folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Covid-19 İmmün Plazma İhtiyacı (Bulundu)

Covid-19 İmmün Plazma İhtiyacı (Bulundu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek
    GuArDiAn55 bunu yazdı

hocam bakan plazma isteklerine itibar etmeyin demişti ama iyileşip alınabileceklerden alıyoruz zaten denmişti. bizi biraz aydınlatır mısın?

hocam net bir bilgim yok bakanın açıklamasıyla ilgili, hastaneden bize söyleneni yapıyoruz sadece. Kızılay'a da başvuru yapıldı ama onların da ellerinde yok. Hastalığı geçirenlerin bağış yapması çok önemli, @bensiz_aglama hocam gibiler sayesinde ancak tedavi uygulanabiliyor. 

@Schwarz hocam dikkat et kendine, bizi de bilgilendir.

@DJ_Alper bize hiç denk gelmedi hocam.

İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

plazma tedavide kullanılıyor. plazma alıp tedavi olan hastalar var.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

iyileşenlere mecburi kılsalarya bağışı :(

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

öyle zaten iyileşen herkesi tektek alıyorlarmış benim bildiğim

tabi kronik hastalık taşıyıcılık vs olmaması lazım

bu antikorları ne zaman suni olarak üretebiliyor olucaz acaba

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Plazma bağışı zorunlu değil, demokratik bir ülkede zorunlu olması da mümkün değil zaten.

Plazma bağışı yapanların çoğu antikor sayılarının düştüğünü ve virüse tekrar yakalanma ihtimalinin olup olmadığını bilmiyor bu yüzden bağış yapıyor.

Antikor sayınız azaldığında ve virüse tekrar yakalandığınızda virüsü tekrar yenebileceğinizi sanmayın. Vaka sayısı çok olmasa da virüsün 2 kez bulaştığı insanlar rapor edildi dünya çapında.

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Nikoteen bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    noname bunu yazdı

Plazma bağışı zorunlu değil, Demokratik bir ülkede zorunlu olması da, mümkün değil zaten.

Plazma bağışı yapanların çoğu, antikor sayılarının düştüğünü, ve virüse tekrar yakalanma ihtimalinin olup olmadığını bilmiyor, bu yüzden bağış yapıyor.

Antikor sayınız azaldığında, ve virüse tekrar yakalandığınızda, Virüs'ü tekrar yenebileceğinizi sanmayın. Vaka sayısı çok olmasa da ,virüs'ün 2. kez bulaştığı insanlar rapor edildi, dünya çapında.

Nerelerdesin sen yahû? 

bi'de niyeyse, senin mesajları okuyunca, aklıma " Crispr/Cas9 " yapısı geliyor. o.O,)

RitmFarbRacourci tarafından 24/Nis/20 21:06 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun. Benimde dün test sonucum pozitif çıktı. BT temiz çıktı Plaquenil 200 mg sabah akşam 1x1  başladım 5 gün ilaç tedavisi uygulanacak evdeyim şuan herhangi bir sorun yok. İnşallah plazma bulabilirsiniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    g3da bunu yazdı

Geçmiş olsun. Benimde dün test sonucum pozitif çıktı. BT temiz çıktı Plaquenil 200 mg sabah akşam 1x1  başladım 5 gün ilaç tedavisi uygulanacak evdeyim şuan herhangi bir sorun yok. İnşallah plazma bulabilirsiniz.

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim hocam , hangi semptomlar oluştu ?

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g3da
    g3da's avatar
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı
    g3da bunu yazdı

çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim hocam , hangi semptomlar oluştu ?

Çok sağolun. Hastanede bilgi işlem birimindeyim çalışma arkadaşımda çıkınca test verdik pozitif çıktı herhangi bir semptom oluşmadı. Şuan gayet iyiyim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

Hocalar aradığımız plazma dün bulundu ve hastamıza verildi. Bugün iyiye gidiş var ama yolumuz uzun. Desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum. 

@g3da geçmiş olsun hocam, umarım bu şekilde atlatırsınız.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
Toplam Hit: 7445 Toplam Mesaj: 38
covid-19