Çözemedim! Yardım
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Cookieleri silip öyle denedin mi ?
-----------------------------denedim :D olmadı.olmadı demekten bıktım ama gittikçe bu olaya merakım artmaya başladı ;)
-
alix12 bunu yazdı:
alexfarrow bunu yazdı:
windows media player firefox plugin bunu yükle 300 kb lik birşey
açılması gerek ondan sonra
-----------------------------yüklü.hatta tekrar yükledim senin hatırın için ;) yani hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.quicktime dan tut k-lite mega ya kadar (+ internet için de) gerekli olan tüm codecler yüklü.tüm tarayıcılarda denedim :s açılması sorun değil.şakayı izledim zaten de nedenini merak ediyorum ;)
-----------------------------banada ilginç geldi.netteki medyalar bazen media player olmadan izlenemiyor.adobe olsa bile yani.
-
bu adamı sevmiyorum iyi bi sowman değil beyaz çakması herif
-
valla denedim bende flash player yüklü olması gerek .sorun yok yani. mübarek sendede 3 tarayıcı aynı anda..........
tarayıcı,eklenti vardır biryerlerde bir hata.neyse tahribat ailesi tatlı rüyalar
-
alexfarrow bunu yazdı:
alix12 bunu yazdı:
alexfarrow bunu yazdı:
windows media player firefox plugin bunu yükle 300 kb lik birşey
açılması gerek ondan sonra
-----------------------------yüklü.hatta tekrar yükledim senin hatırın için ;) yani hiç böyle birşeyle karşılaşmadım.quicktime dan tut k-lite mega ya kadar (+ internet için de) gerekli olan tüm codecler yüklü.tüm tarayıcılarda denedim :s açılması sorun değil.şakayı izledim zaten de nedenini merak ediyorum ;)
-----------------------------banada ilginç geldi.netteki medyalar bazen media player olmadan izlenemiyor.adobe olsa bile yani.
-----------------------------bende anlamadım hocam.herşey yüklü 3 farklı tarayıcıdan girdim üstelik antivirüsü de kapadım cookileri sil dediler sildim ,banamısın demedi..
-
neyden kaynaklandığını bilen yokmu yahu koca forumda? cidden merak ediyorum ;)
-
Bazı virüsler buna neden olabiliyor. Bence bilgisayarı iyice bir tarat. Yıkama yağlama yap. Öle bi dene. Bir anormallik olduğu ortada.
-
yeni bir kullanıcı açıp denermisin?
-
hayaletkurt bunu yazdı:
-----------------------------yeni bir kullanıcı açıp denermisin?
-----------------------------hocam şimdi yeni kullanıcıdan yazıyorum olmadı :(
wikwik bunu yazdı:
-----------------------------Bazı virüsler buna neden olabiliyor. Bence bilgisayarı iyice bir tarat. Yıkama yağlama yap. Öle bi dene. Bir anormallik olduğu ortada.
kesinlikle bir anormallik var.bilgisayarımı kaspersky ile koruyorum ve 3-4 günde bir derin tarama yaptırıyorum.taramanın ayarları bile en hassas olacak düzeyde.ama madem öyle diyorsun bir kere daha taratacam şimdi.ben kasper pure trialini çalıştırarak kullanıyorum acaba sağlam bi virüs falan mı koymuşlar içine? millete yardım etme bahanesiyle süre uzatma konusunda yardım ederken ...iyor olmasınlar milleti :s
-
evet beyler sorunu çözdüm.ama aslında çözmüş sayılmam çünkü neden böyle oldu teknik bi bilgim yok :s
bana bunu açıklayacak olana şimdiden teşekkür ederim
bu farklı bir proxy den girmiş halim ve çalışıyor.ama real ip ve proxyim le girdiğimde konuyu açtığım sayfa beliriyor.çok ilginç bir durum.bakalım neler diyeceksinizz :p