Counter Wall Hack İstek
-
Umarım CS serverında hilen açıkken karşılaşmayız... Nedir bu eziklik, bilmediğin oyunu oynama birader. Oynayamıyosan neden hile açıp oynayan, oynamaya çalışan, ve hatta oynayamayıp hile açmayan adamların oyunama hakkını gasp ediyosun? Kendini biraz da karşıdaki adamın yerine koy.
Ben Counter-Strike'ı Beta 5'ten beri oynarım, arada 3 günlük CS oyuncusu gelip karşımda 2 tane headshot yiyince hile diye bok atıyo, sonra açıp hileyi geliyo mesela, eğer böyle yapıyosan da yapma. Hile kullanma.
Kibarca söylemek gerekirse: Multiplayer oyunlarda hile yapan herkese kafam girsin!
-
cd hack ile sxe li serverlda oynamayı nasıl düşünüyorsunuz
bu arada steam takılan varsa #clanzone.tr ile #eurogather.tr bekleriz
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------cd hack ile sxe li serverlda oynamayı nasıl düşünüyorsunuz
-----------------------------sxe nin 3 günde bir degişmesinin sebebi ne sxe nin delinebilirligi vardır.
-
MikRoBiT bunu yazdı:
-----------------------------
x3uqm4 bunu yazdı:
CS Oynamayı bilmiyorsanız, hileye muhtaçsanız oynamayın lan. batırdınız lan oyunu. zevk alamıyoruz lan artık. 13-14 yaşındaki bebe kral olmuş, wall açmış gelmiş bize dikleniyor sayenizde. Ayakta alkışlıyorum.
-----------------------------Kime dedin ?
-----------------------------Wallhack açan herkese dedim.
-
Kulaklığım en sağlam Wall ım
-
Ben wall falan acmıyorum dostlar sakin olun biraz. r10da ki serverda oynarım genelde beni bilen bilir zaten tek takıldıgım serverda odur wall bozar bizi sadece farklı bişi için istedim saolsun büyücüde verdi bu kadar.
-
wallcular yüzünden counterdan soğudum. hilesin diye serverdan atan dingil adminlerden de soğudum. ezik sürüsü.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
MikRoBiT bunu yazdı:
x3uqm4 bunu yazdı:
CS Oynamayı bilmiyorsanız, hileye muhtaçsanız oynamayın lan. batırdınız lan oyunu. zevk alamıyoruz lan artık. 13-14 yaşındaki bebe kral olmuş, wall açmış gelmiş bize dikleniyor sayenizde. Ayakta alkışlıyorum.
-----------------------------Kime dedin ?
-----------------------------Wallhack açan herkese dedim.
-----------------------------Beraber oynadık hoca. Benim kullanmadığımı biliyosundur ;)
-
vukuat bunu yazdı:
Genki bunu yazdı:
-----------------------------cd hack ile sxe li serverlda oynamayı nasıl düşünüyorsunuz
-----------------------------sxe nin 3 günde bir degişmesinin sebebi ne sxe nin delinebilirligi vardır.
-----------------------------3 günde bir farklı kullancılardaki sorunlar yüzünden fix çıkartıyorlar
kiminde platform hatası veriyor kiminde oyuna girince menüler gözükmeyip donma yapıyor. Son kullanıcı fazla çözüm yolu bilmediği için adamlar Fix çıkartıyorlar.
Bazen çıkarttıkları yeni sürümlerde piyasada olan wall hackler engellendi diyor, ama oyuna eski sürüm sxe wall hack ile girebiliyorsun.
-
MrAmor bunu yazdı:
Ben wall falan acmıyorum dostlar sakin olun biraz. r10da ki serverda oynarım genelde beni bilen bilir zaten tek takıldıgım serverda odur wall bozar bizi sadece farklı bişi için istedim saolsun büyücüde verdi bu kadar.
-----------------------------Bu laflara hastayım bişi olunca hemen ,
- Beni bilen bilir zaten . .
( bu arada ne gibi farklı bişi için istedin ? )