Cpanel'de Siteyi Durdurma
-
Merhabalar, bir müşterim var ödemesini yapmadı, cpanel üzerinden sitenin bütün sayfalarına erişimi kesebilir miyim? Ücreti ödediği takdirde tekrar açacağım. Bunu yapmamın bir yol uvarmı cpanel üzerinden veya alternatif önerileriniz? Mevcut dosyaları korumak mecburi
-
http://docs.cpanel.net/twiki/bin/view/11_30/WHMDocs/SuspendUnsuspend
-
whmden suspend et ödediği zaman unsuspend yaparsın.
Whmde search kısmına list account yaz , çıkan yerde domain adı çıkar müşterinin ona tıklayıp suspend edebilirsin.
Schwarz tarafından 09/May/14 18:45 tarihinde düzenlenmiştir -
cPanel ama WHM değil
-
ayrıca web hosting paketi bu yani bir sunucu ya da reseller sahibi değilim
-
Free_Mans bunu yazdı
cPanel ama WHM değil
Hocam sen hostu nasıl dağıtıyorsun peki? En azından bir reseller yok mu elinde?
-- Ben bu satırları yazarken ekleme mesajı gelmiş. Cpanel için suspend etme olayını duymadım şu ana kadar. Tabii benden daha bilgililer imdadına yetişecektir.
1049 tarafından 09/May/14 18:48 tarihinde düzenlenmiştir -
söylemeyi unuttum işte bu site hosting yani bana ait bi resellerde vs değil.
-
htaccess ile engelle
deny from all
-
yada basit html bir index hazırla sitenin indexinin ismini degişti hazırladıgını at olsun bitsin hane hiç kasmayayım dersen :)
-
vay anasini sayin seyirciler
adam host satiyor
sorduğu soruya bak :D
terminate et sen güzel kardeşim , yok yok support@cpanel.net e mail at cevap yazarlar
-
JustRulz bunu yazdı
vay anasini sayin seyirciler
adam host satiyor
sorduğu soruya bak :D
terminate et sen güzel kardeşim , yok yok support@cpanel.net e mail at cevap yazarlar
Vay anasına sayın seyirciler şu tarihden beri çömez ve sırf laf sokmak için online olmuş arkadaş :)
Üye Detayları Username : JustRulz ID : 39993 İsim : faili Soyisim : mechul Yaş : 27 Cinsiyet : Erkek Web Sayfası : http://1ile0.blogspot.com Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye Profil Görüntülenme : 397 Üye İstatistikleri
Login Olma sayısı : 11 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 Üye Olduğu Tarih : 31 Agustos 2011 (Çarsamba) 02:19 Son giriş yaptığı Tarih : 9 Mayis 2014 (Cuma) 22:46 Kefilin de kendine kefil olmuş o nasıl oluyor amk
Username : insidae ID : 36277 İsim : u Soyisim : k2k Yaş : 20 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye Şehir : Kazan Meydanı Profil Görüntülenme : 1777 Üye İstatistikleri
Login Olma sayısı : 6223 Yazdığı Dökümanlar : 0 Yazdığı Haberler : 0 Hikayeye Katkıları : 0 Üye Olduğu Tarih : 29 Kasim 2009 (Pazar) 00:39 Son giriş yaptığı Tarih : 9 Mayis 2014 (Cuma) 23:35 Kefili : insidae