Covid-19 İmmün Plazma İhtiyacı (Bulundu)
-
GuArDiAn55 bunu yazdı
hocam bakan plazma isteklerine itibar etmeyin demişti ama iyileşip alınabileceklerden alıyoruz zaten denmişti. bizi biraz aydınlatır mısın?
hocam net bir bilgim yok bakanın açıklamasıyla ilgili, hastaneden bize söyleneni yapıyoruz sadece. Kızılay'a da başvuru yapıldı ama onların da ellerinde yok. Hastalığı geçirenlerin bağış yapması çok önemli, @bensiz_aglama hocam gibiler sayesinde ancak tedavi uygulanabiliyor.
@Schwarz hocam dikkat et kendine, bizi de bilgilendir.
@DJ_Alper bize hiç denk gelmedi hocam.
İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkürler.
-
plazma tedavide kullanılıyor. plazma alıp tedavi olan hastalar var.
-
iyileşenlere mecburi kılsalarya bağışı :(
-
noname bunu yazdı
öyle zaten iyileşen herkesi tektek alıyorlarmış benim bildiğim
tabi kronik hastalık taşıyıcılık vs olmaması lazım
bu antikorları ne zaman suni olarak üretebiliyor olucaz acaba
-
PanxeR bunu yazdınoname bunu yazdı
Plazma bağışı zorunlu değil, demokratik bir ülkede zorunlu olması da mümkün değil zaten.
Plazma bağışı yapanların çoğu antikor sayılarının düştüğünü ve virüse tekrar yakalanma ihtimalinin olup olmadığını bilmiyor bu yüzden bağış yapıyor.
Antikor sayınız azaldığında ve virüse tekrar yakalandığınızda virüsü tekrar yenebileceğinizi sanmayın. Vaka sayısı çok olmasa da virüsün 2 kez bulaştığı insanlar rapor edildi dünya çapında. -
Nikoteen bunu yazdıPanxeR bunu yazdınoname bunu yazdı
Plazma bağışı zorunlu değil, Demokratik bir ülkede zorunlu olması da, mümkün değil zaten.
Plazma bağışı yapanların çoğu, antikor sayılarının düştüğünü, ve virüse tekrar yakalanma ihtimalinin olup olmadığını bilmiyor, bu yüzden bağış yapıyor.
Antikor sayınız azaldığında, ve virüse tekrar yakalandığınızda, Virüs'ü tekrar yenebileceğinizi sanmayın. Vaka sayısı çok olmasa da ,virüs'ün 2. kez bulaştığı insanlar rapor edildi, dünya çapında.Nerelerdesin sen yahû?
bi'de niyeyse, senin mesajları okuyunca, aklıma " Crispr/Cas9 " yapısı geliyor. o.O,)
-
Geçmiş olsun. Benimde dün test sonucum pozitif çıktı. BT temiz çıktı Plaquenil 200 mg sabah akşam 1x1 başladım 5 gün ilaç tedavisi uygulanacak evdeyim şuan herhangi bir sorun yok. İnşallah plazma bulabilirsiniz.
-
g3da bunu yazdı
Geçmiş olsun. Benimde dün test sonucum pozitif çıktı. BT temiz çıktı Plaquenil 200 mg sabah akşam 1x1 başladım 5 gün ilaç tedavisi uygulanacak evdeyim şuan herhangi bir sorun yok. İnşallah plazma bulabilirsiniz.
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim hocam , hangi semptomlar oluştu ?
-
DevilKingtr bunu yazdıg3da bunu yazdı
çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim hocam , hangi semptomlar oluştu ?
Çok sağolun. Hastanede bilgi işlem birimindeyim çalışma arkadaşımda çıkınca test verdik pozitif çıktı herhangi bir semptom oluşmadı. Şuan gayet iyiyim.
-
Hocalar aradığımız plazma dün bulundu ve hastamıza verildi. Bugün iyiye gidiş var ama yolumuz uzun. Desteğinizi esirgemediğiniz için hepinize tekrar teşekkür ediyorum.
@g3da geçmiş olsun hocam, umarım bu şekilde atlatırsınız.