
bizim arkadaşlarbi server almışlardı 50 ytl vererek 20 kişilik bi serverdı ona sorarım nasıl ve nereden almışlar ;)
-
Kadean bunu yazdı:
bizim arkadaşlarbi server almışlardı 50 ytl vererek 20 kişilik bi serverdı ona sorarım nasıl ve nereden almışlar ;)
Yok o server almayı sormuyor :S, ben nasıl kurarım diyor yanlı$ anladın galiba. -
Metanet bunu yazdı:
Kadean bunu yazdı:
Yok o server almayı sormuyor :S, ben nasıl kurarım diyor yanlı$ anladın galiba.
-----------------------------pardon yalnış anlamısım sorry...
-
alamazsın :) satın alacaksın
someofcs.com bence fiyatlar çok ucuz
10+2 yeter herhalde sana ? 25 ytl aylık 20 ye alırsın
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------alamazsın :) satın alacaksın
someofcs.com bence fiyatlar çok ucuz
10+2 yeter herhalde sana ? 25 ytl aylık 20 ye alırsın
Adam ne demi$ sen ne demi$sin arkada$ım...